Cnm 2 sefer gürcistan da denedim ikisinide ikiside tutmadı 3 cü dananasyon için araştırmıştım hatta bir ara bende karar vermiştim merkezler belki çok iyidir bilmiyorum ama iletişim kötü olunca anlaşamadık bende 3 kez denemeye yine eski merkezimde karar verdim önümüzdeki adetle başlıcaz kısmetseSiz hangi merkezde denediniz sonuç ne oldu
Bu mesajı ben başka arkadaşıma atım dikatli okuOnlar arasın ikna etsin niye siz bilirsiniz diyorlar niye rahatlatıcı açıklama yapmıyorlar bizde şaşkınım yeni haberimiz oldu karar sizin araştırın diyorlar bahceci bitti artik
Neupogen iyneCnm
Cnm benim neuopen ignemi yoksa fitil gibi birseymi çok sordum cnm hakkini helâl et
Allah aşkına embriyoyarın aynı şekilde istersin hasat transvee etsin istersin muratYa kızlarbir merkezdeki dondurulmuş embriyolarımı başka bir merkeze taşıtmamız mümkün mü? Bahçeciden soğudum nedense olumsuz konuşuyor herkes
Çok inceZaza abla bugün rahim kalınlığını ölçtürdük. 4 mm geldi. Bu normal mi 2 ay önce 6.7 mm di.
Sadece estrofemi3 adet kullanıyordum günlük bir tane de vajinal yoldan al dedilerÇok ince
Doktor ne dedi
Adetin kaçıncı günü cnmZaza abla bugün rahim kalınlığını ölçtürdük. 4 mm geldi. Bu normal mi 2 ay önce 6.7 mm di.
Tm cnm en azından dr.danisirimNeupogen iyne
Ama lütven bu ilaçları kendi başınıza değil doktor takibi altında kullanın
İnşallah 3-4 güne rahim uyanır kalınlaşırSadece estrofemi3 adet kullanıyordum günlük bir tane de vajinal yoldan al dediler
10. Gün MelisAdetin kaçıncı günü cnm
İnşallah ablacım.İnşallah 3-4 güne rahim uyanır kalınlaşır
Rahat ol
Inşallah kalınlaşır cnm âmâ yinede ince işte benim sorunda bunda10. Gün Melis
Bu macun daha çok polikistik over için etkiliValla duymadım bu ürünü ama kullanan varsa iyi geldiyse kullan derim
İnşallah kalınlaşır canım yaInşallah kalınlaşır cnm âmâ yinede ince işte benim sorunda bunda
Rahat ol bakalım ben çok stres yapmistim sen yapma belki harekete geçer hadi inşallahİnşallah kalınlaşır canım ya
Eşim de öyle dedi hatta her şeyde var bir hayır dedi ben de teselli oldumAllah aşkına embriyoyarın aynı şekilde istersin hasat transvee etsin istersin murat
Nolursun embriyolarına güven ve dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?