Arkadaşlar yükselen değerlerinizi aralıklarlarınızı yazabilirmilirmisiniz doktor tek gebelik olucak sanırım diyor ama 4 embriyo yerleştirildiii ((
transfer 15.06.2012
ilk kan testi : 28.06.2012 değer : 104
ikinci kan testi : 02.07.2012 değer :298

tabi herşeyin hayırlısı ama merakıma engel olamıyorum :))

Arkadaşlar yükselen değerlerinizi aralıklarlarınızı yazabilirmilirmisiniz doktor tek gebelik olucak sanırım diyor ama 4 embriyo yerleştirildiii ((
transfer 15.06.2012
ilk kan testi : 28.06.2012 değer : 104
ikinci kan testi : 02.07.2012 değer :298

tabi herşeyin hayırlısı ama merakıma engel olamıyorum :))

duruada evet bende seninkini öyle tahmin ediyorum tek bebek 104 diye ilk yazdıgında hee birisi tutmuş ozaman dedim benimki 12.ci gün 259 du bir gün sonrası 544 olmuştu burdaki öteki ikz gebelerinkide 300 filandı ilk testleri olsun kısmet olsunda tek olsun negatif sonuç alıp hayal kırıklıgı yaşamadınya buna şükür çogul gebeliklerde sorunlu oluyor biraz hayırlısı olsun eli ayagı saglam aklı başında hayırlı evlat olsun ..

Canım benim 12. gün değerim 200 dü sonrasında 500 küsür çıkmıştı. ve tek bebek...bana da 4 embiryo yerleştirilmişti... sanırım seninki de tek.. allah sağlık versin. pozitif olması en büyük sevinç...

Arkadaşlar merheba,

10 gündür yoktum tatildeydim...Bulunduğum yerde internette çok sıkıntı oldu nedense,ayrıca bütün aile biraraya geldiğimiz için fırsatım da pek olmadı. Birkaç gün içinde yine şehir dışında olacağım bir süre ve sizleri bir süre takip edemeyebilirim. Gördüm ki yeni güzel haberler var, çok mutlu oldum. Yeni transfer yaptıracak olanlara bol şans diliyorum, pozitif sonuç alanların da mutluluğunu paylaşıyorum...Sevgiyle kalın.........

evet canım yaa olsunda tek olsun zaten çoğul olsa herkesler dicek ailede kimsede ikiz yok bunun nasıl oldu die bütün dedikodulardanda kurtulmuş olucam rabbim herşeyi düşünüyor hayırlı ve sağlıklı evladım olsun tek isteğim binlerce şükürler üç beş sene sonra tekrar ayşe tatile çıkar nolcekki :))))

KIZLAR BENİM GİBİ VARSA DİYE YAZIYORUM....

bugüne kadr hiç hormon testi yaptırmamıştım donasyon için başvuru yaptığımda da benden hiçbir test istenmedi dolayısıyla kulladığımız iğneler ilaçlar vs bunlarında etkisiyle tiroidim çalışmıyormuş.... şans eseri çıktı yaptırmayan varsa ki herkes yaptırıyormuş bi ben cahil kalmışım biliyorum ama yinede bildireyim belki ben gibi biri daha vardır ( şimdi birde endokrinoloji doktorum oldu (( allah beterinden korusun banada akıl versin ....

Kızlar 29.06.2012 test sonucum :263.
02.07.2012 de 1454 çıktı. Sizce ikiz olabilirmi?
Hamis arkadaşlarimi da tebrik ederim.allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hoşçakalin

hamile kaldıktan sonra tiroid ölçümü yaptırdıysan eğer değer yüksek çıkmıştır..
önemli olan normal zamanda tsh ın kaç çıktığı...
ben de hipotiroidi hastasıyım ilaç dozunu ayarlayıp ömrümün sonuna kadar kullanacağım bu ilacı...
normalde zaten değerim yüksekti hamile kaldıktan sonra daha da yükseldi.... sorun yok ilaç dozuyla ayarlanıyor korkulacak bişey değil...

Hamis arkadaşlarimi da tebrik ederim.allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hoşçakalin

ikiz için ilk değer az, ikinci değer olabilir. gönlünden geçen hangisiyse allah sana onu nasip etsin.. tebrikler artık bir anne adayısın :)

ikiz için ilk değer az, ikinci değer olabilir. gönlünden geçen hangisiyse allah sana onu nasip etsin.. tebrikler artık bir anne adayısın :)

Teşekkürler.birde bi sorunum var 10 gün sonra dr.a gidicem dr.son adet tarihimi soracak yalnız ben adet olmadım 3 haz. Ilaçlara başladık 13 haziranda dollendi 18 haz.da transfer edildi.kac haftalık hameyim? Dr.a gittiğimde ne diycem:2: yardimci olursanız cok sevinirim.

