Cok tesekkür ederim canim bende senin müjdeni sabirsizlikla bekliyorum her zaman dualarimda bütün arkadaslarim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah.....
Benimde bugün içimden bir ara geçti sonra doğmamış çocuğa don biçme dedim kendi kendime...bende yapsam mı acaba Haskız senin gibi bana da uğur getirir mi acaba daha 5 günüm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
yaptım bakalım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah..
Haskız eğer pozitifi alırsam bebişlerimizin arasında 3 gün varrrrrrrrrrrrrrrr..............rabbim sağlıkla sıhhatle o günleri göstersinnnnnn...senin değeri bayağı yüksek maaşallah kaç embriyo transfer edildi......yaş kaç tatlım....
Kızlar benim göğüslerimmmmmmm hiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç acımıyorrrrrrrrrr normal mi?????????*
Yap arkadasim ben ugur getirecegine inandim yaptim inaniyorum ki sanada ugur getirecek sende yazacaksin müjdeli haberi burada.....
cok güzel olmus arkadasim daim olsun insallah....
Amin canim insallah sende alacaksin pozitif sonucu bana 3 embriyo transfer edildi canim yas 36 ,,,evet canim sonucum yüksek doktora gidip keseleri görecegim günü sabirsizlikla bekliyorum bakalim kac bebegim annesi ile ay hala inanamiyorum bende bebegim diyebilecegim ......
Transfer sonrasi 7.güne kadar hicbir belirtim yoktu sadece 7.ve 8. günü kasiklarimda agri oldu ara ara ve simdi o agrilarda yok tedavi öncesi nasilsa ayniyim bütün bunlar benim olumsuz düsünmeme sebep olmustu ama bugün bak sonucuma inaniyorum ki sende güzel haber alacaksin belirtilere takilma ....
arkadaşlar ben bu hamilelik tickerını anlayamadın nedir bu ?
bu güzel günde alınabilecek en eeennn güzel haber senin için , sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah . bende eylülde ispanyaya donasyon işlemi için gideceğim ve şimdiden heyecanlanıyorum birde senin gibi pozitif haberini alınca ne yaparım artık bilemiyorum .
çok sevindim sağlıklı ve hayırlı evlatların olsun ...
Canım inşallah göreceksin minik meleklerini sağlıkla.....bende 39 yaşındayım...10 yıldır uğraşıyorum bakalım hayırlısı...ya bneim hiç giğüslerimde acı yok normal mi bu? daha 5 günüm var ama....sizde ne zaman başladı göğüs acısı???
Bende hic olmadi canim inan transfer sonrasi bazi konulari okuyordum ve yazan arkadaslar vardi gögüslerim tas gibi oldu belim agriyordu kasiklarim agriyordu diye neden bende yok diye ümitsizlendim ki sadece 7. ve 8. gün gecici bir kasik agrisi oldu o kadar ben sadece elimi karnimin üstüne koyup dua ettim o kadar sende sadece bunu yap hicbirseye takilma Rabbim büyük inaniyorum mi sana vede bütün isteyen anne adaylarina verecek mucizesini....
Haskız kendine ve bebişlerine çoooooooooook iyi bak tatlım allah'a emanet olun..ben 7.günümde ilk banyomu yapmaya gidiyorum..malum akşamda kandil ve boooooooool booooooooool dua edicem..temiz olayımmmmmmmm.....Rabbim herşeyin hayırllısını versin inşallahhhhhhhhhhhhhh hepimize....çok öptüm tatlım iyi kandillerrrrrrrrrr......
Bende seni öpüyorum canim kandilin kutlu olsun
Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine
sana ve dileyen tüm anne adaylarina katindan hayirli vede saglikli nesiller versin....
G üzel dilekleriniz icin tesekkür ederim arkadaslar....
Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim
su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931
mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti
gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla
Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde
dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz
Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......
HASKIZ VE BEBEKLERI ........
Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim
su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931
mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti
gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla
Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde
dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz
Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......
HASKIZ VE BEBEKLERI ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?