Benim hattım Türk Telekom eşimin Turkcell, Türk Telekom orda çekmiyor hattımı eşime yönlendirmiştim. Türkiye’den arandığında normal çalıyordu

Canım biz telefonu kapattık hastane saatinde açtık gidince tekrar kapattık konum durumunuda kapattık gitmeden bizi arayacak kim varsa hsl hatır sorup arama durumlarını ortadan kaldırdık kendin oradan ararsan wathsap üzerinden ara onda belli olmuyor

Uçak moduna koyup her kesle wi-fi den konuşuyorduk

Ben aradım bakuuu üç kişi aldı telefonu o ona veriyo o ona veriyor birbirlerine sesleniyorlar suni döllenme.icin aramış oburu diyo türkçe konuşuyor ben anlamıyorum bi karışıklık en son embriyolog telefona geldi bende bu düzensiz içinde herşey bana karışık geldi ayrıca foyat istedim 4200 euro dediler çokta fark yok

Çok teşekkür ediyorum cnm benim
Cnm benim çok teşekkür ediyorum hepsini denicem zaten başka çaremde yok inşallah bu sefer kalınlaşır da bu stresten kurtulurum allah'a emanet ol

Ilk etap da dil problemi yasadim bende bu sorun degil suz dr ile gorusememissiniz ayrica fiyat 4200 euro degil 4200 azn yani 2200 euro. Dr ile kendim gorustum ben sorunda yasamadim acikcasi . Siz bilirsiniz tabii ana isterseniz dr un telefonunu verebilirim canim ayni islem icin 3 kati fazla para odemek cok aci bwnce.

Tamam verin tabi doktorun numarasını peki siz ne aşamadasınız hamilemisiniz

Canım görüşüyorum hite karar verdim artık hayırlısı bilemiyorum doğru bir kararlı verdim ama şimdilik bu sekikde

Önemli
olan iyi bir merkez tabi maddi acıdan çok yıpranıyoruz acaba aynı şartlardaki çalışıyorlar ve önemli olan sonuç

Ya kızlar bir merkezdeki dondurulmuş embriyolarımı başka bir merkeze taşıtmamız mümkün mü? Bahçeciden soğudum nedense olumsuz konuşuyor herkes

Banada aynısı oldu çok ondan ona tel dolaştı durdu kime ne anlatacağımi şaşırdım birde fiat olarakda 4000 eruo dendi bende tedavilerini bir türlü anliyamadim o yüzden bende bakü den vazgeçmiştim inşallah başkalarına iyi gelir bakü tam anlamıyla iletişim çok kötü

Önemli

olan iyi bir merkez tabi maddi acıdan çok yıpranıyoruz acaba aynı şartlardaki çalışıyorlar ve önemli olan sonuç
Benim sonucumu bekle istersen akabinde de istersen iletisime geciririm seni fiyat konusunda da geregi yapilir herkese ayni fiyat yurtdisi hastalara da ayni fiyat dedigim gibi istersen tekrar gorusur fiyat alir detaylandirirsin canim benim sonucum ayin 15 inde tahlil vericem 16 sinda bekli olucak ins . Hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun

Siz hangi merkezde denediniz sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…