Kan verdim bekliyorum :)Canım tahlil günün bugün değilmi merak ettim
Allahım hayırlısıyla nasip etsinKan verdim bekliyorum :)
Hadi hayirli haberler insallhKan verdim bekliyorum :)
Tamam canim tesekkur ederim biraz daha rahatladimSenin siklüsün küçük yani yumurtlaman 10 güne embriyo rahime inmesi 15 güne geliyor
Yani sana 15 gün transfer edilir
Ama genelde çok kadının adet siklüsü 28-30 gündür
Genelde drlar progesteron başlatırken embriyo yaşına göre o gün transfer eder
Ama ben mesela senelerdir 28 günde bir adet oluyorum estrofemi 14 gün kullanıp sonra progesterona geçerim yani transferimi 19-20 günlere isterim
Bunu yapmak için ya dondurulmuş embriyo kullanılmalı
Yada donör adetiyle bizi senkron etmeliler
Bir çok dünya lider merkezleri uğraşmıyor senkronle
Eşten sperm alıyor güzel 5 ginlük embriyoları elde edip dondurar ve artık sonra kadını hazırlar rahat rahat transfer için
Sonuc ne zaman belli olucak mis?Kan verdim bekliyorum :)
Aksam 5 kadar suan arzu hanimida aradim bi baksin ne zaman cikiyo diye sabah 9 verdim kan hala ortada sonuc yokSonuc ne zaman belli olucak mis?
Allah allah bende sadece burda oyle saniyordum , bu kadar niye suruyor ki ? Turkiyede oyle degil hic iki saate aliniyor sanirim. Neyse biliyorum elin kalbinde bekliyorsun, rabbim hayirlara cikarsin sonucu , alir almaz yaz bize herkes merakdaAksam 5 kadar suan arzu hanimida aradim bi baksin ne zaman cikiyo diye sabah 9 verdim kan hala ortada sonuc yokinsallah pozitiv olsun ikinciyi orda vermicem baska klinikde veririm 2 saate cikiyormus
Hadi Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla bizde sevinelim canım..Kan verdim bekliyorum :)
SONUCUNUZ ÇIKTI MI ACABA MERAK EDIYORUZ HEPİMİZ?Kan verdim bekliyorum :)
yaaaa çok üzüldümSonuc negativ...
Sonuc negativ...
Hayir belki yarin giderim yaninauzuldum canim ama hep ayni seyler , ne desem yavan kalir, dr ile konustunmu?
Off be kuzum üzüldüm. Ne desem boş. İyi haberini bekliyordum. Olmadı. İnşallah bir dahakine diyelim.Hayir belki yarin giderim yanina
Cok uzuldum Bakuydu di mi sizin acaba sebebi ne insallah doktor bir sey soyler de bir sonrakine o sorun cozulmus sekilde trasferiniz olur. Allah sabir versin insallahHayir belki yarin giderim yanina
Bilemiyorum yarn gidicemCok uzuldum Bakuydu di mi sizin acaba sebebi ne insallah doktor bir sey soyler de bir sonrakine o sorun cozulmus sekilde trasferiniz olur. Allah sabir versin insallah
çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunHayir belki yarin giderim yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?