• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz bu bilgiyi nerden aldiniz benim devam eden bir tedavim var yarin transferim var ve bana böyle bi bilgi verilmedi bu yazdiginizla tedavisi devam eden benim gibi insanlarin motivasyonunu bozuyorsun nuz
Cnm benim hayırlısı olsun böyle şeylere takılma sonuçta her şeyin hazır sen sadece kendini transfere hazırla ve bebeklerini al ve gel sadece bunu düşün hadi inşallah bu sefer her şey güzel olacak

canım ben progestorani jel olarak kullandım. bant kuullandım östrojen için vitamin aldım birde corasprin aldım

İlk iki donasyonda üçer tane üçüncü gün embriyosu kondu..bu sefer iki adet beşinci gün embriyosu..iki bebeğim de tuttu..burda iki arkadaşımıza üçer embriyo kondu bitinin üçü de tuttu diğer arkadaşımızın bölünerek dört embriyo oldu..ikisi de redüksiyon yaptırıldı sonrasında tim bebekleri kaybettiler..:KK43: hepimiz çok üzüldük..ben bu işe tüm bunalrı bilerek şimdi başlasam tek embriyo koydurturdum..net..
Az once transferim gerceklesti 3 embrio konuldu umarim sadece biri yada ikisi tutar

Kelebek etkisi ve serap ıcın cevaplar ve dıger konular:
Ben ilk denememı 43 yasında sperm donasyonu ve kendı yumurtamla yapmıstım Kıbrıs ta. Evlı degıldım sevgılım yoktu ve bekardım. Annem babam destekledı ve denedım. Ama tutmadı malesef. Yenıden HIT e gıdıp bu sefer de denıyeyım dedıgımde karsıma eşimi cıkardı rabbım ve bu yola berbaer gırdık. Ama hata ettık tam 1,5 sene Tr de dr lara kanıp paramızla bedenımızle sınırlerımızle rezıl olduk. Sonra HİT le ve 2 merkezle daha gorustum ve Dogus ta sevket hoca ya karar kıldım. Bızatı kıbrısa a gıdıp yaptım bu gorusmelerı. Ilkınde tutmadı. Ikıncı de hem ındırım yaptılar hem de ben oncesınde bırcok test yaptırdım ve moralım daha iyi idi. Malesef konulan embryolarım hepsı tuttu ve ucuz oldu. Lakın onların da kese suyu bıttı ve malesef 4 aylıkken sonlandırıldı gebelıyım. Bence merkez onermek, su iyidir demek son derece yanlış. Dogus a kotu seyler soylemıyordu burada ama cok hamıle olup doguran arkadasım oldu. Kı ben de hamıle kaldım onlar acısından ıslem tamamdı yanı ve bebekler patolojı raporuna gpre son derece saglıklı ıdıler. Dolayısı ile bekar, evlı vs ıster embryo donasyonu, ıster sperm, ıster tasıyocı anne anne olmak ıstıyorsanız ve sınırlerımız saglamsa vazgexmeyın deneyın. Ben yoruldum 2 senedır danım sıktı ve yasım ılerledı. Esım de genc degıl. Ben cocuk ıstemedıgıme karar verdım. Sezaryen benı cok rahatsız ettı. Agır geldı. Ben artık ıstemıyorum. Esım ıstıyor mesala. Evlerı ayırdık. Ayrılıyoruz ama o ıstemedı ben ıstedım. Yanı once deneyım, elınızden gelenı yapın. Sonra karar verın. Muhafazakar, ateıst dark etmez hamurunda var kadınların bunu deneme ıc gudusu . Deneyın lutfen. Olmazsa en azından ıcınız rahat yasarsınız. En azından denedım dersınız. 350 bın tl para ve ruh saglıgım ve fızıksel saglıgım gitti. Kolay degıl bu yaslarda 2 sene boyunca 2 ay da bır hormon yemek . Akıl saglıgımı zor zaptedıyorum su anda. Emın olun. Ama yaptık ve bıcdanenen elımden gelenı yaptım dıyebılıyorum. Kader kısmet denılıyor ya.. Kaderınızı kendı cabanıza bagladık denılıyor ya. En azından cabalasım dıyebılıyorum.
Merhaba ,
Yazdığınız yazıyı son derece dikkatle okudum. Bir yandan çok korktum öte yandan umutlandım. Ama yüreğime hançer saplandı sizin yaşadıklarınızı okuyunca. Yokmu geri dönüşü kocanızı seviyorsanız. Bu yazıdan sonra size dua etmekten ve sağlığınıza kavuşmanızı dilemekten başka bir şey gelmiyor elllerimden. Ben tüm dünyanın dualarla durduğuna inananlardanım. Rabbim kalbinize huzur versin sağlığınızı korusun eğer üzlüyorsanız bir vesile ile üzüntünüzü durdursun.

