- 6 Aralık 2015
- 98
- 115
- 43
Ozelden yazin cevapliyayim burdan yazmak istemiyorumcanım sen hasan beyde oldun demi transferini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelden yazin cevapliyayim burdan yazmak istemiyorumcanım sen hasan beyde oldun demi transferini
Bakın sizin aynı olumsuzluklari yasayip empati yapamamaniz cok üzücü ertesi gün sabah transferiniz var ve gece 12 de doktorunuz orda olmadığını söyleyen bir yazıyla karşılaşıyorsunuz sabaha kadar stres uykusuz kalmak tedirginlik bunlari yaşadım sizin yüzünüzden ve simdi bana bunlari yaşamama sevep olan kisi olarak hic bir sorumluluk kabul etmiyorsunuz bilginiz olmayan konularda konusup insanlarin yuzlerce hormon alip binlerce para harcadiklari tedavilerini baltalamayin bundan sonraYani bu saatten sonra bahcecide doktor eylem hanim ve murat bey turk hasta bakmayacak. Donor hemsiresi Eylem dahi ilgilenmeyecek bunu arayip kendilerinden de cok rahat ogrenbilirsiniz . Ancak baslamis tedavileri tamamlayabilirler bu konuda bilgim yok.. Cunku benim transferim iptal edildi e2 dusuklugunden. Yeni baslayacagim tedaviye ancak Hasan beyle devam edebilecegim soylendi..Herseye, donor secimi, hasta takibi, transfer vs sadece Hasan bey bakacakmis..
Hakkinizda hayirlisi birsey soyleyemiyorum..Bakın sizin aynı olumsuzluklari yasayip empati yapamamaniz cok üzücü ertesi gün sabah transferiniz var ve gece 12 de doktorunuz orda olmadığını söyleyen bir yazıyla karşılaşıyorsunuz sabaha kadar stres uykusuz kalmak tedirginlik bunlari yaşadım sizin yüzünüzden ve simdi bana bunlari yaşamama sevep olan kisi olarak hic bir sorumluluk kabul etmiyorsunuz bilginiz olmayan konularda konusup insanlarin yuzlerce hormon alip binlerce para harcadiklari tedavilerini baltalamayin bundan sonra
Bende paylaştığın için bu bilgiyi sana minnettarım arkadaşım ben zaten memnuniyetsizlikler silsilesi yaşadım Bahçeciden iki embriyom tutmadı kalan bir embriyo transfere hazırlanıyorum. ben histereskopi olacağım bana coraspin kullandırıyorlar adetimin 1. Günü içirdiler ikinci gün hayatımda görmediğim kanamayı yaşadım ve direk hemşireye adetimde bile bu kadar kanadım histereskopi de olumsuz bi durum olsa ne olacak dedim şaka gibiler bana o zaman kes dedi kafaları yemelik ve bana değişimden bahsetmediler bile benim doktorum Murat beydi oraya gidince mi öğrenecektim bu durumu şaka gibi yaMotivasyon bozacagim hic aklima gelmemisti dogrusu. Bu bilgiyi bahcecide calisan herkesten aldim Sibel hanim, donor hemsiresi eylem hanim hemsire ozge hanim.. devam eden tedavileri icin doktorlarin bakacagini yeni hasta alirlarsa simdilik donor secimi hasta takibi vs herseyi bashekim hasan beyin yapacagini ogrendim. Ogrendigim bilgiyi paylasmamin sakincasi oldugunu da su an sizden ogrenmis bulunmaktayim.. Hakkinizda hayirlisi, siz de sorar birsey ogrenir paylasirsaniz memnun oluruz, sevgiler..
