Hayırlı haberler ver inşallah bende sizi öpüyorum

İyi haberlerle gel canım bu hafta burada üzüntümüz çok oldu senden güzel haberlerle mutlu olalım Allah hepimizin. Yardımcısı olsun hep güzel haberlerle inşallah

05488606000 ben bu telden ulaştım birde adres veriyim vali konağı plaza b blok daire 1 no177 nişantaşı istanbul
Çok teşekkürler canim bende Selda hanımın Türkiye numarası var Zaza abladan aldım görüştüm. Cumartesi gidiyoruz hatta . Benim sorum farklı idi doktor ile görüştünüz ya nasıldı ? Doktoru nasıl buldunuz ? Kafana yattı mı ? Ücretli mi birde şimdi aklıma geldi :)

Bebek63 ten haber varmı 4nisan transfer oldu betahcg haberini görmedim yada gözümdenmi kaçtı kızlar

Allah yardımcınız olsun canım haydi hayırlısıyla

Kızlar önce kandiliniz mübarek olsun doktorumun değiştirdim muayene oldum ve ilk kez kalp atışını duydum o kadar güzel bir duyguymuş içim rahatladı şu an bir kanama yokmuş sadece kese biraz aşağıda oluşmuş risk olabilir dinlen dedi ve karından baktı maşallah şimdi iyiyiz bebeğimle dualarınız için Allah razı olsun

canım gözün aydın...:)gitme artık diğer doktora...kese aşağıda olup 40.hafta doğuran bi sürü insan var...sen gönlünü ferah tut annesi bebek çok iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…