Az once transferim gerceklesti 3 embrio konuldu umarim sadece biri yada ikisi tutar
Hayirli olsun canim mutlaka haverdar et, klinigin sartlari nasil ne kadar dinlendin odaya falan nasil gitdin duydugum kadaryla 30 dk falan dinlenme gerek transfer sonrasi

canım umarım gönlüne göre olur..hayırlı haberler olsun inşallah..bol su iç..kafanı oyalayacak bişeyler yap...dağıtman lazım kafayı..odaklanmamaya çalış..umarım bebeğini alır gelirsin..

canım dün aklıma takıldı oradaki kordinatörümle gerçi artık arkadaşımda desem yalan olmaz sibelle konuştum hasan bey zaten yıllardır orada çalışan bir doktormuş şimdide her doktor bir bölgeye bakmaya başlamış türklere de hasan bey bakıyormuş

canım dün aklıma takıldı oradaki kordinatörümle gerçi artık arkadaşımda desem yalan olmaz sibelle konuştum hasan bey zaten yıllardır orada çalışan bir doktormuş şimdide her doktor bir bölgeye bakmaya başlamış türklere de hasan bey bakıyormuş
Ben transfer sirasinda herhangi bir magduriyet yaşamadım bu kadar soyliyebilirim insallah gebe kalirim ve tedavim mutlulukla sonuçlanır gerisini bilmiyorum

canım umarım gönlüne göre olur..hayırlı haberler olsun inşallah..bol su iç..kafanı oyalayacak bişeyler yap...dağıtman lazım kafayı..odaklanmamaya çalış..umarım bebeğini alır gelirsin..
Canimsin sagolasin 10 gun sonra cikicak artik ak mi kara mi ? Sagolsun dr um cok iyi ilgilendi moral verdi tutma ihtimali yuksek fakat tutmazsa daha bir suru embrion var kullanicaz onlari merak etme vs gibi sozlerle moralimi yuksek tuttu . Embrilog Asli hanim 7 yil kanada da bu isin duayeni Yen ile birlikte calisan ondan bizzat egitim alan bir hanim . Cok tatli tecrubeli ve 4. Gun embriosu kondu yarin blast olusursa onlari da saklicam
Kardes yaparsin diye soyledi gulustuk. Kisacasi orda calisan herkes cok samimi ve yurekten tutmasa bile inanin yurekten inaniyorum baska seferfe yine olucak. Aman ben hissediyorum hic stres yok su anda . Olumlu olucak ins. Haber vericem burdan sizlerede .

Hayirli olsun canim mutlaka haverdar et, klinigin sartlari nasil ne kadar dinlendin odaya falan nasil gitdin duydugum kadaryla 30 dk falan dinlenme gerek transfer sonrasi
Sagol canim benim