Hoşçakalin

paradokx seni içimden geçirmiştim dünden beri test günü gelmiştir noldu acaba diye bak gördünmü ben sana demedimmi sende pozitif sonuç alacaksın diye hadi gözün aydın allah devamını getirsin kucagındada gör ikizler yolda benim deger seninkine yakındı ikiz bence seninkide ikiz valla bu firdevs hanımın eli ugurlu velesselam şu ara 3 kişi gittik galiba üçümüzde hamile çok şükür pardon birde papatya var bebegi kucagında oda firdevs hanımın hastasıydı onunla dört ne güzel darısı herkeze..

canım bendede var 5 yıldır tiroit hapı kullanıyorum sabahları yarım şimdide aynı devam doktoruma söyledim ölçüldü hamile kalmadan ölçtürmüştüm tsh 2 ydi geçen hamile kalınca ölçüldügünde 2.92 çıktı sanki hafif yükselmişti doktorum kalaye almadı bende acaba endokrinemi gitsem diyorum seninki kaç baya yüksekmi çıktı .....

donörünün ilk adet tarihinde sen de ilaçlara başlıyorsun. yani hamileliğinin ilk günü senin 3 haziran...yani şuan 4 hafta 1 günlük hamilesin :)

ben bundan 2 sene önce farkettim.. kaşım dökülmüştü testte tsh 19 çıkmıştı... sonrasında levotiron kullanmaya başladım ilaç dozu ayarlanınca 0,89 a kadar geriledi ama hamile kalınca ölçtürdüm 11 olmuştu... şimdi 5 gün 150 mg 2 gün 200 mg ilaç alıyorum.. son ölçümüm de yine 0.87 falandı...Hamilelerin tsh ı 2,5 un altında olmalı... bebeğin beyin ve zeka gelişimi için gerekli bir hormon çünkü..

canım inşallah bi sorun çıkmazda ikiside seninle kalır gerçi senin için ne hayırlıysa o olsun ilk önce onu diyeyim aynen efsune nin dediği gibi birazda bizi en kötüsüne alıştırmak istiyorlar ikizlerde bazen birisi birinden küçük oluyormuş benim en son gittiğimde dr bana gayet iyi gelişmişler dedi hatta aralarında bir gün var bi sorun yok demişti bu haftalarda cinsiyeti de inşallah belli olacak daha dün gibi geliyor burda kendime en uygun dr bulmaya çalışıyordum çabuk geçiyor zaman dr sanki biri erkeğe benziyor demişti...bakalım eli ayağı düzgün olsunda gerisi boş benim için sağlıklısıyla kucağımıza alacağımız günleri görelim inşallah...

Hoşçakalin
seni tebrik ederim ikiz olabilir çünkü ikinci değerin baya yükselmiş hakkında hayırlısı ikizler kervanına seni de ekleriz allah dert keder vermesin mutluluklar canım sevgiyle kal...

nasılsın artık bebeğini hissediyormusun hareketlen me başladımı bende artık bugün 12 hafta 7 günlük oldular yani 13 haftaya girdim bu hafta kontrolüm var cinsiyetlerini öğrenebilirim....sevgiyle kal...

amin inşallalh ikiside kucagıma gelir ya çogunlugun öyleymiş aslında birisi büyük birisi küçük benim doktor bi alem galiba degiştiricem bu gidişle firdevs hanımı aradım doktorun dediklerini söyledim kasıklarımda agrılar var yumurtalıklarım su toplamış öyle dedi dedim yok o su bebekleri besler agrıların olması normal olur dedi bebegin birinin küçüklügüne bişey demedi kan sulandırıcı igne verdi işi şansa bırakmıyalım dedi kaç gündür iğneye başladım artık iyimi kötümü ediyoruz orasını bilmem hakkımızda hayırlısı artık yapçak bişey yok yaa seninkisi biri kız birisi erkek olabilir amann ben geçtim erkeginden kızından hayırlısıyla sag salim kucagıma alabilsem oglan kız fark etmez hiç inşallah ogünleri bi ğörelimde..

yaa benim doktor alem baktı sonuca normal dedi geçti böyle duyorum hamile olundugunda yükseliyormuş diye içim hiç rahat degil oyüzden ben 100mg levotiron yarım içiyorum benimki okadar hiç yükselmedi ilk fark edildiginde 5 miydi ne normal sınırın hafif yüksegiydi ilacı kullanınca bi kaç ayda indi bırakmadım kaç senedir bebek içinde önemli diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…