hazkız tebrikler gözün aydın hadi hayırlı ugurlu olsun canım üçüzler geliyor galiba degerin ikizden fazla bence üçüz hayırlısı olsun okadar denemişsin allah mukafatını verdi mubarek günde sevindirdi devamı gelip kucagındada gör canım darısı öteki arkadaşlara ..Can dostlarim,yol arkadaslarim,gönülleri birbirinden güzel arkadaslarim
su anki mutlulugumu sadece sizlerle paylasiyorum kan sonucum belli oldu ve sonuc 931
mutluluktan cildirmak üzereyim yillardir döktügüm gözyasi yerini mutluluga birakti
gözümün önünde sayisizca bebek dogdu büyüdü okula basladi ben boynumu büküp baktim hep sabirla
Rabbimin bana da nasip edecegi dünü bekledim ve o gün bugünmüs hemde bu mübarek günde
dilerim benim gibi bu mutlu günü bekliyen bütün güzel anne adaylarina Rabbim yasatsin bu güzelligi hicbirinizi emekleri bosa cikmasin
Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine hepinizin kucaklari bebeklerle dolsun hepiniz dualarimdasiniz
Sevgi ile kucakliyorum hepinizi ......
HASKIZ VE BEBEKLERI ........
hayırlı olsun haksın allahım bebegını kucagına almayıda nasıp etsın ınş. o guzel duyguları bızede yasatsın rabbım. konuyu basatn okumadım tedavı ılemı oldu bebegın ne ılaclar kullandın bıraz bılgı verebılırmısın ? benım fsh 120 den 86 ya dusmus bugun sonucu aldım yasım 36 fsh dusmesı ıcın neler yapmalıyım yardımcı olabılırmısın
tebrik ediyorum canım benim:)allah kucagimiza almayı da nasip etsin.bu arada dr.un kimdi canim?Hepinize cok tesekkür ederim canlarim,,,,,
Dündendir bir rüyada gibi hissediyorum kendimi sanki ben o testi hic yapmadim ve daha sonucu bilmiyorum gibi hala heyecanliyim ....
Doktorum 10 gün sonraya ult.icin cagirdi ve bir daha test yapmaya gerek yok degerin cok yüksek dedi ....
Cok karisigim cok karmasigim bi o kadarda mutluyum ....
Bütün bu duyggulari hepinizin yasamasi icin dua ediyorum.....
Rabbim hepinize saglikli vede hayirli evladlar versin ....
Sadece sabredin sabrin sonu gercekten selamet oluyor arkadaslar daha öncede yazmistim gözümün önünde bir cok bebek oldu;
büyüdü; okula basladi ben baktim birgün benimde olacakmi diye diye ....
Bu sabah uyanirken göbüsümde bebisimin varligini hissederek uyandim inanin anlatilamayacak kadar güzel bir duyguymus
ben hamileyim dedim icimde bir mucize var ve benimle bu defa oldu bebegimde benimle beraber savasti Rabbiminde izni ile ...
Rabbim ol diyince oluyor hoplasanda,dans etsende,belirti olsada olmasada ....
Kendinizi hic kasmayin sadece rahat olun ve bebeginizi düsünün birgün mutlaka o mucizeyi yasayacaginiza inanin.....
Gönlüm ve dualarim hepinizle Rabbim hepinize yasatsin bu güzel duygulari.....
Hepinize cok tesekkür ederim canlarim,,,,,
Dündendir bir rüyada gibi hissediyorum kendimi sanki ben o testi hic yapmadim ve daha sonucu bilmiyorum gibi hala heyecanliyim ....
Doktorum 10 gün sonraya ult.icin cagirdi ve bir daha test yapmaya gerek yok degerin cok yüksek dedi ....
Sadece sabredin sabrin sonu gercekten selamet oluyor arkadaslar daha öncede yazmistim gözümün önünde bir cok bebek oldu;
Bu sabah uyanirken göbüsümde bebisimin varligini hissederek uyandim inanin anlatilamayacak kadar güzel bir duyguymus
ben hamileyim dedim icimde bir mucize var ve benimle bu defa oldu bebegimde benimle beraber savasti Rabbiminde izni ile ...
Kendinizi hic kasmayin sadece rahat olun ve bebeginizi düsünün birgün mutlaka o mucizeyi yasayacaginiza inanin.....
Hepinize cok tesekkür ederim canlarim,,,,,
Yaşlarımız yakın olduğu için bu arada ben 45 yaşındayım; senin ne aşamada olduğunu, tedaviye başlayıp başlamadığını ve nerede yaptıracağını merak ediyorum. Hamile kalanların haberlerine çok seviniyorum, mutlu oluyorum, içime bir umut doluyor fakat yaşlarını dikkate aldığımda kaygı düzeyim yükseliyor. Ya bu kadar maddi manevi emeğe karşılık ya yine .... diye korkuyorum. Ben sonuncusu 1.5 yıl önce olmak üzere kendi yumurtamla 4 tüp denemesi yaptım. Ama tutunamadı. Şimdi de Doğuşta yumurta donasyonu düşünüyorum. Regli olmayı bekliyorum. İlaçlarıma başlayacağım.
Seni de bu yüzden merak ediyorum. Seni ve yaşı 40'ın üstünde olan herkesi.
Umarım bizim de yüzümüz güler. Emeklerimiz boşa çıkmaz. Canım bana yazarsan sevinirim.
tebrik ediyorum canım benim:)allah kucagimiza almayı da nasip etsin.bu arada dr.un kimdi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?