Sanırım aynı problem bende de var. 10 tane bile yumurtanın toplandığı oldu ama hepsi m1 çıkıyor yani kabuğunu atamıyormuş yani kalitesiz 6 tüp bebek denemesi yaptık hep aynı her tedaviyi denedik nerdeyse ama sonuç değişmeyecek gibi.

Sevgili Anne Adaylari, yazilarinizin cogunu okudum ve size inanilmaz bir sekilde saygi duyuorum, azminize ve inanciniza,, Rabbim insallah hepimizin kucagini hayirlisiyla tez zamanda doldurur. Ben size birsey sormak istiyorum, sanirim cogunlukta Türkiyede yasiyorsunuz ve Donasyon icin Kibrisa gidiyorsunuz, ve Transferden sonra kac gün kaliyorsunuz veya hemen Ucak ila gerimi dönüyorsunuz? Bu KOnuda Tecrübeleriniz nedir ? Ben Avrupada yasiyorum ve Tüpbebekt edavimi Istanbulda yaptiriyorum mecburen, Tek GEn tasiyicisiz esim ve ben bu yüzden PGT yaptiriyoruz, 2 denememiz oldu ve her defasinda 2-3 gece kaldik Istanbulda. Doktorum 1 gece kalsan yeter diyor aslinda ama emin olamiyorum. Aslinda hemen geri evime ucmak istiyorum, Otellerde kalmak istemiyorum. Simdi Yaz tatilinden sonra 3ü kez deniyecegiz ve bu sefer Transfer oldugum gece kalip ertesi aksam geri ucsam birsey olurmu ? Cevaplariniz icin tesekürler. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, Merhamatini eksik etmesin

Sizede geçmiş olsun
transfer sonrası hiç gerek yok kalmanın
yani etkilemez embriyo tutunmasını
aynı gün döne bilirsiniz

Ben kalmadım aynı gece döndüm.

Masallah Allahim saglikli uzun ömürler versin, Anali Babali büyütmek nasip etsin... COk tesekürler, yani bende eger ayni gün veya ertesi gün ucarsam ve tutmazsa kendimi suclamiycam en azindan

Söylediklerine göre embriyonun rahme tutunması fiziksel değil biyolojik bir olay. Ayrıca kendiliğinden hamile kalanlarda ilişkiden sonra günlerce yatmıyor :) böyle düşünüp kendinizi rahatlatabilirsiniz

Söylediklerine göre embriyonun rahme tutunması fiziksel değil biyolojik bir olay. Ayrıca kendiliğinden hamile kalanlarda ilişkiden sonra günlerce yatmıyor :) böyle düşünüp kendinizi rahatlatabilirsiniz
Evet haklisiniz, bende öyle düsünüyorum, ama biliyorsunuz Transferden sonra insan attigi adimdan süpe duyuor

Buarada bunu diyen ben, eşimin içi rahat etsin diye transferden sonra 1 gece yatacağım Kıbrısta :)
Transfer oldugu gece yatmak bencede daha iyi, yersiniz icersiniz uzanirsiniz gezersiniz, ertesi gün ucarsiniz, Allah nasip ederse Transfer nezaman

canım transferden sonra bir gece kalmak bence daha iyi en azından aklın takılmaz acaba bir gece kalsamıydım demekten iyidir

Transfer oldugu gece yatmak bencede daha iyi, yersiniz icersiniz uzanirsiniz gezersiniz, ertesi gün ucarsiniz, Allah nasip ederse Transfer nezaman

Bizim embriyo oluşturma haziran ayında transfer bir kaç ay sonraya planlanacak. Sanırım ağustos gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…