Anlatayim; klinigin sartlari cok guzel sicak samimi ve guvenilir, transferim gule oynaya gerceklesti cok su icmistim ve zor tutuyordum kendimi . Transfer sirasinda esim yanimdaydi hocam sagolsun izin verdi. Transfer sonrasi bez bagladilar ;) yatagima gectim , 1 saat ayaklarim yukarida istirahat ettim ama bu arada mecburen o beze yaptim tuvaletimi, ay gorsen her yer cis oldu o kadar ki tutmusum , 1 saat boyunca her 10 dk da bir yaptim 😂 neyse sonra geldi bakici belden asagimi yikadim giyindim dr celalettin ornek hemsire Arzu hanim ilaclarimi anlatti . Progestan igne estrafen coraspin ve progestan fitil ile devam tedaviye . 10 gun sonra kan testi ve sonuc ;🤗ben sahsim adina memnundum . Celalettin hoca ve ekibi cok canla basla calisan bi ekip ve samimi duygularini hemen aliyorsunuz zaten . Burdan kafasinda soru isareti olan ark sesleniyorum varsa eger sorucaklari birsey tum samimiyetimle yardima hazirim .

Sagol canim benim

Anlatayim; klinigin sartlari cok guzel sicak samimi ve guvenilir, transferim gule oynaya gerceklesti cok su icmistim ve zor tutuyordum kendimi . Transfer sirasinda esim yanimdaydi hocam sagolsun izin verdi. Transfer sonrasi bez bagladilar :KK66: yatagima gectim , 1 saat ayaklarim yukarida istirahat ettim ama bu arada mecburen o beze yaptim tuvaletimi, ay gorsen her yer cis oldu o kadar ki tutmusum , 1 saat boyunca her 10 dk da bir yaptim 😂 neyse sonra geldi bakici belden asagimi yikadim giyindim dr celalettin ornek hemsire Arzu hanim ilaclarimi anlatti . Progestan igne estrafen coraspin ve progestan fitil ile devam tedaviye . 10 gun sonra kan testi ve sonuc ;🤗ben sahsim adina memnundum . Celalettin hoca ve ekibi cok canla basla calisan bi ekip ve samimi duygularini hemen aliyorsunuz zaten . Burdan kafasinda soru isareti olan ark sesleniyorum varsa eger sorucaklari birsey tum samimiyetimle yardima hazirim .
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla evlatlarına kavuşursun

Siz bu bilgiyi nerden aldiniz benim devam eden bir tedavim var yarin transferim var ve bana böyle bi bilgi verilmedi bu yazdiginizla tedavisi devam eden benim gibi insanlarin motivasyonunu bozuyorsun nuz
Motivasyon bozacagim hic aklima gelmemisti dogrusu. Bu bilgiyi bahcecide calisan herkesten aldim Sibel hanim, donor hemsiresi eylem hanim hemsire ozge hanim.. devam eden tedavileri icin doktorlarin bakacagini yeni hasta alirlarsa simdilik donor secimi hasta takibi vs herseyi bashekim hasan beyin yapacagini ogrendim. Ogrendigim bilgiyi paylasmamin sakincasi oldugunu da su an sizden ogrenmis bulunmaktayim.. Hakkinizda hayirlisi, siz de sorar birsey ogrenir paylasirsaniz memnun oluruz, sevgiler..

Motivasyon bozacagim hic aklima gelmemisti dogrusu. Bu bilgiyi bahcecide calisan herkesten aldim Sibel hanim, donor hemsiresi eylem hanim hemsire ozge hanim.. devam eden tedavileri icin doktorlarin bakacagini yeni hasta alirlarsa simdilik donor secimi hasta takibi vs herseyi bashekim hasan beyin yapacagini ogrendim. Ogrendigim bilgiyi paylasmamin sakincasi oldugunu da su an sizden ogrenmis bulunmaktayim.. Hakkinizda hayirlisi, siz de sorar birsey ogrenir paylasirsaniz memnun oluruz, sevgiler..
Yani bu saatten sonra bahcecide doktor eylem hanim ve murat bey turk hasta bakmayacak. Donor hemsiresi Eylem dahi ilgilenmeyecek bunu arayip kendilerinden de cok rahat ogrenbilirsiniz . Ancak baslamis tedavileri tamamlayabilirler bu konuda bilgim yok.. Cunku benim transferim iptal edildi e2 dusuklugunden. Yeni baslayacagim tedaviye ancak Hasan beyle devam edebilecegim soylendi..Herseye, donor secimi, hasta takibi, transfer vs sadece Hasan bey bakacakmis..

Back
X