Yaptim canim negatifKorkunun ecele faydası yok
Yap bir idrar testi tutunduysa orda bir şey çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim canim negatifKorkunun ecele faydası yok
Yap bir idrar testi tutunduysa orda bir şey çıkar
öncelikle mesajı yeni okudum çok sık giremiyorum geç cevap verdiğim için kusura bakma.Ne guzel maşallah çok sanslısınız.tedaviden sonra adet olmadan mı hamile kaldınız yoksa 1 kez oldunuz mu
Yaptim bugun transfer oldugu gunu sayarsak 8. Gundu negatif cikti biraz uzuldumYapma zaten bosu bosuna, olmadigi halde silik cikanlar var bi tarafda da oldugu halde hicbisey cikmayib uzulenlet ben guvenmiyoeum o testlere :)
Yinede kan testini bekle üzülme cnm ilaclarinida kesme bakalım bazen belli olmuyor bu testlereYaptim canim negatif![]()
Sakın ilaçlarını bırakma Türkiye’de olsan git kan ver hemen derdim ama o şansın yok..bazen idrara geçme geçilebiliyor..çok örneklerini gördük..umarım sen de o örneklerden biri olursun allah büyükYaptim bugun transfer oldugu gunu sayarsak 8. Gundu negatif cikti biraz uzuldum
Sagol canim bende oyle umud ediyorum gecen hafta cuma transferim olmustu ve 4. Gun embriyosuydu , lekelenmeler agrilar umut verici , halen umudumu yitirnedim pazsrtesi kan vericem o gun idrarda tekrar bakicam sonucum sali gunu aciklanicak umarimSakın ilaçlarını bırakma Türkiye’de olsan git kan ver hemen derdim ama o şansın yok..bazen idrara geçme geçilebiliyor..çok örneklerini gördük..umarım sen de o örneklerden biri olursun allah büyük
Maşallah size..darısı bize inşallahöncelikle mesajı yeni okudum çok sık giremiyorum geç cevap verdiğim için kusura bakma.
tedaviden sonra bir kere adet oldum ve hamile kaldım . çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım oldu ve 15 temmuzda 4 aylık olacak. İnşallah hepinize mucizeler nasip olur yeter ki umutsuz olmayın ve inanın stres tüm herşeyi etkiliyor elinizden geldiğince rahat olmaya çalışın.
Canım hayırlısı olsun..Bilgi edinmenin en iyi yolu kendine zaman yarat ve geriye dönük oku forumu ben on günde bitirdim okumayı ve Notlar aldım..lütfen oku mesajları...allh rast getirsinSelam arkadaşlar ben de yumurta donasyonuna karar verdim. Bu bölümde de yüzlerce sayfa okudum.Gynolife ve hit ile görüştüm telefonda. İkisinin de personeli güzel konuştu. Bu yola yeni çıkacağız. Desteğinize ve bilginize ihtiyacım var. Özelden de önerilerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Rahmi aczık kalınlaştırır ve embriyo tutunmasına mühit yaratırneupogen tam olarak ne ise yariyor ?
Off yaaYaptim canim negatif![]()
Dr ile konustum cok erken test icin dedi ama ins oyledir canim ben halen umutluyum .Off yaa
Bu pembe akıntılar neymiş
Okadar umutluydum ki senden
Canım ben 11. Gün idrar testi yaptım yoktu ertesi gün kan testi 380 Di canını sıkma gününde kan testi yapYaptim bugun transfer oldugu gunu sayarsak 8. Gundu negatif cikti biraz uzuldum
İnşallah kanda güzel sonuç alDr ile konustum cok erken test icin dedi ama ins oyledir canim ben halen umutluyum .
Evet benim bir arkadaşımdada aynı senin gibi kanda 180 idrar negativCanım ben 11. Gün idrar testi yaptım yoktu ertesi gün kan testi 380 Di canını sıkma gününde kan testi yap
Icime su serptin Allah gonlune gore versin canimCanım ben 11. Gün idrar testi yaptım yoktu ertesi gün kan testi 380 Di canını sıkma gününde kan testi yap
Sordum. Ertesi gun ucusum vardi ayni gun transfer yapmak istemedi. Emriolog dedi gelisimi guzel transfer yapilabilir dediİnşallah kanda güzel sonuç al
Doktora sordunmu neden 5 güne getirmedi embriyoları?