Selam canım seni hep takip ediyorum sonucunu merak ediyordum değerinin artmasına çok sevindim inşallah dahada artar emeklerin boşa çıkmaz kaç yaşında olduğunu öğrenebilirmiyim?arkadaşlar bilmiyorum sevineyimmi ama hala tedbirliyim.
pazartesi 48 olan değerim. bu gün 108 olmuş..:)
yosunnnn hani dansöz:)
bu arada ben hitin hastasıyım. sanırım arkadaşlardan biri sormuştu
arkadaşlar bilmiyorum sevineyimmi ama hala tedbirliyim.
canım güzel katlanmış inşallah devamı gelir çünkü sende çok uğraşanlardansın allah yardımcın olsun hepinizin dilekleri tek tek kabul olsun inş...
aysevi nerelerdesin eskilerden hiç ses yok
bende artık ilaçlarımı azalttım estrofem bitti en son bire düşürmüştüm bitti crinone bire düşürdüm kıbrıstakiler bir hafta devam et kes diyorlar ama kendi dr 1 ay kullan diyor kime uysam acaba:)şaştım kaldım aysevicim sence bıraksam bir zararı olur mu....12. hafta oldu bir tanesi 12.hafta 1 günlük bir tanesi tam 12. haftalık bebeklerim gelin arkadaşım evet son adet tarihinden hesaplanıyor dr hesabı bizim tarihe göre ise 10 haftalık canım kendine dikkat et başladımı miğde bulantıların ikiz olunca dahada artıyormuş evet ikiz gebelik çok riskli ama inşallah sağ salim kucağımıza alırız böyle giderse bu sene bu forumda baya doğumlar olacak:) allah yardımcımız olsun .......
iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. allah herkesin gönlüne göre versin. ben 4. evre endometriosisliyim. bu hastalıktan epey çektim. 39 yaşındayım 32 yaşımda bir çikolata kistimin patlamasıyla öğrendim. 42 gün ağır kanamalı bir süreçten sonra tedavi oldum. Laparoskopi yapıldığında her iki tüpümünde ağır tahrip olduğu tıkandığı görüldü. kistler çıkartıldı sonra bir ameliyat daha oldum tüplerim alındı. 4 senede bir laparoskoi 2 açık ameliyat bir de histereskopi oldum.Bunlar tespit edilene dek 4 de tüp bebek denedim. kendi yumurtalarımında bu sürede kalitesi ve sayısı operasyonların etkisiyle düştü. yumurta geliştirici iğneler her defasında endometriosisi tetiklediği için donasyon tek seçenek kaldı. Geçen ay adetin 2 günü e2 yaptırdım 220 4. günü 500 lü bir rakam çıkınca ( ginera doğum kontol hapı) 18. gün de baskılamak için lucrin kullandım. Az önce e2 değerim 5 altında olduğunu öğrendim. yani vücudum artık menapozda kendi hormonları baskılanmış durumda.. tedavim başlıyor merkezle konuştum. ilaçlara başlıyorum. e2 değerinin adetin 2. günü 50nin altında olması isteniyor. özellikle endometriosiste ne kadar düşük çıkarsa o kadar iyi ..
umarım yolun açık şansın bol olur ..
kızlar değerim yine katlamış herhalde artık hamileyim:))
108 olan değerim 243 olmuş:))
10 gün sonra ultrason dedi doktorum..:)
arkadaslardan biri sormustu benim yasım 35. 4yıldır uğraşıyoruz.. bu 4. donasyon.
2 kez doğuş ikiside negatif.
2 kez hit. 1.cisi kimyasal. 2. inşallah sonu gelir (positif)
Dilada arkadaşım; verdiğin bilgiler için teşekür ediyorum. Aaah ah ... sende çok çekmişsın benim gibi, dayanılmaz ağrıları ve sonrasını. Senin endometriozisin daha ağır düzeydeymiş. Çok şey yaşamışın. Benimki bir defa çikolata kistinden laporoskopi ve nerdeyse her ay damardan ağrı kesiciler hatırlamak bile istemiyorum. Ben 45 yaşındayım ve ağrılarım hala devam ediyor. 4 tüp denemesi ve yaştan kaynaklı (doktorum öyle diyor) embriyo tutunamıyor. İnşallah her ikimiz içinde ( ve herkez için)bu son denememiz olur ve mutlu oluruz. Bütün yaşadığımız olumsuzlukları sadece gülümseyerek hatırlarız. Sana bol şans diliyorum. İnşallah mutlu haberlerini alacağım.
tebrik ederim canım.... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım ... umarım bu sfer her şey yolunda gider ...
Allah herşeyin hayırlısını versin.. Ayın altısında gidiyorum.. iyi dileklerin için teşekkürler.. Bu arada çocuk esirgemeden aradılar başvurum vardı.. yazışmalar bitmek üzereymiş dönüşte oradaki bebeğimi de alabilirmişim . kısmet işte bakalım ne olacak :)
kızlar merabalar benim çok agrım var rahim kasık bölgesinde niyeki durmadan gelip gelip gidiyor degişik bi agrı baya etkili canımı acıtıyor bi terslikmi var diye canım sıkılıyor kan yok şimdilik inşallah olmaz bu gün doktor kontrolü var bakalım ne dicek hamişler sizde oldumu hiç agrı ne agrısı bu anlamadım ..
Allah herşeyin hayırlısını versin.. Ayın altısında gidiyorum.. iyi dileklerin için teşekkürler.. Bu arada çocuk esirgemeden aradılar başvurum vardı.. yazışmalar bitmek üzereymiş dönüşte oradaki bebeğimi de alabilirmişim . kısmet işte bakalım ne olacak :)
Kızlarrr bende hamişim sanırm değer 104 çıktı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?