• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne işe yarıyor abla c-life ı önermiyor musun? Komşuma doktoru bile önermiş yumurtası çıkmayınca kullanmış bir ay sonra 6-7 yumurta oluşmuş. Ben de kendi durumumu anlattım. Transfer öncesi de kullanmanızı tavsiye ederiz dediler. İçeriğine baktığımda rahim için önerilen bitkiler ve baldan ibaret olduğunu gördüm, zararı olmaz diye sipariş verdim. Abla sipariş de verdim napsam ki
Ben kullanmistim 2 kutu ise yaramado hatta kesilmeyen bir adetim.oldu 45 gun adet gormustum her biti herkese yaramiyor onu yiyecegine hayit suyu ic daha iyi

Sordum. Ertesi gun ucusum vardi ayni gun transfer yapmak istemedi. Emriolog dedi gelisimi guzel transfer yapilabilir dedi
Canim teste sakin takilma, bende surekli ikinci cizgi beliriyo hemde aninda ama kanda 0 :)

Az once tekrar evde test yeptim negatif 🙁 simdi kan vermek icin geldim sirada bekliyorum. Insallah kanda olumlu sonuc alirim yarin 11 den sonra sonuc alinicak fakat eger olumlu olsaydi idrarda cikardi diye dusunup umudumu yitirdim sanirim kalan dondurulmuslarla tekrar denicem sanirim

Az once tekrar evde test yeptim negatif 🙁 simdi kan vermek icin geldim sirada bekliyorum. Insallah kanda olumlu sonuc alirim yarin 11 den sonra sonuc alinicak fakat eger olumlu olsaydi idrarda cikardi diye dusunup umudumu yitirdim sanirim kalan dondurulmuslarla tekrar denicem sanirim
İnşallah gebesin
Olmasada üzülme dondurulmuş embriyoların var
Ama lütfen bu defa dondurulmuş embriyoları çözüp 5 güne bekletsinler
Birde transferini çalış adet gününün 18 gününden sonra yaptır

. Canım Zazayla aynı fikirdeyim..lütfen doktorla ayrıntılı konuş beşinci güne gelmeli embriyon..ayrıca transfer tarihi de yeniden ayarlanmalı..umarım gebesindir yine de

. Canım Zazayla aynı fikirdeyim..lütfen doktorla ayrıntılı konuş beşinci güne gelmeli embriyon..ayrıca transfer tarihi de yeniden ayarlanmalı..umarım gebesindir yine de
Simdi embriolog ile gorustum bugun normalde idrarda cikmaliydi yazmis. Digerleri 5. Gun embriosu zaten. Ya hersey bu kadar normal iken niye tutmaz ki!! Donor genc esimde sorun yok . Benim rahim kalinligi vs Hersey normal !! Bilemedim ki ne diyeyim ne dusuneyim

Simdi embriolog ile gorustum bugun normalde idrarda cikmaliydi yazmis. Digerleri 5. Gun embriosu zaten. Ya hersey bu kadar normal iken niye tutmaz ki!! Donor genc esimde sorun yok . Benim rahim kalinligi vs Hersey normal !! Bilemedim ki ne diyeyim ne dusuneyim
Bilemiyorsun ki arkadaşım embriyonun tutunmasında çok fazla etken var sanırım bir şey ters gitse olmuyor. Biz de kısmet diyoruz buna. Sonucunu almadan olumsuzluğa kapılma ve olumsuz olsa bile sabırla devam. Arkadaşlar daha iyi bilir ama 4. Gün embriyosu koymayı tercih etmiyorlar genelde 3 veya 5. Gün konuyor i. Bu kısmı doktorunla görüş bi.

Cnm benim üzülme kan sonucunu genede bekle inşallah gebesindir en azından dondurulmuslarin var tekrar ıyice hazirlanirsin eğer yoksada gerçekten çok üzgünüm çünkü bu yollar çok zor rabbim hepimize gayret gücü versin allah'a emanet olun

İnşallah olumlu sonuç al
Olmasa muhakak histeroskopi yaptır
Sonuçta cihazla rahm içini yakından inceliyorlar polip,yapışıklık varsa müdahele ediyorlar
Birde benim düşüncem rahmin tuyunma penceresini yakalamakda zor
Genelde siklüsün 20-22 günlerinde olur
Bence transfer günümüde ona göre ayarlamak lazım

Arkadaşlar ben 12 Temmuz’da orada transfer yaptırdım Hasan bey çok iyi bir doktor ben çok memnun kaldım.embriyo hemşireside öyle.servistekiler Güler yüzlü anlayışlı samimi ve rahatlatıcı.hasan hocadan yana aklınızda hiç bir soru işareti olmasın.ben hemşireyim.Hemşire ve hasta olarak iki türlüde çok memnun kaldım.Başta bende doktor değişikliğinden tedirgin oldum ama boşa kuruntu yapmışım.

Kızlar tutunma penceresi yazıcaktım
Tutunma penceresi nedir? İlk defa duydum. Embriyo tutunsun diye uç kısmındaki tabakanın bir bölümü inceltiliyor. Onumu demek istediniz? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum?

Back
X