Cycol kullanmana artik gerek yok farkli ilaclarla devam edecegiz dediler bana da. bu adetle donor hizlica secilip baslanacak dediler. Bana da garip geldi acikcasi. Sizn merkez hangisi ?

Cycol kullanmana artik gerek yok farkli ilaclarla devam edecegiz dediler bana da. bu adetle donor hizlica secilip baslanacak dediler. Bana da garip geldi acikcasi. Sizn merkez hangisi ?

Bence işlerini doğru yapan bir yer oldukları için merak etmeyin. Vardır bir bildikleri

Tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımı bu mübarek günleri Allahım sevindirsin
Kızlar bu gece bir birimize dua etmeyi unutmayalım
hepimiz birbirimize dua edelim cok zor bir süreçten geçiyoruz 5 kez yumurta donasyonu denedim sonuda hamile kaldim ama bugunde düşürmek için hastanede yatiyom insallah benim yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşarmasın 5.5 haftaliktik yarin kalp atisini duycaktik birde bir şey sorcam 3 günden buyana düşük yapiyom önceki gün parca parca düşünlerim oldu bu düşenler tutunamayanlarmis keremiz dune kadar duruyordu değerlerim düşmeye basladi bu sabahki muayenede kesede düşmeye başlamış su an düşürmeye calisiyom 3 günden buyana kanamam felaket cok zor bir durum rabbim kimseye yasatmasin

Çok geçmiş olsun..allahım sabır versin..allah senin canını korusun bundan sonraki denemeden önce nolur her tahlili tetkiki yaptır..sana da dua edeceğim...gerçekten üzgünüm

Çok geçmiş olsun canım Allah dualarımızı kabul etsin, Allah evlatlarımızı bize bağışlasın evet zor bi durum Rabbim kimseye bu korkuyu bu acıyı yaşatmasın, benim durumumda senden farklı değil. Dün akşama doğru adet sancısı gibi bel kasık ağrısı vardı, akabinde saat 6 da kanamam başladı. Buradaki kendi doktorumu aradım bana hemen 2 progesteron vaginal tablet almamı magnezyum tablet almamı ve 4 saat sonra tekrar 2 tablet progesteron vaginal almamı söyledi, bana endişelenme sakin ol kötü bir durum yok dedi ama aynı adet kanaması gibi berrak kırmızı kan geliyor. Hemen acile gittik oradaki doktor vaginal ultrasonla baktı, kese yerinde henüz ama kalp atışı olmadığı için sağlıklı gebeliğin devam edip etmiyecegi belli değil, düşük tehlikesi altındasın dedi. Biz hiçbir iğne ilaç veremeyiz sadece durumun dahada kötülesirse almak için müdahele ederiz dediler adiler. Merkezime yazdım ,bana kendi doktorumun müdahalesinin doğru yerinde olduğunu buna ek olarak coraspirini ara verip kesmemi söylediler. Çok şükür 4 saattir kanamam yok kesildi gibi, kendi doktorum da zaten her 4 saatte bir kanama pedimin resmini wahsaptan kendisine yollamamı söylemişti ,son duruma gayet iyi dedi ya inşallah. Dünden beri ağlıyorum, eşim tir tir titriyor, tutundugum tek umudum tek dalım onuda kaybetmekten çok korkuyoruz ,Rabbim yavrularımızı şu mübarek günlerde bizlere bağışlasın hala nasıl bir son bulacağım belli değil.

canım erken haftalarda kanamalar oluyor benim lekelneme tarzında noldu..plesanta yerleşiyor muhtemelen..yakın arkadaşımın kıpkırmızı kan geldi hem de aşırı yoğun..on gün hastanede yattı..şimdi bebek de kendi de turp gibi..atlatacaksın bak kanamada durmuş..ama bi yarın kendi doktoruna vajinal baktır bence kanama alanı var mı diye..iyi olackasınız inşallah

Çok çok geçmis olsun lütfen panik yapma stres yaramıyor biliyorsun rabbim yavrunu size bağışlasın dua ediyorum bende sana üzülme bebeğin seninle

Canım arkadaşım nolursun üzülme
Unutma erken gebelik kaybı genetik sorunlu bir embriyo demektir
Allahım sana sabır ve can sağlığı versin
Gücünü toplayıp yeniden bu yola çıkasın

Offff içim yandı okadar bana yakın bir olaylarki
Rabbim bebeğini yaşatsın,sapasağlim dünyaya gelmeyi sağlasın
Allahım bu gece hürmeti hepimizin duasını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…