Maşallah Pablocum..ben dekort kullanıyorum prendol gibi o da hala da devam ediyorum./herkesin durumu farklı canım doktor bırak dediyse bilir mutlaka
Allah korusun düsünme öyle seyler... Ilerleyen haftalarda arada kasik agrilari hatta bel agrisi olabilir sakin korkma insallah bulantisiz rahat bir hamilelik gecirirsin, ben nerdeyse birsey yiyemiyorum ve suya karsi acayip tiksintim var gördügum an da ögürüyorum
Büyüyorlar sanırım yani umarım doktor randevum bi hafta sonra..çok kilo aldım şeker başıma bela filan ama yine de bin şükür bugünüme..darısı başınıza canım :)Şahane bilgiler sağol canım bebekler nasıl büyüyorlar annesi
Çok teşekkür ederim biraz daha sakinleştimSen birebir görüşmeden için rahat etmez canım. Özelden de dediğim gibi iyi kaliteli merkezlerinde negativi ve pozitivi var. Bu birazda şans ve Allah'ın ol demesine bağlı, size düşense gitmeden rahimi çok iyi hazırlamak.
pablo yerinde olsam bir başka doktorlada bu prednol konusunu konuşurdumBaşta bizi biraz korkuttu da çok şükür iyi gidiyor canım. İlacı bırakmamı söyleyen zaten merkezdi ama bana korku geliyor İşte, sanki rahim bebeği atacak gibi geliyor :)
pablo yerinde olsam bir başka doktorlada bu prednol konusunu konuşurdum
Çok teşekkür ederim biraz daha sakinleştimrahmim çok iyi durumda 2. Günü rahim kalınlığı 5.2 mm çıktı cumartesi günü de gidip son rahim kalınlığına bakacak doktorum
Türkiyede olsam gün içinde pek çok dr.la konuşur sorardım, ama burada pek öyle bir şansım yok canım. Benim doktor prednolun niye verildiğini bile anlayamadı. Genelde bahçeci hastaları 12.gün sonucu net iyi yada kötü belli ise bıraktılıyor galiba. Benim sonucum geç belli olunca 16.güne kadar devam etti. Dün hemşire eylem hanım yarından itibaren kullanmıyacaksın dedi. Ama aklımdan geçen doğrusu bu haftayı da prednol ile kapamak oluyor. Kafamdaki soru bir tabletmi iki tabletmi kullanmakpablo yerinde olsam bir başka doktorlada bu prednol konusunu konuşurdum
Allah'a şükürler olsun rahmimle ilgili hiç problemim yokBenim rahimin iyi hazırlanmasından kastım rahim için de problem olmaması, mesela rahim içi yapışıklık, Polip, perde, ve hidrosalpenks tüplerinde olan bir problemin rahime sızıntı vermesi gibi. Öncelikle varsa problemin bunların halledilmesi lazım. İnşallah tek seferde bebişlerini alıp gelirsin canım.
Pablo çok sevindim. İnşallah sağlıklı şekilde evladını kucağına alırsın.Kızlar bugün 16.günüm B-Hcg 566 çıkmış. Yarından itibaren prednolu biracakmışım.Çok erken değilmi Siz hemen bıraktınızmı yoksa azaltarakmı bıraktınız? Günde 2 tablet aynı anda alıyordum.
B-HCG
10.gün 43
12.gün 92
16.gün 566 Çok şükür kızlar
pablo lap diye burakma yavaş yavaş dozunu düşürerek burakTürkiyede olsam gün içinde pek çok dr.la konuşur sorardım, ama burada pek öyle bir şansım yok canım. Benim doktor prednolun niye verildiğini bile anlayamadı. Genelde bahçeci hastaları 12.gün sonucu net iyi yada kötü belli ise bıraktılıyor galiba. Benim sonucum geç belli olunca 16.güne kadar devam etti. Dün hemşire eylem hanım yarından itibaren kullanmıyacaksın dedi. Ama aklımdan geçen doğrusu bu haftayı da prednol ile kapamak oluyor. Kafamdaki soru bir tabletmi iki tabletmi kullanmak
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım.kızlar haftaya transfere çağırdı doktorum eylem hanım dua edin inşallah bu sefer herşey iyi gider dualarımız kabul olur
İnşallah canımSonucum 0.1 çıktı, artık ne üzülebiliyorum ne isyan edebiliyorum. Hislerim dondu artık. Şimdi Sperm Dna hasar paneli testi vereceğiz. Eğer sıkıntı yoksa ki inşallah yoktur. Kıbrısa gideceğiz. Varsa bir süre eşim tedavi görecek. İnşallah eşimin sperminde sorun yoktur tüm sorun bendedir ve Kıbrıstaki dönorümüzle başarıya ulaşırım
Canım sen dönmüş embriyo ile mi yaptırmıştın. Birde doktorun kimdi canim ?Kızlar bugün 16.günüm B-Hcg 566 çıkmış. Yarından itibaren prednolu biracakmışım.Çok erken değilmi Siz hemen bıraktınızmı yoksa azaltarakmı bıraktınız? Günde 2 tablet aynı anda alıyordum.
B-HCG
10.gün 43
12.gün 92
16.gün 566 Çok şükür kızlar
Mesela bende tek Hit ile görüştüm muayenesine gittim. Bende orayı düşünüyorum :) işte dememiz o ki içine sinen kişiye gitBende Hit ve Gynolife la görüşmüştüm. Neden bilmiyorum ama Gynolife bana daha güvenilir geldi. Murat hoca beni aradı bizzat kendi telefonla görüştü. O çok etkili oldu bende. Neredeyse 1 senedir hemşirelerle irtibat halindeyim. Her soruma cevap verdiler.
Canım ben günde 2 tablet aynı anda tok karna alıyorum. 2 tablet yanipablo lap diye burakma yavaş yavaş dozunu düşürerek burak
sen kullandığın dozu yaz ben sana yazım
Zizu00m Allah razı olsun canım, Rabbim kat katını en güzelini sizlere de tattirsın gülüm. Hakkını helal et canım seninle aynı güne denk gelmiştik bilmeden istemeden de bi tepki vermişsem seni üzmüşsem çok özür dilerim. İnanıyorum vakti saati geldiginde inşallah sende en güzelini yaşıyacaksın.Pablo çok sevindim. İnşallah sağlıklı şekilde evladını kucağına alırsın.
Bahçeci klinik, doktorum Murat Bilgin. Ben taze freşh yaptırdım ve ilk donasyonlada pozitivi gördük çok şükür. Beni tek üzen geride donmuşlarımın kalmaması, inşallah gerekte kalmazCanım sen dönmüş embriyo ile mi yaptırmıştın. Birde doktorun kimdi canim ?
Senden de Allah razı olsun. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. Beni üzecek hiçbirşey yapmadın pablocum.İnşaallah rabbim tamamına erdirsin.burda doğum haberini de alalım inşaallah. Sürekli aklımdasın. Dikkat et kendine. Ben biraz sessiz takip etmeye başladım.Zizu00m Allah razı olsun canım, Rabbim kat katını en güzelini sizlere de tattirsın gülüm. Hakkını helal et canım seninle aynı güne denk gelmiştik bilmeden istemeden de bi tepki vermişsem seni üzmüşsem çok özür dilerim. İnanıyorum vakti saati geldiginde inşallah sende en güzelini yaşıyacaksın.
Insallah gebelikle sonuclanir cnmkızlar haftaya transfere çağırdı doktorum eylem hanım dua edin inşallah bu sefer herşey iyi gider dualarımız kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?