Hayır cnm benimkide danasyon benim rahîm ince kalıyor kalinlasmasi için rahim gençleştirme icin yaptırdımGuzel olacaktır ınsallah ınan buna oncelıkleprp den cok memnun olan da var olmayanda var rahat bırak kendını dusuncelerını ınsalah guzelmhaberlerını duyarız.ozaman sız kendı yumurtanıza prp yaptırdınz dogru mu?
Cnm benim ne olur güzel düşün gerçi demedi kolay sen beni anladın inşallah her şey çok güzel olacak öyle düşün lütfenÇok normal hepimiz aynı durumdayız bu sefer daha iyi olacak diye umut etmekten başka şansımız yok. Yarın sabah 9.günüm kan verceğim içimde buruk bir heyecan var bakalım yarın ola hayrola
Ilk transfer hep genelde fresh oluyor sonrakiler dondurulmus, benimde dikkatimi cekti bu sanirim donmus olanlar da sans daha fazlaKızlar bir şey soracağım geçenlerde birisi burada ilk donasyonun şansı yüzde 30 falan demişti bunun açıklaması nedir neden sonraki transferlerde şans artıyormuş?
Olabilir ama en iyiler de seçilip ilkine konuyor sonuçta. Benim ilk konanlar 4aa 4ab dondurulanlar 3aa 3aa 4ba. Dondurulduğu için diğerleri daha mı şanslı acaba bilemedimIlk transfer hep genelde fresh oluyor sonrakiler dondurulmus, benimde dikkatimi cekti bu sanirim donmus olanlar da sans daha fazla
30%kıbrıs için geçerli ilk tedaviden araştırmazlar negativ alındıktan sonra araştırılıyorOlabilir ama en iyiler de seçilip ilkine konuyor sonuçta. Benim ilk konanlar 4aa 4ab dondurulanlar 3aa 3aa 4ba. Dondurulduğu için diğerleri daha mı şanslı acaba bilemedim
Kızlr bende bu konuda ne dusunuyorsunuz dıye geldım okuyorum yazdıklarınızı.Kadıncığaz tabii öyle diyecek tüm türkiyeye adam onu rezil etti şu başka kadın yumurtası diye
Seren hanım eğer kendi yumurtasıyla yapsaydı bu iş içic kıbrısa gitmezdi
Birde türkiyede yasak olduğu için allah korusun kadını hapisede ata bilirlerdi
Don düşünüyormusnz bende ıkıncı ıcin don dusunuyorum arastırma yapıyorımKızlr bende bu konuda ne dusunuyorsunuz dıye geldım okuyorum yazdıklarınızı.
Benımde ılk oglum tup bebek, bızede klınık don. onermıstı ancak bız kendı spermlerımızde 3 kere deneme kararı almıstık. 3.denemede hamıle kalınca don. yaptırmadık. Halıyle ben bıraz kulak kabartıyorum boyle seylere, seren serengıle basbasa yumurta naklı yapılmıs ancak medya onunde kocası sanırım yumusatmak ıcın mıtokondrı naklı dıye soyledı, eger bu ıslem ıse yarasaydı emın olun hepınıze bunu yaparlardı dıye dusunuyorum. Bende sonra arastırdım deneyenıne denk gelmedım
Benım 2.cocugum normal yolla oldu canımDon düşünüyormusnz bende ıkıncı ıcin don dusunuyorum arastırma yapıyorım
Allah bağıslasn benım de ılk normal oldu ıkıncı ıcın kafam cok karısıkBenım 2.cocugum normal yolla oldu canım
Buyugu sımdı 10 yasına gırecek kucugu 2 yasına gırecek
Amın ınsallah canımAllah bağıslasn benım de ılk normal oldu ıkıncı ıcın kafam cok karısıkrabbım yardımcımz olsun ınsallah
3 tüp tutmadı bılemıyorumAmın ınsallah canım
Sımdı sorun ne pekı neden olmuyor?
Anladım canım hayırlısı olsun3 tüp tutmadı bılemıyorumartık don dedım ama o da tutmayabilir yumurta kalıtesı ıyı degıl fsh yuksek
6 yasında evet seçenek ama cok korkuyorum ya sevemezsem denge kuramazsam burayı okuyarak kızlarla istişare yaparak içselleştirşıyorm ıkı yıldır araştırdığım mıtokondri nakli ıcın arastırmadayım ıspanya ıle bağlantı kuramadım kızlar Türkçe bilen personel yok mıtokondri naklı yok dedı yada ben yanls ıfade ettım bılmıyorumAnladım canım hayırlısı olsun
Neden olmasın bu bı secenek. Ilk cocugunuz kac yasında?
Sevememe denge kuramama sorunu olacagını hıc sanmıyorum6 yasında evet seçenek ama cok korkuyorum ya sevemezsem denge kuramazsam burayı okuyarak kızlarla istişare yaparak içselleştirşıyorm ıkı yıldır araştırdığım mıtokondri nakli ıcın arastırmadayım ıspanya ıle bağlantı kuramadım kızlar Türkçe bilen personel yok mıtokondri naklı yok dedı yada ben yanls ıfade ettım bılmıyorum
Ahhh be gerçekten çok üzgünüm çok geçmiş olsun rabbim tekrar deneme gücü versinKızlar 9.günüm sağlık ocağındaki sonucum 0 çıktıbildiğin sıfır yazıyla da rakamla da sıfır sanırım 12.güne de değişmez. Daha aonra değeri değişen oldu mu hiç 0 çıkıp da sonra yükselen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?