Herkese merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar yazmak istedim. Olmadığım sürede yaşanan gelişmeleri okudum shemsim merakla ve umutla bekliyorum. İyi haberlerini bugün alacağız inşallah. Diğer transferi gerçekleşmiş tüm arkadaşlarıma da hayırlı haberler diliyorum.
Bende negatif cevabından sonra doktorun ikinci adetin ikinci günü görüşelim demesi üzerine beklemede idim. Temmuz 22 lerde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Hatta menapoz belirtilerini bariz şekilde hissetmeye başladım. Climen kullanarak şu anda adet oldum. Doktora da sormadım açıkçası. Çok kararsızım şöyle ki aynı yer ile mi devam edeyim yoksa farklı bir yer ile mi görüşeyim. Hoş henüz bana ne kadar indirim yapacaklarını bilmiyorum. Bir de bu aralar hiç param yok bu yüzden kararsızım. Acaba bu adetten sonra tekrar ilaç kullanarak adet görünce mi gitsem. Zaza sen ne dersin bu konuda climen ile adet görmem sakınca yaratır mı. Normalde doktor bana Cyc – Progynova vermişti daha önce ben evde climen var diye onu kullandım. Menapoza girdi isem de süreç aynı işleyecek bildiğim kadarı ile ama yine de sormak istedim. Bir de vucudum henüz toksinlerden arınmadı ve çok stresli günler geçirdim. Hem iş hem de özel hayatta. Henüz dediğini de yapamadım yani bir kadın doğumcuya da görünemedim. Bu süreçte eşim ve kaynanamın hastane işleri ile uğraştığım için hastaneye doydum açıkçası.Başkasının derdini çözmek kendi derdini çözmene çok fayda ediyormuş umarım gerçekten öyle olur. Ne dersiniz bir önceki çok pataküte oldu bu yüzden bu kez hata yapmak istemiyorum. Ama geç kalmak da istemiyorum yaşım 45 oldu

Arkadaşlar konuda hangi merkezde donörden kaç yumurta toplanmış kaç yumurta döllenmiş kaç yumurta konmuş ve sonuç ne çıkmış hiç konuşulmamış. Deneyimlerinizi bizimle paylaşır mısınız? Yeni tedavi olacaklara ışık göstermesi açısından önemli bence. Örneğin: Hit/bahçeci/gnolife vs. 8 toplandı 7 döllendi 2 konuldu sonuç: pozitif/negatif gibi

Tamam canim tesekkur ederim biraz daha rahatladim

Sonuc ne zaman belli olucak mis?
Aksam 5 kadar suan arzu hanimida aradim bi baksin ne zaman cikiyo diye sabah 9 verdim kan hala ortada sonuc yok insallah pozitiv olsun ikinciyi orda vermicem baska klinikde veririm 2 saate cikiyormus

Aksam 5 kadar suan arzu hanimida aradim bi baksin ne zaman cikiyo diye sabah 9 verdim kan hala ortada sonuc yok insallah pozitiv olsun ikinciyi orda vermicem baska klinikde veririm 2 saate cikiyormus
Allah allah bende sadece burda oyle saniyordum , bu kadar niye suruyor ki ? Turkiyede oyle degil hic iki saate aliniyor sanirim. Neyse biliyorum elin kalbinde bekliyorsun, rabbim hayirlara cikarsin sonucu , alir almaz yaz bize herkes merakda

Cok uzuldum Bakuydu di mi sizin acaba sebebi ne insallah doktor bir sey soyler de bir sonrakine o sorun cozulmus sekilde trasferiniz olur. Allah sabir versin insallah
Bilemiyorum yarn gidicem cok uzgunun tarifi bile yok her ne kadar kendimi kotuye hazrladin desemde bitarafm iste aksam pasta alrz soyle yaparm boyle yaparimla geciyodu zaman... dogm tarihine kadar hesaplamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…