Cnm Kıbrıs'takilerden bir iki yazı var aşağıda, faydası olursa diye paylaşıyorum. Diğeri de Ukrayna'da yapılanın fiyatı ve bilgisiArkadaım cok sagol bılgı almıssınpeki mitokondri naklı ıcın bılgı alman mumkun mu?kızlar bana destek verın yaa ben bunu yaptırmak ıstıyorum denek olabılırim cunku ben bunu 2 yıldır serenden önce de Peşindeydım hep denemedeyız dedıler yenı cıktı Kıbrıs yapmaya baslıyor ınsallah dıyelm donasyonu sadce ıspanya da yaptırmak ıstıyorum ucretler ucuk bı kere denerım zaten Rabbım bı an önce doldursun kucaklarımızı ınsallah
Haydi gözün aydınmerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ben rahim inceligim için prp yaptırmıştım.Dün kontrolum vardı .Nihayet rahim 7,50 mm olmuş çok mutlu oldum galıba işe yaradı 4 gün sonra tekrar kontrol var inşallah tarnfere kadar biraz daha kalınlaşır çok şükür yarabbim
Hiç birine inanmamCnm Kıbrıs'takilerden bir iki yazı var aşağıda, faydası olursa diye paylaşıyorum. Diğeri de Ukrayna'da yapılanın fiyatı ve bilgisi
Nukleus (Çekirdek) nakli | Emb. Önder Çoban
Çekirdek nakli, oosight mikroskop kliniğimizde kullanılmaya başladığında gündeme geldi. Yumurta gelişimi olan ama kötü kalite embriyo geliştiren kişilerde donor yumurtasının genetik materyaliwww.kibristupbebeklab.comİleri Yaşlarda Gebelik Şansını Artırmak | Kıbrıs Tüp Bebek Tedavisi Doktoru
Bilinen bir kalıtsal hastalığı olmayan güçlü gebelik potansiyeli olan ve genç olan kadınlardan alınan sitoplazma diğer kadının sitoplazmasına nakledilir.www.drhit.com The prices for the donation of mitochondria programs are 6.900 and 9.900 euros up to August 1. Starting from August 1, the prices increase, and will be 9.900 and 14.900 euros. – BioTexCom – Center for Human Reproduction
Biotexcom fertility clinic. Surrogacy & Egg donationbiotexcom.com
Cok sevindim senin adına.sonunda bir çözüm duyuyorum.bundan sonrası da kolay geçsin ins.merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ben rahim inceligim için prp yaptırmıştım.Dün kontrolum vardı .Nihayet rahim 7,50 mm olmuş çok mutlu oldum galıba işe yaradı 4 gün sonra tekrar kontrol var inşallah tarnfere kadar biraz daha kalınlaşır çok şükür yarabbim
Hadi bakalım inşallah :) Allah yardımınız olsunmerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ben rahim inceligim için prp yaptırmıştım.Dün kontrolum vardı .Nihayet rahim 7,50 mm olmuş çok mutlu oldum galıba işe yaradı 4 gün sonra tekrar kontrol var inşallah tarnfere kadar biraz daha kalınlaşır çok şükür yarabbim
ALLAH razı olsun canım arkadaşım Rabbim hepimize versin banada versinHaydi gözün aydın
Bu defa artık yavrularına kavuş inşallah
teşekkür ederim canım inşallah hepimize kolaylıklar versın yarabbimCok sevindim senin adına.sonunda bir çözüm duyuyorum.bundan sonrası da kolay geçsin ins.
teşekkür edrim canım benim AMİN inşaalah iyiki hepiniz varsınız inanınkı çok duygulandım bir tek sizlerle paylaşabiliyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur hepimiz içinHadi bakalım inşallah :) Allah yardımınız olsun
sevgili zaza kalınlık iyi demi sence dün doktor ortalama 7,50 mm dedi bazı yerler 7,8 mm bazı yerde 7,2 dedi yanı ortalama 7,50 mm dedi daha progestona başlamadım inşallah bu sefer kavuşuruz yavrularımıza içim sanki kelebek gibi oldu belki biraz daha kalınlaşır tek umudumHaydi gözün aydın
Bu defa artık yavrularına kavuş inşallah
nar suyu ıçtınmı faydası oluyosevgili zaza kalınlık iyi demi sence dün doktor ortalama 7,50 mm dedi bazı yerler 7,8 mm bazı yerde 7,2 dedi yanı ortalama 7,50 mm dedi daha progestona başlamadım inşallah bu sefer kavuşuruz yavrularımıza içim sanki kelebek gibi oldu belki biraz daha kalınlaşır tek umudum
canım önceki tedavimde bundan daha çok içtim fakat en son rahim 5,8 kalmiştı tranfer iptal oldu. bu seferde içiyorum ama abartı degil günde bir bardak bence prp işe yaradı birde günde bir veya ıkı bardak ada çayı da içiyorumsevgili zazam söylemişti ama ada çayı hiç içmemiştim bundan önceleride inanın içmediğim ot çöp kalmamıştı şimdi sadece estrofem coraspin folbiol benim dr. da çok ilaca karşı haa birde climara fort gün aşırı kullanıyorum hakkımızda hayırlısı artıknar suyu ıçtınmı faydası oluyo
