- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Merhaba cnm aslında içime yatmıştı benimle gereken her şeyi konuştu ama benim doktorda tedavim yarıda kaldı bizden dolayı muayene ücretli bu aradaÇok teşekkürler canim bende Selda hanımın Türkiye numarası var Zaza abladan aldım görüştüm. Cumartesi gidiyoruz hatta . Benim sorum farklı idi doktor ile görüştünüz ya nasıldı ? Doktoru nasıl buldunuz ? Kafana yattı mı ? Ücretli mi birde şimdi aklıma geldi :)
Amin cnn seninde kandilin mübarek olsun rabbim hamile olanların bebeklerini kulaklarına alsınlar tedavide olan arkadaşlarında tez zamanda hamile kalsınlar hepimiz inşallah anne oluruz.bu arada canını sıkıp ateş yapma her şey çok güzel olacak inişlerin seninle olsun sen bana umut oldun güzel haberlerini bekliyorumgüzeller...hepinizin kandili mübarek olsun..birbirimize dualrımızı eksik etmeylim nolur..gebe kalmak isteyenlerin bir an önce hamile kalmalrını,hamile olanların sağ salim doğurmalarını,bebekleri olanlarında sağlıkla analı babalı büyütmelerini canı gönülden diliyorum..allah hepimizin gönlüne göre versin...
Sevgili zaza sizinde kandiliniz mübarek olsun tez zamanda sende anne olacaksin tüm kalbimle diliyorum:)Canım kandilin mübarek
Rabbim etiyin dualarını kabul etsin
Senide bizide sevindirsin
Amingüzeller...hepinizin kandili mübarek olsun..birbirimize dualrımızı eksik etmeylim nolur..gebe kalmak isteyenlerin bir an önce hamile kalmalrını,hamile olanların sağ salim doğurmalarını,bebekleri olanlarında sağlıkla analı babalı büyütmelerini canı gönülden diliyorum..allah hepimizin gönlüne göre versin...
İnşallah gebelikle sonuçlanır.Rabbim dualarımızı kabul eylesin.Kızlar ben de kısmetse yarın tranferimi olucam. Inşallah gebelikle sonuçlanır. Bu aksam kendimle birlikte hepimize dua edicem.herkese sevgiler...
Amin canım. Sen de tez zamanda hayaline kavuş inşallah ve acılarını unut.Hepinize tek tek teşekkür edemedim acımı paylaştığınız için Allah razı olsun. Umarım hepiniz en güzel sonuçları alırsınız. Kendimi toparlama sürecindeyim çok zor oluyor ama zaman herşeyin ilacıymış benim de sanırım zamana ihtiyacım var. Bu gece dualarım sizinle hayırlı kandiller. Allahım bebeklerinizi size bağışlasın acılarını yaşatmasın
Canım tekrar Allah sabırlar versin Rabbim en kısa zamanda anne olabilmeni nasip etsin bizimde duamız seninleHepinize tek tek teşekkür edemedim acımı paylaştığınız için Allah razı olsun. Umarım hepiniz en güzel sonuçları alırsınız. Kendimi toparlama sürecindeyim çok zor oluyor ama zaman herşeyin ilacıymış benim de sanırım zamana ihtiyacım var. Bu gece dualarım sizinle hayırlı kandiller. Allahım bebeklerinizi size bağışlasın acılarını yaşatmasın
Allahım sanada Sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısıyla al da gel sonrada güzel haberler ver inşallahKızlar ben de kısmetse yarın tranferimi olucam. Inşallah gebelikle sonuçlanır. Bu aksam kendimle birlikte hepimize dua edicem.herkese sevgiler...
Sağol canım ben çıldırmışım dediğişeye bak düşerse düşer yapacak bişey yok bumu denir yaa 6yıl gittiğim Dr eksik olsun şimdiki ferahlattı dinlen dedi anlattı ohhh yavrum benimle yeşilcimcanım gözün aydın...:)gitme artık diğer doktora...kese aşağıda olup 40.hafta doğuran bi sürü insan var...sen gönlünü ferah tut annesi bebek çok iyi...
Canım hep aklımdasın allahım sana güç kuvvet versin..ruhuna bedenine güç versin..yaşadığın son acı son sıkıntı olsun ömrün boyunca..en kısa sürede anne olmanı diliyorum..sağ Salim kucağına versin rabbim..kalbim duam seninle...Hepinize tek tek teşekkür edemedim acımı paylaştığınız için Allah razı olsun. Umarım hepiniz en güzel sonuçları alırsınız. Kendimi toparlama sürecindeyim çok zor oluyor ama zaman herşeyin ilacıymış benim de sanırım zamana ihtiyacım var. Bu gece dualarım sizinle hayırlı kandiller. Allahım bebeklerinizi size bağışlasın acılarını yaşatmasın
Evet cenım yarin randevu sabah uçağa bineceğizNisantasinami insallah :))
Çok şükür canim inşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarınıKızlar önce kandiliniz mübarek olsun doktorumun değiştirdim muayene oldum ve ilk kez kalp atışını duydum o kadar güzel bir duyguymuş içim rahatladı şu an bir kanama yokmuş sadece kese biraz aşağıda oluşmuş risk olabilir dinlen dedi ve karından baktı maşallah şimdi iyiyiz bebeğimle dualarınız için Allah razı olsun
Hadi ya o işinizi halletmeniz zor mu canim tedavi görmek için. Birde ne kadar muayene ücreti acabaMerhaba cnm aslında içime yatmıştı benimle gereken her şeyi konuştu ama benim doktorda tedavim yarıda kaldı bizden dolayı muayene ücretli bu arada
Ay inşallah canım benim pozitif haberlerini bekliyoruzKızlar ben de kısmetse yarın tranferimi olucam. Inşallah gebelikle sonuçlanır. Bu aksam kendimle birlikte hepimize dua edicem.herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?