Ben tum tahlilleri oldum adet bekliyorum. Adet oldugunda mi donör bilgisi gelecek acaba? henuz donörle ilgili bir gelisme yok. Bahceci Eylem hanimla basladim ama cok da arastirmadan girdim acikcasi. Su an biraz tedirginim. Goruslerinize ihtiyacim var sevgiler..

Slm tup bebek tedavisi baslangicinda verilen biosteron tablet elimde kalmistir icinden 10 tane kullandim kullanmadim. Icinde 50 adet daha vardir . Ihtiyaci olan varsa ucretsiz vermek istiyorum 200 tl kusurluk bir ilac sgk karsilamiyor 08.2019 son kullanma tarihi

Eklentiler

• 1556692236819810005969.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 62
Bahçeci klinik, doktorum Murat Bilgin. Ben taze freşh yaptırdım ve ilk donasyonlada pozitivi gördük çok şükür. Beni tek üzen geride donmuşlarımın kalmaması, inşallah gerekte kalmaz
Çok şükürler olsun canım. İnşallah ikiz olur da belki daha sonra da kafa rahatlayınca kendiliğinden olur Darısı bizlere olsun inşallah canım benim

Ne kadar güzem düşüncelisiniz. Bunu donasyon tedavisinde de veriyorlar. Donasyona gerek kalmadı inşallah? Hamile misiniz ?

Canım ücretsiz vermen çok iyi ama sana tavsiyem eşine ver içsin her gün 1 tablet
Bhea gıda takviyeli bir hormondur insanı dinç tutar,enerjısini artırır,oksijeni organlara ve kaslara bol verir ve direnci artırır

Eğer isteklerini söylediysen eminim baş hemşire Eylem hanım donör araştırıyor sana

Eğer isteklerini söylediysen eminim baş hemşire Eylem hanım donör araştırıyor sana
sevgili zaza size bir sey sormak istiyorum.Dün hitereskopi oldum rahime çizik atıldı haftaya rahim filmi var ve tahliller cd 56 testınde eger kanda bır sey cıkarsa ne ilac kullandırıyorlar merak ettım sevgıler

Kızlar birşey sorucam gittiğim Dr sgk anlaşması yok reçete rapor hazırlatıp sgk ile ilaç almak için sağlık ocağınamı gitmek gerek nasıl alabilirim bilen varmı

Çok şükürler olsun canım. İnşallah ikiz olur da belki daha sonra da kafa rahatlayınca kendiliğinden olur ☺ Darısı bizlere olsun inşallah canım benim

Bu forumda çok baktım ama donasyon sonrası kendiliğinden hamile kalan oldu mu? Çok merak ediyorum hislerini

Çok şükürler olsun canım. İnşallah ikiz olur da belki daha sonra da kafa rahatlayınca kendiliğinden olur ☺ Darısı bizlere olsun inşallah canım benim

Bu forumda çok baktım ama donasyon sonrası kendiliğinden hamile kalan oldu mu? Çok merak ediyorş

sevgili zaza size bir sey sormak istiyorum.Dün hitereskopi oldum rahime çizik atıldı haftaya rahim filmi var ve tahliller cd 56 testınde eger kanda bır sey cıkarsa ne ilac kullandırıyorlar merak ettım sevgıler
Ben o cd 56 testine inanmıyorum
Dünyada bu tür testlerde çok ispatlanmamış bir tsstler onunçin kafanı bu tür şeylerle yorma
Merak etiyin soruyu anlamadım
Sen donasyona başlarken ilaçlarımı soruyorsun

Bu forumda çok baktım ama donasyon sonrası kendiliğinden hamile kalan oldu mu? Çok merak ediyorş
Bu forumda tanıdığım üç arkadaşımız donasyon sonrası kendilijinden hamile kaldı
Nik isimlerini tam net hatırlamıyorum ama tahminim biri umutluyum halil beyde denedi oğluna kavuştu ve akabinde kendiliğinden hamile kaldı ve şuan ikinci oğluna kavuşmaya hazırlanıyor
Sevgili neo arkadaşımız gynolifeda denemesinde ikiz gebelik yakaladı ve malesef kayb etti sonrasında kendi yumurtasıyla gebe kaldı ama malesef onuda kayb etti
Rabbim tez bir zaman onuda sevindirsin
Üçüncü arkadaşımızında nik ismini unutum ama olayını hatırlatıyım firdevs hanımda denemişti ve negativ sırasında doktoru kalbini çok kırmıştı
Bu yakınlarda öğrendik kendi yumurtasıyla anne olmaya hazırlanıyor vede 42 yaşında
İnşallah onunda her şey yolunda ve bebeğini kucağına alır

Ben o cd 56 testine inanmıyorum
Dünyada bu tür testlerde çok ispatlanmamış bir tsstler onunçin kafanı bu tür şeylerle yorma
Merak etiyin soruyu anlamadım
Sen donasyona başlarken ilaçlarımı soruyorsun
Zazacım yine güzel bir noktaya değindin arkadaşım.Ben de çok takılmıştım bu cd56 ya ancak doktorum aynı senin gibi düşünüyor.Ayrıca bilinçsizce bağışıklık baskılayıcı ilaçların kullanılmasının uzun vadede çok daha tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini söyledi.

Ben murat beyde tedavimi gördüm çok iyi bir doktor ve insan ama eylem hanımında iyi doktor olduğunu duydum
Tesekkurler cevabiniz icin. Merkez olarak kurumsal olmasindan dolayi tercih ettim. Ancak doktor hic arastirmadim. O nedenle sormak istedim Eylem hanimda baslayan var mi merak ediyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…