nasılsın artık bebeğini hissediyormusun hareketlen me başladımı bende artık bugün 12 hafta 7 günlük oldular yani 13 haftaya girdim bu hafta kontrolüm var cinsiyetlerini öğrenebilirim....sevgiyle kal...

bi erkek bi kız olabilir seninkiler:) benimki ara ara ufak dokunuşlar yapıyor onları hissediyorum ama doktorum 20. haftadan önce hissetmen mümkün değil diyor... 12 temmuzda kontrolüm bakalım ne kadar büyümüş olacak... eskiden 15 günde bir gidiyordum kontrole ..şimdi 3 haftada bir gel dedi doktorum.. 3 hafta bana çok uzun geliyor. görmek istiyorum ama sabrediyorum ne yapayım :)

canım sen aspirin kullanmıyormusun niye ben hala devam ediyorum progesteron olarakta jeli kullanıyorum oda bire düştü
hiç sorma bende geçtim yok kanamalardı yok bilmem ağrılardı ne günler geçirdik stresli inşallah bundan sonra zaman bizden yana olurda şu mübarek günde herkesin duası kabul olur
bende hep korkuyorum ya biri gelişmezse ya ne bileyim işte en kötüsünü düşünüyoruz
artık bundan sonra allah yardımcımız olsun ne diyelim yapacak bişey yok kendine dikkat et umarım güzel günler bizimde olur...

zaten bu ilaç bırakılmıyor ki.. ara ara ölçtürüyorsun çıkan sonuca göre ayarlıyorsun ilaç dozunu...

ben donörümün adet olduğu gün ilaca başlamıştım

Son düzenleme:

Hamileligin hayirli olsun canim tebrik ederim saglicakla kucagina aldigin günleride görürüz insallah ....

Canim doktoruna 2 haziranda hasta oldugunu söylemelisin cünkü bizler adetin 2.günü ilaca basliyoruz sende 3 Haziranda basladigina göre 2 haziran hasta oldugun gün kabul ediliyor bebeklerinin kalp atislarini duydugun müjdesini bekliyoruz senden sevgi ile kal .....

Kizlar 1 saat önce kan verdim geldim ve heyecanla hemsirenin aramasini bekliyorum yerimde duramiyorum saskin ördek gibi dolanip duruyorum ara ara sizleri okuyorum ay 12 günü gecirdim birde su son 2 saati gecirsem ve mutlu haberi alsam ne güzel olacak degil mi????? Lütfen benim icinde dua edin arkadaslar bu defa bebegime kavusayim.....

bizde hayırlı haberlerin 4 gözle bekliyoruz :))

allah şu güzel günde inşallah isteğini geri çevirmez dualarımız seninle ne olursa olsun sakin ol....

G üzel dilekleriniz icin tesekkür ederim arkadaslar....

sonucu aldıktan sonra buraya hemen yazamayabilirsin :) insan bu gibi duyguları ilk önce en yakınlarıyla paylaşıyor.. daha doğrusu yaşadığın şoktan ne yapacağını kiminle ne konuşacağını şaşırıyorsun... ben tam 1 saat ağlamıştım sonrasında herkese haber vermiştim.. 17. haftadayım ama hala inanamıyorum hamile olduğuma :)
allah bu duyguyu her kadına yaşatsın...

Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim

su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931

mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti

gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla

Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde

dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin

Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz

Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......

HASKIZ VE BEBEKLERI ........

Arkadaslar sunuda belirtmek istiyorum ben kan sonucuma 2 gün kala ugur getirecegine inandigim icin hamilelik tickeri yapmistim kendime ve ugurlu geldi hamile oldugumu ögrendim bugün transfer sonrasi bekliyen arkadaslarda yapmak isteyebilir diye hatirlatayim dedim)))

Canim ben üzerimde cevre baskisi olmasin diye kimse ile paylasmadim gecirmis oldugum bu süreci

bastan beri sadece sizlerle paylastim ve sonucuda ilk olarak sizlere bildiriyorum

cünkü ayni yolun yolcusu oldugum insanlardan baska kimse anlamaz diye düsünüyorum bizleri

Bana bu yolda vermis oldugunuz destek ve bildirmis oldugunuz iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim

umarim bebegimin kalp atislarinda sizlerle paylasmak kismet olur ...

Sevgi ile kal...

Haskız öbür topikte sonucunu bekliyordum burda buldum seni canım çooooooooooooooooooook sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....dualarında bizleri de eksik etmeeeee..tebrik ederim canımmmmmmmmm....

Benimde bugün içimden bir ara geçti sonra doğmamış çocuğa don biçme dedim kendi kendime...bende yapsam mı acaba Haskız senin gibi bana da uğur getirir mi acaba daha 5 günüm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

Haskız eğer pozitifi alırsam bebişlerimizin arasında 3 gün varrrrrrrrrrrrrrrr..............rabbim sağlıkla sıhhatle o günleri göstersinnnnnn...senin değeri bayağı yüksek maaşallah kaç embriyo transfer edildi......yaş kaç tatlım....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu güzel günde alınabilecek en eeennn güzel haber senin için , sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah . bende eylülde ispanyaya donasyon işlemi için gideceğim ve şimdiden heyecanlanıyorum birde senin gibi pozitif haberini alınca ne yaparım artık bilemiyorum .

çok sevindim sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun ...

Cok tesekkür ederim canim bende senin müjdeni sabirsizlikla bekliyorum her zaman dualarimda bütün arkadaslarim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…