merhaba arkadaşlar benimde dün kontrolum vardı benim rahim en son 8 mm oldu progestona başladım hayırlısıyla tek korkum rahimin geri düşmesi inşallah bu sefer böyle bir şey yaşamam 6 gün sonra tranferim var hepinizden bende dualar beklıyorum hepiniz sevgiyle kalın
Merak etme çok yolunda gidecek sen de ikizlerini alıp geleceksin gör bak:)) dua edicem sana da..doğuma girerken söylicem adını..

Merak etme çok yolunda gidecek sen de ikizlerini alıp geleceksin gör bak:)) dua edicem sana da..doğuma girerken söylicem adını..
Cnm benim ALLAH razı olsun bende ınanki çok dua ediyorum sana çünkü sizler benim umudum oldunuz güzel miniklerini heyecanla bekliyoruz allah'a emanet olun canım benim

Doğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın Yeşilada

İyi geceler Arkadaşlar;
Geçmiş sayfalardan takip etmişseniz 17 Martta 33+3 haftalık doğum yaptım..ikiz bebeklerim oldu...Şimdi yoğun bir dönemdeyim ve bebeklerime tek bakıyorum.O yüzden çok girme fırsatım olmuyor ama aklım hep sizlerde ,hepiniz için ayrı ayrı dua diyorum..Umarım bu zorlu süreçte pes etmeden sizler de olumlu yanıtlr alırsınız..Ben maddi,manevi bittiğim ,her anlamda sona geldiğim bir noktada kavuştum bebeklerime..
Sizlerden bir ricam var.Bir arkadaşım da donasyon yaptıracak ve takibini yapacak,güvenebileceği bir doktor arayışında...Adana veya Mersinde tavsiye edeceğiniz bir doktor varsa bana mesaj atarsanız çok sevinirim..Bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlarımın duacısıyım:anneadayı::KK200::dua::dua::dua::dua:

Yeşilada2003 sağlıkla kucagına al inşallah bebişleri haber beklıycez senden benı de söyle 🙁lütfen sevgıler 💜
Söylicem bugün not alıcam..allahım kabul etsin ben de doğuma giren arkadaşımdan istemiştim..hiçbirimizin kucağı boş kalmasın inşallah canım

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. Adetin üçüncü günü Tsh : 1,298 Progesteron: 0,10 Estradiol(e2): 20 rahim kalınlığı 7.4 nasıl sizce

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı. Adetin üçüncü günü Tsh : 1,298 Progesteron: 0,10 Estradiol(e2): 20 rahim kalınlığı 7.4 nasıl sizce
Doktorun ne dedi cnm birde rahim kalınlığı çok çok iyi canım hayırlı olsun

Adetin 3 günü rahim kalınlığı önem taşımaz
O ölçülen eski endometriyumdur ve adetle dökülücek
Hormonlar iyi çıkmış
Size başarılar dilerim
Rahim kalınlığı ilaç başladıktan 7-10 gün sonra ölçüm önemlidir

Adetin 3 günü rahim kalınlığı önem taşımaz
O ölçülen eski endometriyumdur ve adetle dökülücek
Hormonlar iyi çıkmış
Size başarılar dilerim
Rahim kalınlığı ilaç başladıktan 7-10 gün sonra ölçüm önemlidir
Teşekkür ederim umarım sonrasında da kalınlaşır

Doğumuma bi hafta kaldı tam...bebekler de ben de iyiyiz şükür..ellerimde ciddi anlamda sinir sıkışması var çok ağrı oluyor umarım doğumdan sonra geçer..merak edenler için yazıyorum..ilk gebeliğimde doğal yolla hamile kelmıştım ikiz olmasının getirdiği güçlük harıicinde hiç farkı yok..yani donasyon ya da yaşım ileri diye ekstra bi sorun yaşamıyorum klasik gebelik sorunları sadece.. bu arada 35.hafyamız doğumda 36. Hafta olmuş olacak umarım kuvöze girmeden alır gelirim bebeklerimi..ben sizler için gece gündüz dua ediyorum..ameliyata girerken ve bebekler çıkarken de edeceğim isimlerinizi bilmiyorum ama allah biliyor kim olduğunuzu umarım kabul olur..siz de aklınıza gelirsem dua edin bize olur mu..doğum olunca yazarım yine hepinizi öpüyorum
Allah'ım kolayca Doğum yapmayı nasip etsin inşallah.
İnan hem sana hem hepimize her gece dua ediyorum. Hepimizin yüzü gülsün.
Darısı başımıza.

Hadi inşallah bu son olsun ❤ Murat beyi her gördüğümde gözlerim doluyordu bütün olumsuzlukları beraber yaşamıştık çünkü hep kötü zamanları hatırlıyordum. Yeni biri bana da iyi gelebilir hiç değilse daha mutlu girerim bu anlamda sana da iyi gelecektir eminim
Murat Bey ayrıldı mı?

Kızlar iyi pazarlar
Neden burası bukadar sesiz
Melis transferin oldumu?
Cnm benim bu gün gürcistan batimizeyiz yarın tekrar muayene var rahîm de değişme yoksa transfer öbür gün olucak yazcaktım ama hattın yeni açıldı çok heyecanlı ve korkuyorum sevgili zazam çok sevindim:) beni sorduğuna hepsini sana ve sizlere yazicam lütfen dualarımızı bekliyorum inanki yolda bila hep seni düşündüm zazam hepimize versin rabbim bir buçuk gün yol sürdü şimdi eşimle son kahvemi içiyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yarın gelişmeleri anlatiriim

Cnm benim bu gün gürcistan batimizeyiz yarın tekrar muayene var rahîm de değişme yoksa transfer öbür gün olucak yazcaktım ama hattın yeni açıldı çok heyecanlı ve korkuyorum sevgili zazam çok sevindim:) beni sorduğuna hepsini sana ve sizlere yazicam lütfen dualarımızı bekliyorum inanki yolda bila hep seni düşündüm zazam hepimize versin rabbim bir buçuk gün yol sürdü şimdi eşimle son kahvemi içiyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum yarın gelişmeleri anlatiriim
Rahat ol ve Allaha emanet et
Bu defa her şey iyi gitti
Bakarsın sonucuda iyi olucak
Dualarımdasın
Rabbim bu kadar eziyetini elinde koymasın

Back
X