- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Ee bana öyle demediler bu adet ile başlayabiliriz dediler, şimdi adetimin 2.günü İlaçlara başladım bugün yani. Hatta şunu sormaya unuttum ben Cyclo Prognova kullanmadan adet olamıyorum. Kullan VS de demediler. Ayrıca donörü de bugün buldular yanlış mı oldu benim işlem eksik mi kafam karıştı yarın hemen aramLıyımikinizin de regl tarihine göre ilaç kullnılıyor..mesela senin sat 8 diyelim donörün 15i..ilaç ona göre ayarlanıp bir sonraki ay aynı anda regl olmanız sağlanıyor..bizimkinde regl günümüz arasında bir gün vardı zaten bir iki gün oynayabilir...yani özetle en erken ikinci regl başlnıyor tedaviye..
Canım öncelikle ilaçla adet olduğunu mutlaka söylemelisin..ona göre ayarlayacaklar..belki donörde aynı zamanda regl olmuştur..o da olabilir..sen sor mutlaka ayrıntılıEe bana öyle demediler bu adet ile başlayabiliriz dediler, şimdi adetimin 2.günü İlaçlara başladım bugün yani. Hatta şunu sormaya unuttum ben Cyclo Prognova kullanmadan adet olamıyorum. Kullan VS de demediler. Ayrıca donörü de bugün buldular yanlış mı oldu benim işlem eksik mi kafam karıştı yarın hemen aramLıyım
Abla ilaç ile adet olduğumu biliyorlar unuttular mı acaba. Birde bugün adetimin 2. Günü E2 10 çıktı. Fiziki özelliklerime uygun donör buldular. 5 İlaca bugun başladım ama cyclo Prognovaya başlamadım henüz Acab a başlamam mı gerekti ama daha adetin 2. GünüCanım öncelikle ilaçla adet olduğunu mutlaka söylemelisin..ona göre ayarlayacaklar..belki donörde aynı zamanda regl olmuştur..o da olabilir..sen sor mutlaka ayrıntılı
Abla ilaç ile adet olduğumu biliyorlar unuttular mı acaba. Birde bugün adetimin 2. Günü E2 10 çıktı. Fiziki özelliklerime uygun donör buldular. 5 İlaca bugun başladım ama cyclo Prognovaya başlamadım henüz Acab a başlamam mı gerekti ama daha adetin 2. Günü
inan cnm bende nıye sadece 2 yumurta cok az degilmi ama inşallah kalan emriyo ile saglam tutunur anneciğine tüm kalbimle diliyorumAynen canim yaa. Napalim kismet. Bu ihtimale de hazirdik da bir tanecik donmus embryomuz var. En cok ona üzülüyorum
Tesekkur ederim. Artik merkezi dinliyorum. Pazartesi yaptir dediler pazartesi yaptiracagim. Zaten idrar testleri negatif cikti. Tekrar tekrar kan testi yaptirmak anlamsiz. Madem ptsi yaptir dediler erken yaptirip sonra ptsi tekrar yaptirmayi düşünmüyorum. Bir kere yaptirmak yeterli.
Sağol canım çok teşekkürlerhayırlı ugurlu olsuntez zamanda kucagına alırsın inşalllah tebrik ederim cok sevındım...
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun zoru kolaylaştırsın seni yavruna kavuştursunEveet büyük gün geldi çattıbu gece yola çıkıyoruz yarın sabah da transferim yapılacak inşallah. Döndüğümde herşeyi yazacağım burdan. Lütfen bol bol dua edin benim için..
Hayırlı uğurlu olsun hayırlı yolculuklar güzel haberlerle sonuçlansın inşallahEveet büyük gün geldi çattıbu gece yola çıkıyoruz yarın sabah da transferim yapılacak inşallah. Döndüğümde herşeyi yazacağım burdan. Lütfen bol bol dua edin benim için..
Inşallah herşey gönlünce olur hayırlısıyla olumlu haberler alirizEveet büyük gün geldi çattıbu gece yola çıkıyoruz yarın sabah da transferim yapılacak inşallah. Döndüğümde herşeyi yazacağım burdan. Lütfen bol bol dua edin benim için..
