Arkadaşlar yükselen değerlerinizi aralıklarlarınızı yazabilirmilirmisiniz doktor tek gebelik olucak sanırım diyor ama 4 embriyo yerleştirildiii((
transfer 15.06.2012
ilk kan testi : 28.06.2012 değer : 104
ikinci kan testi : 02.07.2012 değer :298
tabi herşeyin hayırlısı ama merakıma engel olamıyorum :))
çok teşekkürederim canım yaa bende ilk etapta öyle hesaplamıştım ama donasyonumuz falan belli ya ondan kafam karışmıştı :)) hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)) dün ölçüm yapıldı değerim 298 olmuş :) perşembe 104 tü acaba tek bebekmi olacak :))
duruada evet bende seninkini öyle tahmin ediyorum tek bebek 104 diye ilk yazdıgında hee birisi tutmuş ozaman dedim benimki 12.ci gün 259 du bir gün sonrası 544 olmuştu burdaki öteki ikz gebelerinkide 300 filandı ilk testleri olsun kısmet olsunda tek olsun negatif sonuç alıp hayal kırıklıgı yaşamadınya buna şükür çogul gebeliklerde sorunlu oluyor biraz hayırlısı olsun eli ayagı saglam aklı başında hayırlı evlat olsun ..
KIZLAR BENİM GİBİ VARSA DİYE YAZIYORUM....
bugüne kadr hiç hormon testi yaptırmamıştım donasyon için başvuru yaptığımda da benden hiçbir test istenmedi dolayısıyla kulladığımız iğneler ilaçlar vs bunlarında etkisiyle tiroidim çalışmıyormuş.... şans eseri çıktı yaptırmayan varsa ki herkes yaptırıyormuş bi ben cahil kalmışım biliyorum ama yinede bildireyim belki ben gibi biri daha vardır( şimdi birde endokrinoloji doktorum oldu (( allah beterinden korusun banada akıl versin ....
Kızlar 29.06.2012 test sonucum :263.
02.07.2012 de 1454 çıktı. Sizce ikiz olabilirmi?
Hamis arkadaşlarimi da tebrik ederim.allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hoşçakalin
ikiz için ilk değer az, ikinci değer olabilir. gönlünden geçen hangisiyse allah sana onu nasip etsin.. tebrikler artık bir anne adayısın :)
Kızlar 29.06.2012 test sonucum :263.
Hamis arkadaşlarimi da tebrik ederim.allah sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hoşçakalin
hamile kaldıktan sonra tiroid ölçümü yaptırdıysan eğer değer yüksek çıkmıştır..
önemli olan normal zamanda tsh ın kaç çıktığı...
ben de hipotiroidi hastasıyım ilaç dozunu ayarlayıp ömrümün sonuna kadar kullanacağım bu ilacı...
normalde zaten değerim yüksekti hamile kaldıktan sonra daha da yükseldi.... sorun yok ilaç dozuyla ayarlanıyor korkulacak bişey değil...
Teşekkürler.birde bi sorunum var 10 gün sonra dr.a gidicem dr.son adet tarihimi soracak yalnız ben adet olmadım 3 haz. Ilaçlara başladık 13 haziranda dollendi 18 haz.da transfer edildi.kac haftalık hameyim? Dr.a gittiğimde ne diycem:2: yardimci olursanız cok sevinirim.
canım bendede var 5 yıldır tiroit hapı kullanıyorum sabahları yarım şimdide aynı devam doktoruma söyledim ölçüldü hamile kalmadan ölçtürmüştüm tsh 2 ydi geçen hamile kalınca ölçüldügünde 2.92 çıktı sanki hafif yükselmişti doktorum kalaye almadı bende acaba endokrinemi gitsem diyorum seninki kaç baya yüksekmi çıktı .....
rowina demek sendede vardı halada var demek tam 4 gün aşırı sancı çektim çok şükür bugün biraz azaldı adet agrısı gibi ondan biraz farklı gibi ve sıktı doktor cumagün baktı yumurta toplanan foliküllerin içinde sıvı varmış 1-5 santim olmuş dedi hiç yemeklerine tuz koymuyorsun dedi yoksa karnın şişer cigerine kadar gider hamileligin göz ardı edilir falan dedi 2 gündür tuz yok bol su içmem gerekmiş birde bebeklerin birisi digerinden küçük kalmış bir hafta geriymiş birisinin kesesi kocaman birisinin küçük kesesi küçük kalmış bebek okadar degil nedense küçük olanın kalbi durabilir dedi inşallah olmaz öyle bişey oldugu taktirde ötekinede zarar verirmiş amann allah korusun 3 gündür tedirgin oldum allah bagışlasın yavrularımızı bize senin ikizlerin aynı birbirine denkmiydi büyüklügü hepimiz kucaklarımıza almak nasip olsun bebişlerimizi..
seni tebrik ederim ikiz olabilir çünkü ikinci değerin baya yükselmiş hakkında hayırlısı ikizler kervanına seni de ekleriz allah dert keder vermesin mutluluklar canım sevgiyle kal...Kızlar 29.06.2012 test sonucum :263.
Hoşçakalin
canım inşallah bi sorun çıkmazda ikiside seninle kalır gerçi senin için ne hayırlıysa o olsun ilk önce onu diyeyim aynen efsune nin dediği gibi birazda bizi en kötüsüne alıştırmak istiyorlar ikizlerde bazen birisi birinden küçük oluyormuş benim en son gittiğimde dr bana gayet iyi gelişmişler dedi hatta aralarında bir gün var bi sorun yok demişti bu haftalarda cinsiyeti de inşallah belli olacak daha dün gibi geliyor burda kendime en uygun dr bulmaya çalışıyordum çabuk geçiyor zaman dr sanki biri erkeğe benziyor demişti...bakalım eli ayağı düzgün olsunda gerisi boş benim için sağlıklısıyla kucağımıza alacağımız günleri görelim inşallah...
ben bundan 2 sene önce farkettim.. kaşım dökülmüştü testte tsh 19 çıkmıştı... sonrasında levotiron kullanmaya başladım ilaç dozu ayarlanınca 0,89 a kadar geriledi ama hamile kalınca ölçtürdüm 11 olmuştu... şimdi 5 gün 150 mg 2 gün 200 mg ilaç alıyorum.. son ölçümüm de yine 0.87 falandı...Hamilelerin tsh ı 2,5 un altında olmalı... bebeğin beyin ve zeka gelişimi için gerekli bir hormon çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?