meb.sizde gynolife te yapmıştınız.hastanenin otelindeki kaldınız.ulaşım falan onlar mı ayarladı

meb.sizde gynolife te yapmıştınız.hastanenin otelindeki kaldınız.ulaşım falan onlar mı ayarladı
Hayır canım biz kendimiz ayarladık oteli.benim geçmiş mesajlara bak canım çok ayrıntılı herşey var orda..özel mesajı da gördüm ama sana özelden cevap yazamadım kapalı sanırım senin yarın dönerim telefonuna...amq lütfen önce hepsini oku:) allah rast getirsin..umarım ilkinde olur:)

Hayirli ugurlu olsun pablocum, cok sevindim dua edicem Hersey basariyla geçsin diye

Allahım yar ve yardımcın olsunn.benimde perşembe günü inş transferim banada dua edin.ben burdaki herkese ediyorum.rabbım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.yormasın.kolaylaştırsın ınş
Seninki yaklaşmış Rabbim zoru kolaylaştirsin yardımcın olsun sımsıkı tutunurlar inşallah

Allahım yar ve yardımcın olsunn.benimde perşembe günü inş transferim banada dua edin.ben burdaki herkese ediyorum.rabbım hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.yormasın.kolaylaştırsın ınş
Canım allah yardımcın olsun bebişlerini al gel sonrada güzel haberlerinin devamını okuyalım transferin güzel geçsin inşallah perşembe günü

Kızlar ne güzel yaaa üç aylardayız bol bol tedavi süreci yada başlangıcı olanımız var. transfer hazırlığı var .sonuç bekleyen var .hamiş olup bebişlerini taşıyanımız var. doğum yapıp bebişlerini görenlerimiz var. ne mutlu yaa çok seviniyorum rabbim hepimizin birbirine olan duasını kabul etsin inşallah birlikten kuvvet doğar bizimde birlikte ettiğimiz dualarımız var rabbim kabul etsin sesimizi duysun açılan ellerimizi görsün kucaklarımızı bebeklerle doldursun burada olan tüm canlarım hepimizin yolu aydınlık olsun tez zamanda anneliği rabbim hepimize nasip etsin mübarek üç aylarda da dualarımız kabul olsun inşallah bizlerden başka nerede evlat hasreti olan varsa onlar içinde kabul olsun amin amin

Çok sevindim menthacim..güle güle büyüt bebislerini..Kac haftada dogdular..zaman nasil geciyor..
Morkanatlarim genişler nasıl ciktinizmi hastahaneden...
Canım cıktılar hastaneden mutluluk gozyası zamanı sımdı. İkisi aynı yatakta uyuyormuş. Çok tatlı degıl mı masallah. Sen nasılsın mavicim kızceler nasıl. Operım onları

Kızlar benim de dualarınıza ihtiyacım var yine hastaneye yattık bu sefer durum ciddi rahim açılmış ve kese görünüyormuş Ünv. Hastanesine yatırdılar hemen. Akşamdan beri karnım çok gergindi bir de dünden beri su gibi akıntım oluyordu sabah doktorumu aradım gel bakalım dedi gittim rahim açılmış dedi hemen perinatolokta görsün dedi. Gittik o da bakınca durum ciddiyeti ortaya çıktı. Şimdi yatırdılar hastaneye WC ye dahi kalkmak yasak. Çok riskliymiş bebeklerini kaybetme olasılığım yüksekmiş ( lütfen dua edin bunu da atlatalım

Canım seni ve meleklerini allah korusun sağ sağlim kucağına alırsın inşallah allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…