Merhaba arkadaşlar ben bu bölümde yeniyim :eek::eek:

Mayıs ayında sperm donasyonu icin bahçeci kliniği ile görüşmüştüm 4000 Euro artı ilaçlar dediler.
Donörü katalogdan secebiliyormusuz çocukluk fotoğraflarına kadar görebilirsiniz dediler.

Hazır olmayı bekliyorum açıkçası.
Sperm donasyonu yapan arkadaşlarla konuşmak da isterim.. destek olma acısından

Merhaba arkadaşlar ben bu bölümde yeniyim :eek::eek:

Mayıs ayında sperm donasyonu icin bahçeci kliniği ile görüşmüştüm 4000 Euro artı ilaçlar dediler.
Donörü katalogdan secebiliyormusuz çocukluk fotoğraflarına kadar görebilirsiniz dediler.

Hazır olmayı bekliyorum açıkçası.
Sperm donasyonu yapan arkadaşlarla konuşmak da isterim.. destek olma acısından
Merhaba aramıza hoş geldiniz :) biz de sperm donasyonu yaptırdık 3 kez. 4.ye hazırlanıyorum donmuşlarla devam edeceğiz sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum :)

6 yasında evet seçenek ama cok korkuyorum ya sevemezsem denge kuramazsam burayı okuyarak kızlarla istişare yaparak içselleştirşıyorm ıkı yıldır araştırdığım mıtokondri nakli ıcın arastırmadayım ıspanya ıle bağlantı kuramadım kızlar Türkçe bilen personel yok mıtokondri naklı yok dedı yada ben yanls ıfade ettım bılmıyorum🙃
İspanya ile nasıl iletişime geçtin?

İspanya ile nasıl iletişime geçtin?
İvi tüp bebek merkezı ıle ıletısıme gecemıyorum Türk personel yok dedıler yardım lutfen
Ayrıca gyno lıfe denen merkez uç ay sonda mitokondrı naklıne baskıyor
British den damla hanımla görüştüm orada mıtokondri naklı yok bende haberler boyle bana ıspanya ıcın yardımcı olun bı şirket yok mu benım işleri halledecek yada bılgılendırecek

Hadi inşallah abla bayramdan önce aramıştı beni de ulaşamayınca eşimle konuşmuş. Bayram sonrası da tatil nedeniyle ben görüşemedim kendisiyle henüz tanışamadık. Hemşirelerle görüştüm hep. Bu sefer olur umarım senin de benim de diğer arkadaşların da. Bir de ben kist için ilaç kullanıyordum coraspin de söylemiş ama gözümden kaçmış hiç kullanmadım adetime de bir hafta var umarım kist sorununu aşarım
Hayırlısı kızlar inşallah hepimiz için .British de fiyat nedir ne kadara anlaştınız acaba .Bir de ikinci deneme için nasıl bir yol izliyorlar?

İvi tüp bebek merkezı ıle ıletısıme gecemıyorum Türk personel yok dedıler yardım lutfen
British den damla hanımla görüştüm orada mıtokondri naklı yok bende haberler boyle bana ıspanya ıcın yardımcı olun bı şirket yok mu benım işleri halledecek yada bılgılendırecek
merhaba,
mıtekondrı naklı hıc yumurtası olmayanlara yanı menapoza gırmıs olanlara yapılmıyor dımı ?

Hayırlısı kızlar inşallah hepimiz için .British de fiyat nedir ne kadara anlaştınız acaba .Bir de ikinci deneme için nasıl bir yol izliyorlar?

Doktorumuz değişti neler yapacak henüz bilmiyorum zaza abla görüşmüş. 5000€ vermiştik şimdi dondurulmuşlarla nasıl olacak bilmiyorum

Mitokondri nakli için kıbrısa gitmene gerek yokki
Türkiyede yapılıyor

Eklentiler

• 25390726-795E-4973-B590-D9026D6CF2C6.webp
    25390726-795E-4973-B590-D9026D6CF2C6.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 113
!!!Erken menapoz olanlar için küçük bir tavsiye !!! 3 4 ay ilacla düzenli adet görüp donasyona sonra gitmek gerekiyor rahim kalınlaşması için önemli...

Hatta ivi tüp bebek tavsıye ettı orada yapılıyor dedı ama ıletısıme gecemıyorum ıngcesı olan yardımsever arkadslarımı beklıyorum💜

Doktor net bir şey söylemedi. Yarınki bhcg artış hızına bakacak, düzenli mi değil mi diye. Bir de kese görmek için çok erken dedi
Canım hepimiz seni metak ediyoruz
Dualarımızdasın
İnşallah güzel haberlerle dön

Back
X