nasılsın artık bebeğini hissediyormusun hareketlen me başladımı bende artık bugün 12 hafta 7 günlük oldular yani 13 haftaya girdim bu hafta kontrolüm var cinsiyetlerini öğrenebilirim....sevgiyle kal...
canım sen aspirin kullanmıyormusun niye ben hala devam ediyorum progesteron olarakta jeli kullanıyorum oda bire düştüamin inşallalh ikiside kucagıma gelir ya çogunlugun öyleymiş aslında birisi büyük birisi küçük benim doktor bi alem galiba degiştiricem bu gidişle firdevs hanımı aradım doktorun dediklerini söyledim kasıklarımda agrılar var yumurtalıklarım su toplamış öyle dedi dedim yok o su bebekleri besler agrıların olması normal olur dedi bebegin birinin küçüklügüne bişey demedi kan sulandırıcı igne verdi işi şansa bırakmıyalım dedi kaç gündür iğneye başladım artık iyimi kötümü ediyoruz orasını bilmem hakkımızda hayırlısı artık yapçak bişey yok yaa seninkisi biri kız birisi erkek olabilir amann ben geçtim erkeginden kızından hayırlısıyla sag salim kucagıma alabilsem oglan kız fark etmez hiç inşallah ogünleri bi ğörelimde..
yaa benim doktor alem baktı sonuca normal dedi geçti böyle duyorum hamile olundugunda yükseliyormuş diye içim hiç rahat degil oyüzden ben 100mg levotiron yarım içiyorum benimki okadar hiç yükselmedi ilk fark edildiginde 5 miydi ne normal sınırın hafif yüksegiydi ilacı kullanınca bi kaç ayda indi bırakmadım kaç senedir bebek içinde önemli diye ..
Hamileligin hayirli olsun canim tebrik ederim saglicakla kucagina aldigin günleride görürüz insallah ....
Canim doktoruna 2 haziranda hasta oldugunu söylemelisin cünkü bizler adetin 2.günü ilaca basliyoruz sende 3 Haziranda basladigina göre 2 haziran hasta oldugun gün kabul ediliyor bebeklerinin kalp atislarini duydugun müjdesini bekliyoruz senden sevgi ile kal .....
Teşekkürler.birde bi sorunum var 10 gün sonra dr.a gidicem dr.son adet tarihimi soracak yalnız ben adet olmadım 3 haz. Ilaçlara başladık 13 haziranda dollendi 18 haz.da transfer edildi.kac haftalık hameyim? Dr.a gittiğimde ne diycem:2: yardimci olursanız cok sevinirim.
Kizlar 1 saat önce kan verdim geldim ve heyecanla hemsirenin aramasini bekliyorum yerimde duramiyorum saskin ördek gibi dolanip duruyorum ara ara sizleri okuyorum ay 12 günü gecirdim birde su son 2 saati gecirsem ve mutlu haberi alsam ne güzel olacak degil mi????? Lütfen benim icinde dua edin arkadaslar bu defa bebegime kavusayim.....
Kizlar 1 saat önce kan verdim geldim ve heyecanla hemsirenin aramasini bekliyorum yerimde duramiyorum saskin ördek gibi dolanip duruyorum ara ara sizleri okuyorum ay 12 günü gecirdim birde su son 2 saati gecirsem ve mutlu haberi alsam ne güzel olacak degil mi????? Lütfen benim icinde dua edin arkadaslar bu defa bebegime kavusayim.....
G üzel dilekleriniz icin tesekkür ederim arkadaslar....
sonucu aldıktan sonra buraya hemen yazamayabilirsin :) insan bu gibi duyguları ilk önce en yakınlarıyla paylaşıyor.. daha doğrusu yaşadığın şoktan ne yapacağını kiminle ne konuşacağını şaşırıyorsun... ben tam 1 saat ağlamıştım sonrasında herkese haber vermiştim.. 17. haftadayım ama hala inanamıyorum hamile olduğuma :)
allah bu duyguyu her kadına yaşatsın...
Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim
su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931
mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti
gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla
Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde
dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz
Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......
HASKIZ VE BEBEKLERI ........
Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim
su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931
mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti
gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla
Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde
dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz
Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......
HASKIZ VE BEBEKLERI ........
Haskız öbür topikte sonucunu bekliyordum burda buldum seni canım çooooooooooooooooooook sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....dualarında bizleri de eksik etmeeeee..tebrik ederim canımmmmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?