Canım benim gözün aydın olsun
Hayırlı evlatlar olsunlar size
Allahım doya doya büyütmeni nasip etsin
Canım aynısı bende olmuştu aynı haftalarda vajinal yoldan 200mg sabah akşam 2şer tane progestan kapsül verdi ve progestan depot iğne haftada 1 verdi doktor ve sadece lavaboya kalk yatak istirahati 1 hafta dedi sonra kontrol etti 1 hafta daha yatacaksın dedi çok şükür geçti doktor ilaç iğne vermedimi tedavi şekli neMerhabalar bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Doktor kese etrafında 12 mm kanama var dedi. Bu beni çok korkuttu. Sizce sakıncalı bir durum mu
Seninde gözün aydın kardeşimMerhabalar bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Doktor kese etrafında 12 mm kanama var dedi. Bu beni çok korkuttu. Sizce sakıncalı bir durum mu
Proluton depot yazmak istedin -)Canım aynısı bende olmuştu aynı haftalarda vajinal yoldan 200mg sabah akşam 2şer tane progestan kapsül verdi ve progestan depot iğne haftada 1 verdi doktor ve sadece lavaboya kalk yatak istirahati 1 hafta dedi sonra kontrol etti 1 hafta daha yatacaksın dedi çok şükür geçti doktor ilaç iğne vermedimi tedavi şekli ne
Benim okadar belirtiletim olupta negativler gördümkiKizlar belirtim yok diye moralim bozuk hic belirtisi olmayipta hamile kAlan varmi?
6 canim ola bilir hayatim bekliyorum sabdszlkla :)Benim okadar belirtiletim olupta negativler gördümki
İnan tüm belirtileti ilaçlar yapıyor
Mini mini minnacik embriyo hiç bir belirti yapmaz
Belirtiler 6 haftalık gebelikten sonra oluyor
Bugün kaçıcı günün transfer sonrası?
3 günlük koyulduğu için test yapman bile erken6 canim ola bilir hayatim bekliyorum sabdszlkla :)
AYnen sağol düzelttinProluton depot yazmak istedin -)
Hiç biley olmaz ikizlerde illaki oluyor progestrın artıracaklar dinleneceksin o kadarMerhabalar bugün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Doktor kese etrafında 12 mm kanama var dedi. Bu beni çok korkuttu. Sizce sakıncalı bir durum mu
Aynı ilaçlara devam et dedi progestan fitili 100 mg 8 saatte 3 er adet vajinal olarak kullanmaya devam et dedi. Hiç yatıp dinlen falan demediCanım aynısı bende olmuştu aynı haftalarda vajinal yoldan 200mg sabah akşam 2şer tane progestan kapsül verdi ve progestan depot iğne haftada 1 verdi doktor ve sadece lavaboya kalk yatak istirahati 1 hafta dedi sonra kontrol etti 1 hafta daha yatacaksın dedi çok şükür geçti doktor ilaç iğne vermedimi tedavi şekli ne
Teşekkürü ederim abla inşallah darısı her isteyene olsunSeninde gözün aydın kardeşim
Progesteronun dozunu artır ve bol bol yat dinlen
O alan iyileşir
Benim ikiz değil abla tek bir tane ben doktor dememesine rağmen dinleniyorum.Hiç biley olmaz ikizlerde illaki oluyor progestrın artıracaklar dinleneceksin o kadar
Evet zaten 3 gunluk embrion icin 10 gun test bile erken fakat doktorum o gune yapmami soyledi bende gununden erken yapmiycam belki ikiz olursa degerm yuksek cikar yoksa 30lar 40 falan cikar diye dusunuyorum bakalim ya missfirler falan geliyor zaman geciyor :)3 günlük koyulduğu için test yapman bile erken
Sabırla 3-4 gün bekle sonra bize güzel haberini ver inşallah
Senin doktordamı celalettin bey?Evet zaten 3 gunluk embrion icin 10 gun test bile erken fakat doktorum o gune yapmami soyledi bende gununden erken yapmiycam belki ikiz olursa degerm yuksek cikar yoksa 30lar 40 falan cikar diye dusunuyorum bakalim ya missfirler falan geliyor zaman geciyor :)
Evet canim o evet cok guzel kalpli bi insan :) vallah cok guveniyorum ona o yuzden hicbiseyi cok arastirmadan bezikdirmeden kabul etdim siz nasil uygun gorurseniz oyle yapalim size guvenim sonsuz soyledim istersen arzu hanim numarasini da veririm ben aradgimda bi suru numarasan isste burani ara orayi ara diye sirekli numaralar veriliyordu arzu hanim direk asistani oldugu icin randevular yalniz ona yazaraktan gitdjm ilac konusudur randevu falan hepsini onunla konustukSenin doktordamı celalettin bey?
Az önce telefonda görüştüm
Tatilde bile benimle görüştü
Egosu tavan yapan doktorlardan değil
Çok beyendim?
İyi yapmışsın sakın iş filan yapma ayakta gezinme rahim büyürken çatlamalardan kanama alanı oluşurmuş dinlenirken o alanı rahim emermiş aman dinlen canım haftaya kontrol ettir. Ben bu durumdayken doktorumu değiştirdim ilgi sıfırdı yeni doktorum iyice ne oluyor anlatıp takibe almıştı yat kalkma dünya işi bir yana bebişin bir yanaAynı ilaçlara devam et dedi progestan fitili 100 mg 8 saatte 3 er adet vajinal olarak kullanmaya devam et dedi. Hiç yatıp dinlen falan demedi
İnşallah güzel sonuçla bitsin bu transferinKızlar merhaba, yarın sabah 11.00 de benim de transferim var... Çok stresliyim ve korkuyorum. 2 tane 4aa 5. gün embriyosu yerleştirecekler... Allahım hepimize nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?