Cok gecmis olsun arkadasim. Uzuldum senin icinBende paylaştığın için bu bilgiyi sana minnettarım arkadaşım ben zaten memnuniyetsizlikler silsilesi yaşadım Bahçeciden iki embriyom tutmadı kalan bir embriyo transfere hazırlanıyorum. ben histereskopi olacağım bana coraspin kullandırıyorlar adetimin 1. Günü içirdiler ikinci gün hayatımda görmediğim kanamayı yaşadım ve direk hemşireye adetimde bile bu kadar kanadım histereskopi de olumsuz bi durum olsa ne olacak dedim şaka gibiler bana o zaman kes dedi kafaları yemelik ve bana değişimden bahsetmediler bile benim doktorum Murat beydi oraya gidince mi öğrenecektim bu durumu şaka gibi ya
doktor eylem hanım ayrılmışKızlar British(bahçeci) Damla hanımla konuştum
Eskiden bahçeci ve ingiliz yönetimleri ortaktı
Şimdi bahçeci hisselerinin tamını devr etti ingilizlere
Sosiyal şebekede bizim bura gibi ingiliz kadınlarınında varmış british(bahçecide) tedavi gören
Hasan bey baş hekim çok tatlı ve çok bilgili aslen kıbrıslı doktor(yeni ortak)
Labaratuvar ve çalışan ekibi aynı bir tek embriyolog münevver hanım doğum iznine ayrılıyor
Baş hemşire Eylem hanım görevinde sadece donör seçen hemşire ayrı olucak
Kardeşim kadar sevdiyim Murat hoca ingilizlerin kliniklerine geçiyor
Dr eylem hanım yerinde
Ve en önemlisi kadınlar klübüne olan indirim aynı devam
Aynen benim tedavimde yarim kaldı murat bey vehemsire eylem hanım yok resmen yarışsa bıraktılar şimdi baştan yeni merkez aratidindayimYani bu saatten sonra bahcecide doktor eylem hanim ve murat bey turk hasta bakmayacak. Donor hemsiresi Eylem dahi ilgilenmeyecek bunu arayip kendilerinden de cok rahat ogrenbilirsiniz . Ancak baslamis tedavileri tamamlayabilirler bu konuda bilgim yok.. Cunku benim transferim iptal edildi e2 dusuklugunden. Yeni baslayacagim tedaviye ancak Hasan beyle devam edebilecegim soylendi..Herseye, donor secimi, hasta takibi, transfer vs sadece Hasan bey bakacakmis..
Doğru bilgi almışsın canım Dr eylem hanım tedavimi yapmıştı az önce kendisine sordum telefonla aradı ve aktif hasta bakmadığını hasan beyin ilgilendiğini murat bey ve kendisinin ayrılma durumunun olduğunu belirtti eylem hanımdan ilgisinden çok memnundum hayırlısı olsun gidecek olan arkadaşlarımızın bu durumdan bilgisi olması aslında güzel gidip ani şok yaşamaktansa ön bilgi herzaman iyidir ona göre motive oluruz çevremde gidecek olan arkadaşıma ben de bilgi vermiş oldum. Bence bilgilendirmen çok doğru.Motivasyon bozacagim hic aklima gelmemisti dogrusu. Bu bilgiyi bahcecide calisan herkesten aldim Sibel hanim, donor hemsiresi eylem hanim hemsire ozge hanim.. devam eden tedavileri icin doktorlarin bakacagini yeni hasta alirlarsa simdilik donor secimi hasta takibi vs herseyi bashekim hasan beyin yapacagini ogrendim. Ogrendigim bilgiyi paylasmamin sakincasi oldugunu da su an sizden ogrenmis bulunmaktayim.. Hakkinizda hayirlisi, siz de sorar birsey ogrenir paylasirsaniz memnun oluruz, sevgiler..
