güzeller...hepinizin kandili mübarek olsun..birbirimize dualrımızı eksik etmeylim nolur..gebe kalmak isteyenlerin bir an önce hamile kalmalrını,hamile olanların sağ salim doğurmalarını,bebekleri olanlarında sağlıkla analı babalı büyütmelerini canı gönülden diliyorum..allah hepimizin gönlüne göre versin...

Merhaba cnm aslında içime yatmıştı benimle gereken her şeyi konuştu ama benim doktorda tedavim yarıda kaldı bizden dolayı muayene ücretli bu arada

Amin cnn seninde kandilin mübarek olsun rabbim hamile olanların bebeklerini kulaklarına alsınlar tedavide olan arkadaşlarında tez zamanda hamile kalsınlar hepimiz inşallah anne oluruz.bu arada canını sıkıp ateş yapma her şey çok güzel olacak inişlerin seninle olsun sen bana umut oldun güzel haberlerini bekliyorum

Mübarek cuma mübarek kandil ve 3aylardayız Rabbim birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tedaviye başlayacak yada başlayamayan kardeşlerime sağlık ve kolaylık versin güzel haberler vermelerini nasip etsin kollarımız bebekle dolsun amin

Amin

Hepinize tek tek teşekkür edemedim acımı paylaştığınız için Allah razı olsun. Umarım hepiniz en güzel sonuçları alırsınız. Kendimi toparlama sürecindeyim çok zor oluyor ama zaman herşeyin ilacıymış benim de sanırım zamana ihtiyacım var. Bu gece dualarım sizinle hayırlı kandiller. Allahım bebeklerinizi size bağışlasın acılarını yaşatmasın

Amin canım. Sen de tez zamanda hayaline kavuş inşallah ve acılarını unut.

Canım tekrar Allah sabırlar versin Rabbim en kısa zamanda anne olabilmeni nasip etsin bizimde duamız seninle

canım gözün aydın...:)gitme artık diğer doktora...kese aşağıda olup 40.hafta doğuran bi sürü insan var...sen gönlünü ferah tut annesi bebek çok iyi...
Sağol canım ben çıldırmışım dediğişeye bak düşerse düşer yapacak bişey yok bumu denir yaa 6yıl gittiğim Dr eksik olsun şimdiki ferahlattı dinlen dedi anlattı ohhh yavrum benimle yeşilcim

Canım hep aklımdasın allahım sana güç kuvvet versin..ruhuna bedenine güç versin..yaşadığın son acı son sıkıntı olsun ömrün boyunca..en kısa sürede anne olmanı diliyorum..sağ Salim kucağına versin rabbim..kalbim duam seninle...

Slm burda yumurta donasyonu olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum benim amh 0.040 bu gün gittiğim doktor çok olumsuz konuştu o yüzden yumurta nakli düşünüyorum bi kaç yerde okumuştu yumurta nakli olanlar sonradan pişman oluyor bebeğe ısınmıyor falan öyle bişey olabilir mi sonuçta sen doğurup büyütüçeksin ben öyle olacağımı sanmıyorum ama yenede size sormak istedim bu arda 1 kızım 1 oğlum var çok kardeş istiyorlar kocam da istiyor piskolojik olarak çok yıprandım

Kandiliniz mubarek olsun. Tum guzel guclu snne adaylsri meryem suresini youtube dan acin dinleyin.. Okuyun. Rabbim dualarimizi kabul etsin insA

Çok şükür canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…