- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Teşekkürler Ablam benimBOl su iç hoşaf yap iç
elevitin içinde demir ilacı ve de kullandığımız progestandan oluyor
korkma
Hiçbir aşamada kendine suç bulmak için bahane arama. Tek söz var o da nasip. Ağır kaldırma sporu yapan Kadınlar hanile kalıyor devam ediyor doğuruyor koşucular var. Ya dakendine zerre bakmayan vb bir sürü örnek varMasallahAllahim saglikli uzun ömürler versin, Anali Babali büyütmek nasip etsin... COk tesekürler, yani bende eger ayni gün veya ertesi gün ucarsam ve tutmazsa kendimi suclamiycam en azindan
Ben hiç kalmadım ve tuttu canım.gönlünce olsun ınsallahSevgili Anne Adaylari, yazilarinizin cogunu okudum ve size inanilmaz bir sekilde saygi duyuorum, azminize ve inanciniza,, Rabbim insallah hepimizin kucagini hayirlisiyla tez zamanda doldurur. Ben size birsey sormak istiyorum, sanirim cogunlukta Türkiyede yasiyorsunuz ve Donasyon icin Kibrisa gidiyorsunuz, ve Transferden sonra kac gün kaliyorsunuz veya hemen Ucak ila gerimi dönüyorsunuz? Bu KOnuda Tecrübeleriniz nedir ? Ben Avrupada yasiyorum ve Tüpbebekt edavimi Istanbulda yaptiriyorum mecburen, Tek GEn tasiyicisiz esim ve ben bu yüzden PGT yaptiriyoruz, 2 denememiz oldu ve her defasinda 2-3 gece kaldik Istanbulda. Doktorum 1 gece kalsan yeter diyor aslinda ama emin olamiyorum. Aslinda hemen geri evime ucmak istiyorum, Otellerde kalmak istemiyorum. Simdi Yaz tatilinden sonra 3ü kez deniyecegiz ve bu sefer Transfer oldugum gece kalip ertesi aksam geri ucsam birsey olurmu ? Cevaplariniz icin tesekürler. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, Merhamatini eksik etmesin
Bol su ve günkurusu tavsiye ederimKızlar Transferden önce ve sonra kabız olan var mi ? Ne yaptınız acaba ?
Teşekkürler canimBol su ve günkurusu tavsiye ederim
Canım ilkinde nerdeyse hiç yürümedim otelde put gibi yattım ertesi gün gece döndük..sonuç negatif.:ikincide aynı gün döndük ama evde dört gün yattım sonuç negatif..üçüncüde transferden üç saat sonra otelin kumarhanesine gittik aşırı güldüm kafamı dağıttım iki gün kaldık tatil yaptık nerdeyse hiç yatmadım toplamda günde iki saat uzanmışımdır şimdi iki bebeğime hamileuim bin şükür..bence rahat olmak mutlu olmak aşırı önemli yatınca takıyor insan ister istemez..korkma germe kendini bebeklerinle dön inşallahEvet haklisiniz, bende öyle düsünüyorum, ama biliyorsunuz Transferden sonra insan attigi adimdan süpe duyuor
Mutlu Sonuclar alirsiniz insallahKızlar yarın test günüm dualarınızı bekliyorum inşallah tutunmustur bebisler
Tüm kalbimle pozitif almanı diliyorum arada hiç idrar filan bakmadan test gününü beklediğin için ayrıca çok çok tebrik ediyorum :)) asla ve asla duramam ben:)Kızlar yarın test günüm dualarınızı bekliyorum inşallah tutunmustur bebisler
Allahım inşallah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla güzel insanCanım ilkinde nerdeyse hiç yürümedim otelde put gibi yattım ertesi gün gece döndük..sonuç negatif.:ikincide aynı gün döndük ama evde dört gün yattım sonuç negatif..üçüncüde transferden üç saat sonra otelin kumarhanesine gittik aşırı güldüm kafamı dağıttım iki gün kaldık tatil yaptık nerdeyse hiç yatmadım toplamda günde iki saat uzanmışımdır şimdi iki bebeğime hamileuim bin şükür..bence rahat olmak mutlu olmak aşırı önemli yatınca takıyor insan ister istemez..korkma germe kendini bebeklerinle dön inşallah
Yeşilada bakmadan durulur mu sadece o kadar çok negatif gördüm ki korkumdan ordaki sonuca inanmıyorumTüm kalbimle pozitif almanı diliyorum arada hiç idrar filan bakmadan test gününü beklediğin için ayrıca çok çok tebrik ediyorum :)) asla ve asla duramam ben:)
Canım benim hepimize Nasip etsin:)Allahım inşallah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla güzel insan
Yeşilada bakmadan durulur mu sadece o kadar çok negatif gördüm ki korkumdan ordaki sonuca inanmıyorum
İnş yarın güzel haberinizi alırız çok AminKızlar yarın test günüm dualarınızı bekliyorum inşallah tutunmustur bebisler
Hadi inşallah pozitif haberlerini bekliyoruz canimKızlar yarın test günüm dualarınızı bekliyorum inşallah tutunmustur bebisler
Yeşilada bakmadan durulur mu sadece o kadar çok negatif gördüm ki korkumdan ordaki sonuca inanmıyorum
Olumlu güzel sonuçlarla inşallah güzel haberleri ni alalımKızlar yarın test günüm dualarınızı bekliyorum inşallah tutunmustur bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?