Cnm Kıbrıs'takilerden bir iki yazı var aşağıda, faydası olursa diye paylaşıyorum. Diğeri de Ukrayna'da yapılanın fiyatı ve bilgisiArkadaım cok sagol bılgı almıssınpeki mitokondri naklı ıcın bılgı alman mumkun mu?kızlar bana destek verın yaa ben bunu yaptırmak ıstıyorum denek olabılırim cunku ben bunu 2 yıldır serenden önce de Peşindeydım hep denemedeyız dedıler yenı cıktı Kıbrıs yapmaya baslıyor ınsallah dıyelm donasyonu sadce ıspanya da yaptırmak ıstıyorum ucretler ucuk bı kere denerım zaten Rabbım bı an önce doldursun kucaklarımızı ınsallah

Nukleus (Çekirdek) nakli | Emb. Önder Çoban
Çekirdek nakli, oosight mikroskop kliniğimizde kullanılmaya başladığında gündeme geldi. Yumurta gelişimi olan ama kötü kalite embriyo geliştiren kişilerde donor yumurtasının genetik materyali
www.kibristupbebeklab.com
İleri Yaşlarda Gebelik Şansını Artırmak | Kıbrıs Tüp Bebek Tedavisi Doktoru
Bilinen bir kalıtsal hastalığı olmayan güçlü gebelik potansiyeli olan ve genç olan kadınlardan alınan sitoplazma diğer kadının sitoplazmasına nakledilir.

The prices for the donation of mitochondria programs are 6.900 and 9.900 euros up to August 1. Starting from August 1, the prices increase, and will be 9.900 and 14.900 euros. – BioTexCom – Center for Human Reproduction
Biotexcom fertility clinic. Surrogacy & Egg donation