İnşallah evlat sahibi ol
hayırlı yolculuklar rabbim seni evlatlarınla buluştursun.hadi onları al gel mutlu haberlerini bekliyoruz sevgilerEveet büyük gün geldi çattıbu gece yola çıkıyoruz yarın sabah da transferim yapılacak inşallah. Döndüğümde herşeyi yazacağım burdan. Lütfen bol bol dua edin benim için..
Canım artık regl olmayacaksın neden gereksin..ama donörünün regl tarihini sorardım senşn yerinde olsam..Ee bana öyle demediler bu adet ile başlayabiliriz dediler, şimdi adetimin 2.günü İlaçlara başladım bugün yani. Hatta şunu sormaya unuttum ben Cyclo Prognova kullanmadan adet olamıyorum. Kullan VS de demediler. Ayrıca donörü de bugün buldular yanlış mı oldu benim işlem eksik mi kafam karıştı yarın hemen aramLıyım
Banada öyle dediler eğer onu kullanırsan adet olursun olmaz ki kullanamazsın dediler. Donörün 14 günü yumurtaları toplayıp haber vereceğiz dediler. Bir de transfere kadar oruç tutabilir miyim dedim tutabilirsin dediler. Ayıptır söylemesi ilişki yasak değil demiCanım cylo prognova adet olmak için kullanıyordun, şimdi hamile kalmak için merkezin ilaclarina başladiysan cylo prognovayı niye kullanacaksın ki.
Abla dün sen dedin ya karşılıklı adetler ile birlikte deyince kafam karıştı bende ilaçsız adet olamıyorum ondan dolayı. Sperm vermeye gideceği zaman bize önceden haber veriyorlar demiCanım artık regl olmayacaksın neden gereksin..ama donörünün regl tarihini sorardım senşn yerinde olsam..
Donörünün yumurta gelişimine göre yumurta toplama ile sperm verme aynı gün oluyor..3-4 gün önce bilgi verecekler sana ama aşağı yukarı hesap edebilirsin..ilaç içmeye başladığın gğn Reglin 2.günü 15-16 gün ekle iki gün önce iki gğn sonra en fazla farkeder..Abla dün sen dedin ya karşılıklı adetler ile birlikte deyince kafam karıştı bende ilaçsız adet olamıyorum ondan dolayı. Sperm vermeye gideceği zaman bize önceden haber veriyorlar demi
Adetten sonra ki 14. Gün yumurtlama günü imiş o zaman toplama işlemi olur dedi. Tahmini 15-17 mayıs arasında eşim gider ondan 5 gün sonra da beraber gideriz herhaldeDonörünün yumurta gelişimine göre yumurta toplama ile sperm verme aynı gün oluyor..3-4 gün önce bilgi verecekler sana ama aşağı yukarı hesap edebilirsin..ilaç içmeye başladığın gğn Reglin 2.günü 15-16 gün ekle iki gün önce iki gğn sonra en fazla farkeder..
Hayirlisi olsun canimm güzel haberlerini alalim insallah bu mübarek günlerde kalbimizden geceni versin rabbimAdetten sonra ki 14. Gün yumurtlama günü imiş o zaman toplama işlemi olur dedi. Tahmini 15-17 mayıs arasında eşim gider ondan 5 gün sonra da beraber gideriz herhalde
Ben su an regl bekliyorum. Merkeze senkranizasyonu ve hala ortada donorun olmadigini nasil olacagini sordugumda siz regl oldugunuzda haber edin regl tarihinsize en yakin donorlerden secenek sunup hersey yolunda giderze 17. Gun gibi transfer olacak gibi birsey soylendi. Bana enteresan geldi acokcasi donorun cok once secilmesi gerekmiyor mu bilemiyorum.. bekliyoruz bakalim..Donörle bizim senkronizasyonumuz nasıl sağlanıyor? Yani donör regl olunca ilaç tedavisine başlanıyor ama bizim rahim hazırlığımız aynı doğrultuda gitmesi için nasıl bir yöntem uygulanıyor?
Hangi merkez?Ben su an regl bekliyorum. Merkeze senkranizasyonu ve hala ortada donorun olmadigini nasil olacagini sordugumda siz regl oldugunuzda haber edin regl tarihinsize en yakin donorlerden secenek sunup hersey yolunda giderze 17. Gun gibi transfer olacak gibi birsey soylendi. Bana enteresan geldi acokcasi donorun cok once secilmesi gerekmiyor mu bilemiyorum.. bekliyoruz bakalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?