kesin ikiz :) veya üçüz :)
benden vereyim haber kızlar pazar günü ikindinligin kanamam oldu anında herzamanki özel hastanenin kendi doktorumuza koştuk acile neyse hemen kanama durdurucu igne serum filan mudale başladı doktorumu aradılar geldi ultrasondan baktı bebekler yaşıyor dedi kalp atışları filan vardı kanama rahimden degil dedi şimdi anlarız nerden geldigini dedi öteki masaya geçtim sipekulum gibi bi alet soktu alttan vajinaya offf berbat burası dedi kanama rahim agzındanmış ordan geliyormuş iltihap olmuş o aletle beni çıglıklar attırarak kanı iltihabı çekti temizledi büssürü kan ilttihap aldı çıkartttı ordan mafoldum ben durum fena dedi hastaneye aldılar sabaha kadar antibiyotikler serum filan ertesigünü gene baktı yeni bir kanama yok dedi zaten kesilmişti bidaha ilttihap çıkartı rahim agzından yaralar olmuş rahim agzında kanamam yok diye taburcu etti evde yat wc harici kalkma dedi kanama olmaması için evde vurunmaya 5 igne iltihap için antibiyotik birde vajinaya koyulacak fitil verdi bakalım cumartesi kontrol nasıl olucak bilmem iltihap keselere sıçrarsa bebekler gider dedi inşallah öyle bişey olmadan kurur iltihaplar niye nasıl oldu bilmiyorum böyle bişey 1 aya yakındır agrıdan kıvranıyordum derdim iltihapmış bence her gidişimde söyledim agrı çok bende diye anlamadı demekki iyce ilerlemiş artık patlak verdi inşallah yavrularıma bişey olmaz ogün nekadar üzüldüm birden kanama gelince kanamayla beraber karnıma belime agrıda çöktü birden tamam düşük yapıyorum heralde dedim çok şükür degilmişte genede risk var 11+3 günlük oldular insan bukadar şeyden sonra düşüncesi bile kötü..
arkadasım lütfen bazı seyleri bilmeden yorum yapma.
iki tane doktor teyidi aldım. biri kürtaj dedi diğeri ilaçlarla düşürelim dedi.
gayet gerçekçi ve olumlu biriyim. öyle olmasa 5 ciye hazırlanmam.
benimolacak hemen yeni bir tedavi düşünüyorsan kürtaj olama ilaçlarla düşürsünler rahim zarar görmesin...geçmiş olsun
dilada tebrik ediyorum seni allah devamını getirsin inşallah.....[/QUOTi
iyi dileklerin için teşekkürler rowina.. senin ilk beta hcg kaç çıkmıştı ? henüz muayene olmadım bu yüzden merakım :)
dilada tebrik ediyorum seni allah devamını getirsin inşallah.....[/QUOTi
iyi dileklerin için teşekkürler rowina.. senin ilk beta hcg kaç çıkmıştı ? henüz muayene olmadım bu yüzden merakım :)
canım benim ilk betam 339 çıktı seninki yüksek çıkmış 750 lerde falan iki gün sonra tekrarlayınca 989 oldu iki kat arttı ikiz olacacağını burda birkaç arkadaşım tahmin etmişti aysevi efsune gibi...
betan sağlıklı bi şekilde ilerlerse yani artarsa hamişliğinde o kadar iyi gider çoklu gebelik için betan genelde iki kat artması gerekiyor kanamam başlayınca yaptım o zamanda 10.000 lerde idi allahım bu heyecanları hepinize yaşatır inşallah bugün dr gidecem 17+1 oldu daha bebişlerin cinsiyetini doğru dürüst öğrenemedik bir tanesi erkek miş ama diğeri belli değil..........iyi beslen keselerin gelişimi iyi olsun ben kese oluşumunda çok yedim ama sonrasında hiçbirşey yiyemedim....kendine dikkat et kalp atışınıda duymak nasip olsun...sevgiyle kal..
kızlar ne yazıkki haberler iyi değil.
keseyi görük. ebriyomuzuda gördük ama ne yazıkki kalbi atmıyordu. test yaptık beta hcg düşüşe geçmiş.
artık kanamayı beklicez. ve hemen tekrar başlıcaz inşallah..
iyi haber alan bütün arkadaşları tebrik ediyorum..
Merhaba Helun;Arkadaşlar Herkese Merhaba;
Transferim 27 Temmuzda yapıldı. Firdevs Hanım 4 embriyo transferi yaptı. 29 Temmuzda geri döndük. Artık heyecanlı bekleme sürecindeyiz. İnşallah hayırlı olur...
Bebeklerim gelin; geçmiş olsun. O zamana kadar nasıl farkedilmedi. Onca ağrı çektin. Umarım bebeklerin etkilenmez, bunu da aşarsın, bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Dilada; çok sevindim, hayırlı olsun... hep mutlu haberlerini alalım.
Foruma girip mutlu haberler alınca umudum artıyor. Sizlerle beraber seviniyorum. İnşallah olumsuz olan arkadaşlardan da ilerki zamanlarda mutluluk haberlerini alırız.
Merhaba arkadaslar;
Önceki niklerimi bir türlü acamadim.Kullandigim lap toplarim baska olunca nikimi almadi mecburen Jade1 kullandim girdim.( Jades-Jades eskileri)
Emek veren anne adaylarini,bebek bekleyenleri ve tedavide olanlari burdan kutlarim ,insallah her sey gönlünüzce olsun..
Cok girmiyorum siteye ama mikro dönemimde bazen sik giriyorum dinlenme vaktimde.eger konulara hakim olamazsam kusura bakmayin,parca parca okudugum icin her kesi cok iyi takip edemiyorum,simdiden iletiyorum bilgilerinize.
sevgiylekalin.
Allahim hempimize sabirlar ve dayanma gücü versin,yarinlar bize neler gösterecek her seyin hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?