Selam güzel anne adaylari benim transferim oldu ve simdi heyecanla test günümü bekliyorum
umarim hepimizin kucaklari bebekle dolar,,
hepinize dualarimi vede sevgilerimi yoluyorum tercübeli arkadaslarin önerilerini bekliyorum.....
Arkadaşlar günde 2 defa crinone jel kullanıyorum yalnız sanki çürümüş ve hamurlaşmış gibi geri geliyor bi kaç saat sonra ,kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim acaba bende mi bi anormallik var?
arkadaşlar uzun uzun geri dönüp okuyamıyorum işyerim pek müsait diil bu ara benim transferin bugün 8 günü kasıklarımda ağrı var dün akşam yere çöktürdü beni resmen tutan arkadaşlar bu normalmii ???
Selam güzel anne adaylari benim transferim oldu ve simdi heyecanla test günümü bekliyorum
hepinize dualarimi vede sevgilerimi yoluyorum tercübeli arkadaslarin önerilerini bekliyorum.....
canım inşallah tutmuştur bana öyle geliyor benimde kasıklarda agrılar çok oldu hoş halen varda kız bi hassas test al hele bişey çıkıcakmı benim 7. günü hassas teste baya belirgin çıktıydı 7. gün kanımdada 35 di bir haftalık var dediler bilmiyorum belki ikiz diyemi çabuk çıktı benim koydugum fitille beraber 5. gününden sonra suda çok geldi adet agrısı vardı bende iştahsızlık başlamıştı daha bir haftayken bende nefes darlıgı vardı hatırlarsan çok yazdıydım zaten nefes alamıyorum diye gittigimizde hastaneye orda çıktıydı hamile oldugum benim nefes darlı felaketti bir hafta çektim uyku haram olduydu valla neyseki geçti şükür o niye oldu bilmem bebişlerimi gördük dün kalpleri atıyordu maşallah darısı hadi bakalım sana ..
nasıl heyecanlandırdım beni anlatamam ozmn benimde belki çıkar :)) 4 embriyo konmuştu :)) mutlaka birileri duruyodur da bana yanıt verirler :)) bu arada daha şimdiden bebek arabası araştırıyorum hayallerimi en çok süsleyen an onlarla birlikte gezmelere çıkmak dolaşmakFirst Wheels City Twin Review die bi ürün buldum ama nerden nasıl alırım onu bulamadm kıslar aklınızda bulunsun yardımınız dokunabilir :))
merhaba arkadaşım... öncelikle transferin hayırlı olsun , umarım bebişinin sıkı sıkıya tutunduğuna dair güzel haberlerini alırız..
ben de tüp bebek tedavilerimde crinone kullandım . jelden ötürü dediğin gibi hamurlaşmış kahverengine benzer kalıntıların gelmesi normal.. bunların gelmesi seni endişelendirmesin kullanan herkes bunu yaşıyor.. sen onu dert edip kendini germe.. şimdi senin tüm stress verecek şeylerden uzak durman gerekir.. güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun .. Allah yardımcın, şansın bol olsun arkadaşım..
Cok tesekkur ederim bide ne kadarini tam olarak nasil uygulanahayırlı olsun canım transferin rabbim sağlıkla tamamlatsın. crinone nin öyle gelmesi normal uzun çubuğu tamamen vajina na sok ve sadece 1 kere bastır ve geri çek. içerdeyken sakın basıp basıp bırakma enjektör hesabı basıp bırakıp tekrar basarsan dışarı verdiğin jel tekrar çubuğa dolar. en az 5 dakika yatarak bekleyip ve kalkıp dolanmayı istiyor doktorrlar. jeli özümsesin diye.
o posa gibi şey için endişelenme zaten alacağını alıyor rahim posasıdır o. sevgiler...
arkadaşlar transfer ile ilgili biraz bana bilgi verir misiniz yani narkozla mı yapılıyor bir agrı hissediliyor ne kadar sürüyor gibi ? benim donasyon işlemim ispanya da olacak başıma neler gelecek bilmiyorum ingilizce olarakta belki çok iyi anlaşamayabiliriz diye merak ediyorum .
Hayirli olsun arkadasim Ben transfer sonrasi ananas yiyorum hergun ayrica hep evdeyim evde kalip dinlenme firsatin varsa dinlen.umarim hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz.
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim canlarim hicbir belirti olmamasi umutsuz olmama sebep oluyor ama kendime stres yapmakta istemiyorum hamile arkadaslar sizlerde ne gibi belirtiler oldu yada belirti varmiydi?
benim test tarim 30 haziran , transferimin 8. günü sanırım aynı konuda stres yapıyoruz bende de bi belirti yok bende sıkıntı yaptım bu durumu ama araştırmalarıma göre illa bi belirti olması gerekmiyormuş .yapabileceğimiz tek şey sabırla ve umutla beklemek.Ama çok heyecanlıyım.sende stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama bu kendimizi yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor.Canim senin test tarihin ne zaman birde hic belirti yasiyormusun bende hic belirti yok acaba tutunma olmadimi?
evett ya arkadaşım birinden birisi duruyordur bende öyle düşünüyordum senin gibi 4 tane kondu diye birisinden biri canlanır yapışır belki diye ümüdim vardı niye yalan söyleyeyim çok şükür yaradana ikisi yapışmış sen dur ikiz olursa ikiz arabası bakarsın hele ögrende kaçtene diye bellimi olur bide üçüz oluyomuş 4-4 tutanda var yok okadarı iyi degilde onuda doktorlar almaya kalkıyor valla ben üçüzde tutsaydı hiç niyetim yoktu birini kesinlikle durdurmaya üçünüde dogurdum olmadı buna şükür ikizlerime saglık versinde allah dünyaya gelsin bizi sevindirsinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?