Gereksiz bir kıbrıs hassasiyeti var sebebi nedir acaba
Herkesin hikayesi, tecrübesi farklı kıbrıstaki klinikler beter demiyoruz , gitmeyin demiyoruz..Herkes istediği yerde yaptırsın , fikir alışverişi yapsın kimi ne kıbrıs uyar kimine Batum kimine Ukrayna kimi ne İspanya önemli olan iyi sonuçlara ulaşmak burası da bilgi paylaşım yeri nihayetin de ..Kimi nede İspanya ters olur uzak olur dil olur felan felan ama konu kıbrısla ilgili olunca bir savunma söz konusu oluyor
Yerlerin Tabiki önemi var yok demek yanlış olur ama herkes istediği yere gider ve bilgi paylaşmakta özgürdür ..Ben nerede yaptıracaksam kendi aşıma anlatırım diye düşünüyorum ama kısmet herşey
Lakin bu sektörde büyük paralar dönüyor ne yazık ki ve bazen para insanın önüne geçebiliyor o nedenle iyi düşünmek gerekir..Merkezi, fiyatı , dil sıkıntısını , başarı oranlarını vs vs zaten zor bir hayatımız var kendi kendimize daha da zorlaştırmamak lazım diye düşünüyorum..Herkes deneyimini paylaşmalı belki bana iyi gelmeyen diğerine gelir burası neresi olursa olsun
Tamamen katılıyorum arkadasım sana

Sen her dedigimi niye üzerine aliniyosun pardon da bide ogrendiniz ac oku ac oku 😁
Gereksiz çıkışlar yapıyosun gerek yok burada bunlara ben sızi tanımıyorm bıle😧her dediginiz derken..sizin kıbrıs koordıntorlerınden oldugunuzu düşünmeye basladım gereksız bir yerde gereksız bir konuyu savunmanız cok manidar geldı kusura bakmayın

Almanyada yaşayan arkadaşım kıbrısta 8 defa negativ aldı üç farklı merkezlerde(savaş,halil ibrahim ve firdevs)te artık umudu sıfır yüz tutu çehiya İFF prof.Zech kliniğe.ilk gün eşinden sperm aldılar ve rahime baktılar.spermi dondurdular ve donor hazırlığı için zaman istediler.profın sözleri önemli olan yumurta yumurta yinede yumurta.
4 aya donörü hazırladılar ve 6 kaliteli blast oluşturdular.transfer ancak tek embriyo yapılıyor kliniğin şartı bu,çünkü önemli olan gebelik değil,o gebeliği taşımak.ikizde kayıp riski büyük.
İlk transferi pozitiv ve sonuç kimyasal.
İkinci transfer pozitiv ama 17 haftada kese delindi ve erken doğum.
Üçüncü transferi 30 ekimde olucak,hepinizden canım arkadaşım için dua istiyorum.
Bu bilgiyi ben yazmıştım
Ama ne yazıki sabırla eskiyi okuyup not almıyorsunuz
Şimdi düşünüyürsun öyle iyiyse kendi neden gitmiyor
Vallahi dil ve madiyat yolumu kesiyor
Kıbrıs kötü diyemem,çünkü binlerce arkadaşlarımız anne oldu ordan
Ama zor vakalarda araştırma yapmaz
Tüm tedaviler standart
Rabbim herkesin kucagini doldursun insallah🙏

Heh işte dil ve maddiyat çoğumuzun yolunu kesiyor çünkü tl ile para kazanıyoruz kıbrisi sevmeyen sevmesin ama burda da kıbrisi küçümsemeden önce şu merkezle konuştum ama böyle böyle olumsuz geldi haberiniz olsun derse tamam bize yardımcı oluyor derim.. 🤔
Aslinda biraz merkez biraz bunye meselesi! Herkesin heryerde farkli durumu cikiyor, islem ayni islem sadece merkezler markalasti bana gore... ben israrla bakuye devam. Forumdan bir arkadas yeni hamile bakuden erken menapoz ilk deneme pozitif😂 kendisi ilan eder zaten oda 3 ay bitsin diye bekliyor ustelik cokda ucuza malederekbu sonuc alindi, handi merkezle anlasirsaniz orda umut kapilari aralaniyor. Ben tonlarca para doktum yillardir bu ise hepimiz gibi , ama simdi ilk negatif de olsa asla arayisa girmedigim merkezle bu yola devam ! Soz aldim gic bir sorun yok illa olucak daha donmuslariz var .. umarim hayirli haberlerle umut olurumz birbirimize..