Gorusunuz icin tesekkurler..Yasayarak ogrenmektense ben de bu sekilde ogrenmeyi tercih ederdim. Iddia edildigi gibi Yalan yanlis bilgiyle!! motivasyon bozacagimi dusunmezdim kaldi ki kimse boyle bir amac tasimaz. Ancak insanlar transfer zamani hassas olabiliyor o nedenle ben de ayni dozda tepki vermedim. Sadece bu saatten sonra ogrendigim, tecrube ettigim hicbir bilgiyi paylasmama karari aldim kendi adima.. Sayfayi yalnizca takipteyim..Doğru bilgi almışsın Dr eylem hanım tedavşmi yapmıştı az önce kendisine sordum telefonla aradı ve aktif hasta bakmadığını hasan beyin ilgilendiğini murat bey ve kendisinin ayrılma durumunun olduğunu belirtti eylem hanımdan ilgisinden çok memnundum hayırlısı olsun gidecek olan arkadaşlarımızın bu durumdan bilgisi olması aslında güzel gidip ani şok yaşamaktansa ön bilgi herzaman iyidir
Bence haksızlık yapıyorsunuz. Kötü niyetli yapılmış bir paylaşım değil. Farkında olmadan siz de başka bir paylaşım yapıp belki başkalarının moralini bozabilirsiniz. Yinede bu kadar etkilenmenize üzüldüm, sizin devam eden bir tedavi olduğu için bu süreçten etkilenmemiş olmanız gerekiyor, kim yaptı transferinizi hasan bey mi?Bakın sizin aynı olumsuzluklari yasayip empati yapamamaniz cok üzücü ertesi gün sabah transferiniz var ve gece 12 de doktorunuz orda olmadığını söyleyen bir yazıyla karşılaşıyorsunuz sabaha kadar stres uykusuz kalmak tedirginlik bunlari yaşadım sizin yüzünüzden ve simdi bana bunlari yaşamama sevep olan kisi olarak hic bir sorumluluk kabul etmiyorsunuz bilginiz olmayan konularda konusup insanlarin yuzlerce hormon alip binlerce para harcadiklari tedavilerini baltalamayin bundan sonra
Hangi merkezde yaptirdinizCnm benim bu senin kararın ben donoru gördüm hem bilgilerini hem kendisini fakat eşim görmedi biz böyle karar verdik
Bakiyle nasıl iletişime geçebiliriz fiyatları uygunmuş sizin durumunuz noldu inşallah hamilesinizdirSu anda Baku deyim arkadaslar . Yumurta donasyonu icin. Sorusu olan varsa yardimci olurum. Benim 3 . Denemem ikisi turkiyede denedik olmadi simdi de donasyona karar verdik. Cuma transfer yapilicak hayirlisi ile .
Dilerseniz dr un direk telini veririm is sadece ucret degil canim hersey cok kontrollu istersen ozelden yaz bana dr telini ve adimi yazarimBakiyle nasıl iletişime geçebiliriz fiyatları uygunmuş sizin durumunuz noldu inşallah hamilesinizdir
Yaptığın yanlış değil canım bu bilgiyi aldığım zaman merkezimi arayıp değişiklik varmı diye sorar 1 saatte kalsa kendimi buna hazırladım ani yaşamak yerine böylesi güzel yani ön bilgi. Bunda kötü birşey yok burada her konu her başımıza geleni yazalımki diğer kardeşimiz dikkatli davransın sonuçta maddi ve manevi zorluklarla yola çıkıyoruz herşeyi bilmek hakkımız burada, hatalı olan merkez bilgi verebilirdi. Gelecek hastasını hazırlıyabilirdi.Gorusunuz icin tesekkurler..Yasayarak ogrenmektense ben de bu sekilde ogrenmeyi tercih ederdim. Iddia edildigi gibi Yalan yanlis bilgiyle!! motivasyon bozacagimi dusunmezdim kaldi ki kimse boyle bir amac tasimaz. Ancak insanlar transfer zamani hassas olabiliyor o nedenle ben de ayni dozda tepki vermedim. Sadece bu saatten sonra ogrendigim, tecrube ettigim hicbir bilgiyi paylasmama karari aldim kendi adima.. Sayfayi yalnizca takipteyim..
Daha yaptirmadik cnm ben gürcistan da atlas klinik te emriyolar donduruldu benim rahim bir türlü ıstenilen kalınlığa gelmedi cnm bu ayda biz erteledik rabbim kısmet ederse bu adetle tekrar başlıyoruzHangi merkezde yaptirdiniz
Cnm tedavi sırasında hangi ilaclari ve ne kadar kullandın maşallah rahim duvarin çok güzel kalınlaşmış:) bilgi verirsen çok sevinirimSlm canim sagol iyi duygularin icin . Kalinlik 10 mm idi
ki kez estrofem kullandim ve transfere kadar 5 gun progesterone igne hepsi bu.Cnm tedavi sırasında hangi ilaclari ve ne kadar kullandın maşallah rahim duvarin çok güzel kalınlaşmış:) bilgi verirsen çok sevinirim
Gunde iki kez estrofem canim pardonCanim gunde i
ki kez estrofem kullandim ve transfere kadar 5 gun progesterone igne hepsi bu.