Ah ne demek rica ederim :) Vallahi bizi bizden başkası anlamaz. Ben kimsenin adını bilmiyorum ama herkesin nick i ile dualar ediyorum. Allahım hepimizin dileğini versin, burda bebeğimiz ile ilgili konuşalım, gülüşelim. Dertleşmelerimiz son bulsun da muhabbetlerimiz başlasın inşallahteşekkür edrim canım benim AMİN inşaalah iyiki hepiniz varsınız inanınkı çok duygulandım bir tek sizlerle paylaşabiliyorum inşallah bu sefer her şey çok güzel olur hepimiz için
Canım maşallah güzel kalınlaşmış olacak bu sefer hadi inşallah benim transfer 7 ile oldu içini ferah tut hayırlısıyla güzel haber vereceksinmerhaba arkadaşlar biliyorsunuz ben rahim inceligim için prp yaptırmıştım.Dün kontrolum vardı .Nihayet rahim 7,50 mm olmuş çok mutlu oldum galıba işe yaradı 4 gün sonra tekrar kontrol var inşallah tarnfere kadar biraz daha kalınlaşır çok şükür yarabbim
sagol canım benim ALLAH hepinizden razı olsun inşallah güzel sonuçlanırCanım maşallah güzel kalınlaşmış olacak bu sefer hadi inşallah benim transfer 7 ile oldu içini ferah tut hayırlısıyla güzel haber vereceksin
Çok güzel kuzumsevgili zaza kalınlık iyi demi sence dün doktor ortalama 7,50 mm dedi bazı yerler 7,8 mm bazı yerde 7,2 dedi yanı ortalama 7,50 mm dedi daha progestona başlamadım inşallah bu sefer kavuşuruz yavrularımıza içim sanki kelebek gibi oldu belki biraz daha kalınlaşır tek umudum
inşallah canım benimÇok güzel kuzum
Önemli olan rahim zarı canlandı kanlandı
Bebişlere iyi besin vericek inşallah
zaten bu yöntemde tüp bebek yöntemiyle kendi yumurtanın çıkıyor olması lazımHiç birine inanmam
Gerek kendi gözümle görüm sonra inanırım
Hata burda biri yazsada ki kıbrısta bu yöntemle anne oldum reklam düşünürüm
Bence bu yöntemi isteyen İVİ center barselonaya gitsin
Biotex ııcn bılgı alıcam onlar yapıyormuş ama gıt gel nasıl olacak arkadslar burdan hazırlanıp mı gıdıyoruzCnm Kıbrıs'takilerden bir iki yazı var aşağıda, faydası olursa diye paylaşıyorum. Diğeri de Ukrayna'da yapılanın fiyatı ve bilgisi
Nukleus (Çekirdek) nakli | Emb. Önder Çoban
Çekirdek nakli, oosight mikroskop kliniğimizde kullanılmaya başladığında gündeme geldi. Yumurta gelişimi olan ama kötü kalite embriyo geliştiren kişilerde donor yumurtasının genetik materyaliwww.kibristupbebeklab.comİleri Yaşlarda Gebelik Şansını Artırmak | Kıbrıs Tüp Bebek Tedavisi Doktoru
Bilinen bir kalıtsal hastalığı olmayan güçlü gebelik potansiyeli olan ve genç olan kadınlardan alınan sitoplazma diğer kadının sitoplazmasına nakledilir.www.drhit.com The prices for the donation of mitochondria programs are 6.900 and 9.900 euros up to August 1. Starting from August 1, the prices increase, and will be 9.900 and 14.900 euros. – BioTexCom – Center for Human Reproduction
Biotexcom fertility clinic. Surrogacy & Egg donationbiotexcom.com
Merhaba öncelikle umarım hayalleriniz hayallerimiz gerçek olur Sizden bilgi rica etsem kliniğin iletişim bilgisini ve kaça mal olduğunu söyler misiniz. Ben kıbrısta yaptırdım daha önce ama olmadı. Şİmdi tekrar deneyeceğim. BU kan alınıp enjekte edilmesi olayını da ilk kez duydum. Siz gebe kaldınız mı o kısmını tam anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Evet ücretsiz tamamen embriyo glue ben etkisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kan pıhtı problemi olanlara kıbrısta yapılan ücretli serumu da ücretsiz yapıyorlar. Hatta sevgili S Sebcey e yaptılar. Ben secey vasıtasıyla gittim önce o araştırmıştı sağolsun. İlk gidişte 2 gün otelde kaldık, otel, yemek (3 öğün) ve tüm ulaşım onlardan hiç para harcamadan döndük. Transferde 9 gün kaldım yine otel, yeme içme Kiev’de ulaşım onlardan. Biz sadece uçak parası verdik ilk gidişte 2500 ikinci gidişte 3000 tl. Transferde keyfi olarak tüm Kiev’i gezdik ve para harcadık ama tercih edilmezse yine hiç para harcamadan dönülür çok rahat. İlaçlar ücretsiz. Otel ve yeme içme, özel araçlarla alınma gayet güzeldi. Bu bilgiler yok sayfada o yüzden yazma gereği duydum. Ha bir de transfer sonrası 3 adet bhcg içeren iğne de vurulduk belki diğer merkezler de yapıyordur ama benim garibime gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?