Insallah birsey olmamistir canim

Kizlar o kadar umutsuzlasmaya basladimki... agri olsa kesin dusdu agri olmasa tutmadi diye agliyorum .. gecen yil bu zamanlarda benim uc kistim kendiliginden patlamisti yasadigim aciyi tarif edemem yasayan bilir herhalde dogum acisi onun yaninda hicbisey ki kipirdayamiyosun bile... ucunde de cok yalnizdim en son kistim patladiginda yakin akrabam 35 yasinda 3 cocugunu bana nisbet yapmak icin (kendiside soyluyodu ki sen dogurursan ben senin cocugunami bakicam benim elim bosmu kalsin diye)dogurmustu dun bi yasina girdi cocuk gitmedim kutlamaya bide yakinlarda bi bucuk yil sonra cocugu olan yine yakin akrabam benu ve ailemi whatsapdan engellemis cocugun resmini paylasmaya basladiktan sonra :) bakipta nazar ederim diye... tum bunlar beni cok yipratiyor ben kotu insan digilim hic kimseye nazar etmem diyip bagirasim geliyo ki etrafimda haylen cocugu olsun diye ugrasanlar var ve ben hamile kalrsam ilk onlarla paylasip onlara umut olurum diye dusunurken en yakinlarim 5,6 ayina kadar benden sakladilar... hele bi dogurursam surekli onlari evime cagirir birlikde vakit gecirir onlarin kendilerini daha iyi hiss etmesini saglarm diye dusunurken amaan sen tutma cocugun yok diyenide sen bilmiyosun tabii anne olmadin diyenide cok gordum .. Allahim beni bu sinavdan gecir rabbim aslinda bu tek benim digil egrafimdaki herkesin sinavi boylece herkesin kalbini gormus oluyorum

Nolursun bukadar kendini hırpalama
Sen annesin içindeki yavrularını üzme
Cahil insanların dediğine takma.rabbimin sabrı geniş,o evlatlarıyla övünenlerin sonuna bakarsın sen
Geçen haberde izledim 19 yaşında oğul babasını silahla vurup gömüş,o baba belkide bir zamanlar mutluluktan uçuyordu oğlum oldu diye ama sonrası noldu?evlat eliyle öldü

Canım bu lafları bu düşüncesiz insanları takma kafana bunlar bana da yapıldı yalnız sen bu durumda değilsin. Bir akraba yada komşu çocuğunun başını bile okşamaya elim varmadı bu yüzden. biri hatta şöyle dedi okullar ne zaman açılıyor dedim senin çocuğunmu var napacaksın ki dedi onca insan içinde eridim. ben birşey vardı kafamda işsel ondan sormuştum bunun gibi daha kötü şeylerde oldu tek anlayan yanımda duranda tek eşim oldu. Bebişler seninle inşallah başına kaza gelmiş onuda takma allah yardım edecek güzel haberini alacağız inşallah. içimizde ne yangınlar var ama inan allahın rahmeti büyük canım

Canim dertlenme bu kadar Rabbim isyan sanar , her olanda olmayanda hayir vardir oyle dusun , simdiye dek vermediyse yuce Rabbiminde vardir bildigi , stres yapma bu kadar birak herkes kendi utansin . Yarin son gun bitiyor insallah kabus , umarim hersey hayirlisi olur hakkinda

Tesekkurler kizlar az ince yine adetimsi agrilar oldu baya sevineyimmi uzuleyimmi bilemedm kafami dagitiyorum :)

Allah yüzen baksın canım benim. İnşallah çektiklerin bir bir unutulur, yıllarca çektiğin özlem son bulur. Çok var evet hadsiz insan. Veren de Allah, alan da... Allahım kötü kalplerden uzak tutsun evimizi, ocağımızı

Canim adetim 27i gibi olmali bu kadar erken gelemez :) yakarim :) neyi yakicaksam artik :) 10u transfer oldum adet gunumude sayarsak 15 gun oluyor transfer gunu
Benimde adetimin 14.gunu olmustu . Z Zaza74 22. Gunu gibi olmali diye birsey soylemisti bu kafama takildi acaba bu adetinkac gunde oluyoruz ona mi bagli? Benim adetim her ay 5-6 gun ince olur yani 23-24 gunde bir oluyorum ben? Z Zaza74 biraz daha aciklarmisin bu durumu?

Ben net 30 gunde bir oluyorum toplama islemleri falaj biraz duzeni bozmustu ama genelde oyle oluyor belkide adet gunu digilde rahmin kendini daha hazir hiss etdiyi gun onemli

Bu kisim biraz kafami kurcaladi
Bizde 8i donduruldu 10 tekrar acilip transver edildi bende cok erken transfer isterlerse kabul etmem diye dusunuyordum 15 ama bana gore normal zaten dindurulmus embrion transferi 15/22 arasi transfer oluyo bence rahim gerektigi kalinliktaysa hicbi sorun olmaz onemli olan kalinlik diye dusunuyorum

Sagol canim umarim oyledir bu konuyu ayrica tekrar konusucam dr ile benim normal iki tup benek denememde de 14. Gunde transfer olmustu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…