Valla o kasık ağrıları sanki Kasıklarıma cimdik atıyorlar gibi bir ağrı bide bel ağrısı baştan beri vardı, umarım bulantı dediğin gibi olmaz.

Çok teşekkür ederim biraz daha sakinleştim rahmim çok iyi durumda 2. Günü rahim kalınlığı 5.2 mm çıktı cumartesi günü de gidip son rahim kalınlığına bakacak doktorum

Çok teşekkür ederim biraz daha sakinleştim rahmim çok iyi durumda 2. Günü rahim kalınlığı 5.2 mm çıktı cumartesi günü de gidip son rahim kalınlığına bakacak doktorum

Benim rahimin iyi hazırlanmasından kastım rahim için de problem olmaması, mesela rahim içi yapışıklık, Polip, perde, ve hidrosalpenks tüplerinde olan bir problemin rahime sızıntı vermesi gibi. Öncelikle varsa problemin bunların halledilmesi lazım. İnşallah tek seferde bebişlerini alıp gelirsin canım.

pablo yerinde olsam bir başka doktorlada bu prednol konusunu konuşurdum
Türkiyede olsam gün içinde pek çok dr.la konuşur sorardım, ama burada pek öyle bir şansım yok canım. Benim doktor prednolun niye verildiğini bile anlayamadı. Genelde bahçeci hastaları 12.gün sonucu net iyi yada kötü belli ise bıraktılıyor galiba. Benim sonucum geç belli olunca 16.güne kadar devam etti. Dün hemşire eylem hanım yarından itibaren kullanmıyacaksın dedi. Ama aklımdan geçen doğrusu bu haftayı da prednol ile kapamak oluyor. Kafamdaki soru bir tabletmi iki tabletmi kullanmak

Allah'a şükürler olsun rahmimle ilgili hiç problemim yok

Pablo çok sevindim. İnşallah sağlıklı şekilde evladını kucağına alırsın.

pablo lap diye burakma yavaş yavaş dozunu düşürerek burak
sen kullandığın dozu yaz ben sana yazım

İnşallah canım

Canım sen dönmüş embriyo ile mi yaptırmıştın. Birde doktorun kimdi canim ?

Mesela bende tek Hit ile görüştüm muayenesine gittim. Bende orayı düşünüyorum :) işte dememiz o ki içine sinen kişiye git

Pablo çok sevindim. İnşallah sağlıklı şekilde evladını kucağına alırsın.
Zizu00m Allah razı olsun canım, Rabbim kat katını en güzelini sizlere de tattirsın gülüm. Hakkını helal et canım seninle aynı güne denk gelmiştik bilmeden istemeden de bi tepki vermişsem seni üzmüşsem çok özür dilerim. İnanıyorum vakti saati geldiginde inşallah sende en güzelini yaşıyacaksın.

Canım sen dönmüş embriyo ile mi yaptırmıştın. Birde doktorun kimdi canim ?
Bahçeci klinik, doktorum Murat Bilgin. Ben taze freşh yaptırdım ve ilk donasyonlada pozitivi gördük çok şükür. Beni tek üzen geride donmuşlarımın kalmaması, inşallah gerekte kalmaz

Senden de Allah razı olsun. İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. Beni üzecek hiçbirşey yapmadın pablocum.İnşaallah rabbim tamamına erdirsin.burda doğum haberini de alalım inşaallah. Sürekli aklımdasın. Dikkat et kendine. Ben biraz sessiz takip etmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…