Merhaba transferiniz kac mm de yapıldı?

Kiyevde yüksek lisansımı yaptım çok severim orayı
Bazen insan tanıdığı bildiyi yerlere değil macera arıyor
Bakü vatanımdır ordada denemedim
Ahh şimdi artık kıbrısa dökülen paralara üzülüyorum
Tabii ücretsiz tedavilerimde oldu kıbrısta,ama inanın kıbrısta ücretsiz tedavilerde bile en az 1000 eu gidiyor(uçak,otel,yemek)

Merhaba arkadaşlar 5. gün embriyoları konulmuştu bugün 12. gün değerim 718 çıktı :)
Merhaba arkadaşlar 5. gün embriyoları konulmuştu bugün 12. gün değerim 718 çıktı :)
Cani gönülden tebrik ederim

Cnm tüm tedavi şeklini baştan sona sıkılmadan yazarmisin benimde bu sefer bu emriyolarla tutmassa bende başka yer arıyorum ne olur tüm bilgileri ve merkeze nasıl ulaşabiliriz yad sınırı varmi meselâ giderken vize gerekiyormu ve tekrar çok ama çok sevindim:) rabbim saglikla kucağına al ınşallah

Ben de yeni yaptırdım 2 hafta oldu.Boş ver herkeste her tedavi başka sonuç veriyor Rabbim nasip ettiyse bu işlen vesilesi olacaktır..

Ben de yeni yaptırdım 2 hafta oldu.Boş ver herkeste her tedavi başka sonuç veriyor Rabbim nasip ettiyse bu işlen vesilesi olacaktır..
Inşallah cnm benim yeni olan bu tedaviler umut oluyor denicez görücez inşallah ilimizdedir olumlu olur da bizde buradaki arkadaşlara umut oluruz sevgiyle kal cnm

Çok teşekkür ederim canım müsait olduğumda ilk fırsatta donasyon deneyimimi baştan yazayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…