Aminnn kendi evladıma baktıkça aklıma geliyorsunuz. Hep dua ediyorum. Allahım kabul etsin inşallah

Canım mutlaka test yap gebelik yoksa ara kanamalar var demeki
göğis akıntın sarı ve kanlı değilse korkma
prolaktin artmış ola bilir ondan hormon dengesi bozula bilir
ondanda korkma onada çare var
aslında doktora gitsen iyi olur
kistin var yokmu,adenomiyozis var yokmu,hormonlar ne durumda baktır
gebelik eklampsi bir kere yaşadıysa her defa olacak diye bir şey yok
onuda önlemek için hipertensiv ilaçlar var

karar veremediğim için pazartesi günü kıbrısta olucam. hem bahçeci murat bey ile hemde hit ile görüşücem inşallah ondan sonra kararımı vericem. aslında aklımda sadece bahçeci vardı, son zamanlarda burda okuduğum olumsuzluklar ve sahte profiller kafamı karıştırdı. ekrem murat bey çok iyi bir doktor ama donör konusunda güvenemiyorum oraya. karar vermişken, burda hit hakkında yazılan olumlu şeyler aklımı çeldi. kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum gitmişken birde gynolife ile mi görüşsem diye de aklımdan geçiyor. varmı yardımcı olacak birisi, hangisini seçeceğimi bilemiyorum.

Çok zor bi karar bende çok zorlanmistim kaç merkez arasında gidip gelmiştim başka bir merkeze karar verdim derken sonradan hit e karar verdim çok şükür pişman olmadım Ihemşirelerin yaklaşımından filan memnun kaldım

bence gitmişken hepsini gör ve dolaş kalbinin sesini dinle buna sadece sen karar verebilirsin cnm hayırlısı olsun cnm benim

İnşallah seninde güzel haberini alalım
Eşim tedavide hala
Benim sağ yumurtamda folliküler kist oluştu
Şimdi onun tedavisine başladım
Rabbim bana güç versin
çok geçmiş olsun cnm sen çok güçlü bir kadınsın hiç bir zaman yılmadın bunun mükafatınıda çok yakın zamanda alırsın rabbim sana kolaylıklar versın ve burada herkese ışık olmaya devam edersin cnm benım

Bence bahçeciye gitmişken bu durumu da onlara söyleyin. Yazık reklam yapan hesaplar onlara hiç yakışmıyor. Bence Murat beyin haberi bile yoktur.

Yüreğinin sesini dinle canım. Ben mesela a
Canım bu çok zor bir karar çok iyi anlayabiliyorum seni. Bende hit ve bahçeci arasında kalmıştım. Ancak yüreğim kendiliğinden hite yöneldi. Hiç bahçeci ile görüşmeden hit ile görüşmeye gittim. İşin özü yüreğinin sesini dinle. Hepsi iyidir hepsinin olumlu olumsuz sonuçları vardır. Lakin herşey nasip. Yüreğinin sesini dinle ve seç.

Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.Allah kolaylık versin gerçekten kolay bir karar değil yani bizimkisi.Bende 3 merkez arasında kaldım en başta Hit, gynolife ve Bahceci .Ama iç sesim hep Gynolife dedi orayı tercih ettim .Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

Gözün aydin :) ikizler geliyor
Tebrik ederim ins bizlerin de olur lütfen bana yardımcı olun bizde yumurta donasyonu yaptiracaz onun dışında hamile kalamiyorum genetik bozukluk var bende yaşım 26 duygularınız nasıl birde lütfen nerde yaptirdiginizi yazarmisiniz işlem nasıl oldu birde aileye soyleyip söylememe konusunda çok kararsiziz eşimle

Kimseye söylemeyin. Yerli yersiz espriler güya iyi niyetle söylenen sözler oluyor. Benim görümcem ben lousayken üstelik yoğuna bakımdan çıkmıştım üstelik bebeğimde yoğuna bakımdan çıkmıştı. Donasyon olduğu için bakınca ne hissediyorsun diye birkaç kez sormuştu. Bu konuda bizi çok desteklemesine yönlendirmesine rağmen. İnciniyor insan. Söylemeyin

Bir 6 gün var adete bekleyeyim bakalım ben ne olcak

Merhaba... geninde mthfr c677 homozigot mutasyonu olup hamilelihi devam.eden var mi? İki dusugum var yumurta donasyonu dusunuyorum... benim gibi olup donasyonla saglikli.bebek doguran var mi?

Merhaba... geninde mthfr c677 homozigot mutasyonu olup hamilelihi devam.eden var mi? İki dusugum var yumurta donasyonu dusunuyorum... benim gibi olup donasyonla saglikli.bebek doguran var mi?
Bu mutasyon demek olar her iki kadından birinde var ve kan sulandırıcı ilaçlarla sağlıklı gebeliği devam ettiriyorlar
Bende hem homo vede heterozigot var ama bunu kafama takmıyorum
Çünkü çok arkadaşlarım sağlıklı doğum yaptılar bu mutasyonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…