canım allah tamamına erdirsin su gibi aksın bekleme sürecin ve hayırlı sağlıklı bebeklerin olsun.

hayırlı olsun canım transferin rabbim sağlıkla tamamlatsın. crinone nin öyle gelmesi normal uzun çubuğu tamamen vajina na sok ve sadece 1 kere bastır ve geri çek. içerdeyken sakın basıp basıp bırakma enjektör hesabı basıp bırakıp tekrar basarsan dışarı verdiğin jel tekrar çubuğa dolar. en az 5 dakika yatarak bekleyip ve kalkıp dolanmayı istiyor doktorlar. jeli özümsesin diye.
o posa gibi şey için endişelenme zaten alacağını alıyor rahim posasıdır o. sevgiler...

arkadaşlar uzun uzun geri dönüp okuyamıyorum işyerim pek müsait diil bu ara benim transferin bugün 8 günü kasıklarımda ağrı var dün akşam yere çöktürdü beni resmen tutan arkadaşlar bu normalmii ???

canım inşallah tutmuştur bana öyle geliyor benimde kasıklarda agrılar çok oldu hoş halen varda kız bi hassas test al hele bişey çıkıcakmı benim 7. günü hassas teste baya belirgin çıktıydı 7. gün kanımdada 35 di bir haftalık var dediler bilmiyorum belki ikiz diyemi çabuk çıktı benim koydugum fitille beraber 5. gününden sonra suda çok geldi adet agrısı vardı bende iştahsızlık başlamıştı daha bir haftayken bende nefes darlıgı vardı hatırlarsan çok yazdıydım zaten nefes alamıyorum diye gittigimizde hastaneye orda çıktıydı hamile oldugum benim nefes darlı felaketti bir hafta çektim uyku haram olduydu valla neyseki geçti şükür o niye oldu bilmem bebişlerimi gördük dün kalpleri atıyordu maşallah darısı hadi bakalım sana ..

hadi sanada hayırlı olsun bebişler tutunsun sıkıca sana annelerini 9 ay bırakmasınlar canım..

nasıl heyecanlandırdım beni anlatamam ozmn benimde belki çıkar :)) 4 embriyo konmuştu :)) mutlaka birileri duruyodur da bana yanıt verirler :)) bu arada daha şimdiden bebek arabası araştırıyorum hayallerimi en çok süsleyen an onlarla birlikte gezmelere çıkmak dolaşmak First Wheels City Twin Review die bi ürün buldum ama nerden nasıl alırım onu bulamadm kıslar aklınızda bulunsun yardımınız dokunabilir :))

evett ya arkadaşım birinden birisi duruyordur bende öyle düşünüyordum senin gibi 4 tane kondu diye birisinden biri canlanır yapışır belki diye ümüdim vardı niye yalan söyleyeyim çok şükür yaradana ikisi yapışmış sen dur ikiz olursa ikiz arabası bakarsın hele ögrende kaçtene diye bellimi olur bide üçüz oluyomuş 4-4 tutanda var yok okadarı iyi degilde onuda doktorlar almaya kalkıyor valla ben üçüzde tutsaydı hiç niyetim yoktu birini kesinlikle durdurmaya üçünüde dogurdum olmadı buna şükür ikizlerime saglık versinde allah dünyaya gelsin bizi sevindirsinler..

Cok tesekkur ediyorum yardimci oldugun icin ve onerilerin icin .
Hoscakal

Cok tesekkur ederim bide ne kadarini tam olarak nasil uygulana
uygulanacagini bilemiyorum iyiki varsiniz.
Hoscakalin

Hayirli olsun arkadasim Ben transfer sonrasi ananas yiyorum hergun ayrica hep evdeyim evde kalip dinlenme firsatin varsa dinlen.umarim hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz.

arkadaşlar transfer ile ilgili biraz bana bilgi verir misiniz yani narkozla mı yapılıyor bir agrı hissediliyor ne kadar sürüyor gibi ? benim donasyon işlemim ispanya da olacak başıma neler gelecek bilmiyorum ingilizce olarakta belki çok iyi anlaşamayabiliriz diye merak ediyorum .

Arkadasim transfere sıkışık gitmen isteniyor ,narkoz falan almiyorsun ve hicbir acı hissetmeden tranaferin sadece 10 dk. Suruyor Daha sonra 2 saat yatarak klinikte kaliyorsun istersen transferden yarim saat sonra surguye cisini yapabiliyorsun kibrista surec Bu sekilde ispanyadada muhtemelen aynidir.
Bol sans diliyorum .

Son düzenleme:
iyi haftalar kızlar.. inşallah güzel güzel haberler alırız bu hafta da...

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim canlarim hicbir belirti olmamasi umutsuz olmama sebep oluyor ama kendime stres yapmakta istemiyorum hamile arkadaslar sizlerde ne gibi belirtiler oldu yada belirti varmiydi?

Hayirli olsun arkadasim Ben transfer sonrasi ananas yiyorum hergun ayrica hep evdeyim evde kalip dinlenme firsatin varsa dinlen.umarim hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz.

Canim senin test tarihin ne zaman birde hic belirti yasiyormusun bende hic belirti yok acaba tutunma olmadimi?

İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim canlarim hicbir belirti olmamasi umutsuz olmama sebep oluyor ama kendime stres yapmakta istemiyorum hamile arkadaslar sizlerde ne gibi belirtiler oldu yada belirti varmiydi?

evet haskız:)) bak belirti arama.. belirti olur negatif çıkar, belirti olmaz pozitif çıkar.. hiç mi hiç belli olmuyor bunlar.. hatta erkenden test yaparsın negatif bile çıkabilir.. bazı istisnalar var belki ama onlar dediğim gibi istisna sadece.. o yüzden sen sakin ol.. elini karnına koy ve konuş onlarla:)) tadını çıkar derim bu günlerin.. tabii bu dediklerim diğer transfer gerçekleşmiş, test gününü bekleyen arkadaşlar arkadaşlar içinde geçerli..

haydi bakalım eller göbüşlereee:)

Canim senin test tarihin ne zaman birde hic belirti yasiyormusun bende hic belirti yok acaba tutunma olmadimi?
benim test tarim 30 haziran , transferimin 8. günü sanırım aynı konuda stres yapıyoruz bende de bi belirti yok bende sıkıntı yaptım bu durumu ama araştırmalarıma göre illa bi belirti olması gerekmiyormuş .yapabileceğimiz tek şey sabırla ve umutla beklemek.Ama çok heyecanlıyım.sende stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama bu kendimizi yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor.
güzel haberler almak dileği ile hoşçakal.

ama canımcım firdevs hanım maksimum 2 tane olmalı sağlıkları ve sağlığın için dediii ama hayırlısı neyse o olsun bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…