Kızlar merhaba
Yarın başlıyorum negatiften sonra iki kez ilaçla adet gördüm şimdi üçüncüsü ve yarın ikinci günüm. Doktora gidiyorum Allah'ın izni ile tekrar deneyeceğim. Hepimizin kendi için bir duası var biliyorum ve hepimiz birbirimize iyi dileklerimizi sunuyoruz. Bu yüzden herkese teşekkürler... Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Ama neden bilmiyorum bu kez kendimi daha hazır hissediyorum. İnşallah ben ve benim gibi umutla bekleyen herkesin duası kabul olur. Hepinize sevgiler umarım güzel haberler de yazmak nasip olsun. Sizden ricam yarın büyük ihtimal estrofem ve progestan başlatacak sanırım daha iyi yapabilecek şeyler konusunda tavsiyelerinizi benimle paylaşırmısınız Sevgiler...

Aslinda biraz merkez biraz bunye meselesi! Herkesin heryerde farkli durumu cikiyor, islem ayni islem sadece merkezler markalasti bana gore... ben israrla bakuye devam. Forumdan bir arkadas yeni hamile bakuden erken menapoz ilk deneme pozitif😂 kendisi ilan eder zaten oda 3 ay bitsin diye bekliyor ustelik cokda ucuza malederekbu sonuc alindi, handi merkezle anlasirsaniz orda umut kapilari aralaniyor. Ben tonlarca para doktum yillardir bu ise hepimiz gibi , ama simdi ilk negatif de olsa asla arayisa girmedigim merkezle bu yola devam ! Soz aldim gic bir sorun yok illa olucak daha donmuslariz var .. umarim hayirli haberlerle umut olurumz birbirimize..
kesinlikle merkezinize doktorunuza güvenmek en güzeli 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar merhaba
Yarın başlıyorum negatiften sonra iki kez ilaçla adet gördüm şimdi üçüncüsü ve yarın ikinci günüm. Doktora gidiyorum Allah'ın izni ile tekrar deneyeceğim. Hepimizin kendi için bir duası var biliyorum ve hepimiz birbirimize iyi dileklerimizi sunuyoruz. Bu yüzden herkese teşekkürler... Çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Ama neden bilmiyorum bu kez kendimi daha hazır hissediyorum. İnşallah ben ve benim gibi umutla bekleyen herkesin duası kabul olur. Hepinize sevgiler umarım güzel haberler de yazmak nasip olsun. Sizden ricam yarın büyük ihtimal estrofem ve progestan başlatacak sanırım daha iyi yapabilecek şeyler konusunda tavsiyelerinizi benimle paylaşırmısınız Sevgiler...
Hayirlisi olsun insallah , umarim hersey gonlunce olur...

Kızlar merhaba
İnşallah bu denemen güzel sonuç verir

Kızlar merhaba
Doğuşta mi yaptircaksiniz

Beni tanıyanlar neler yaşadığımı bilir bebeklerimi kaybedeli 6 ay oldu onun için biraz sessiz takipteydim, 4. ay sonunda tekrar denemeye karar verdik ve Tedaviye başladık ama sonuç almadan bişey söylemek istemedim. Size fikir olmasını istediğiniz için süreci anlatayım. 3 ay önce adet düzenleyiciye başladım geçen hafta son adeti oldum ve Doktora kontrole gittim estrofem ilk 2 gün 2* 1 sonrasında 3*1 ile devam ve coraspine başladım. Yarın tekrar kontrol var. Herşey yolunda giderse diğer hafta transfer olacak.
canimmmm kader arkadasim. Her sey guzel olacak

Mail ıle bılgı aldım evet ama ekstra ucretler cıkacagını dusunuyorum yuzyuze detaylı bilgi alır almaz yazacagım buraya tahlil ıstıyorlar fsh amh tahlıleri ona göre bı tedavı sunacaklarmış ya Keske burdan bıkac kişi ıle gıtsek cok ısterım hayırlısı canım
ispanya hkkda bilgi almak cokkk isterim

Kızlar merhaba
Hayırlı olsun, ins gönlünce bir tedavi olsun ve sonucunda bebegine kavusman dilegiyle sevgiler

Arkadaşlar benim 8.Ay bitmek üzere coraspirin ve oksapar kan sulandıcı iğne ne zaman bıraktınız. Birde 1 haftadır 2 bacağımda iç kısımlarda boydan boya ağrı denmez acı var yan yatıp üstüste koyamıyorum acıyor devamlı acı var. Aspirini 10 gün önce bıraktım. İğne devam ediyor. Şeker, tansiyon iyi gidiyor. Bacak acısı olan Oldumu ödemde yaptı şiş hissediyorum.tsh 2,3 tü 10 gün önce yüksekmi acaba.

Kıbrısta yumurta donasyonu için hangi merkezlere gittiniz,yeni araştırıp bilgi alan varmı

Arkadaşlar benim 8.Ay bitmek üzere coraspirin ve oksapar kan sulandıcı iğne ne zaman bıraktınız. Birde 1 haftadır 2 bacağımda iç kısımlarda boydan boya ağrı denmez acı var yan yatıp üstüste koyamıyorum acıyor devamlı acı var. Aspirini 10 gün önce bıraktım. İğne devam ediyor. Şeker, tansiyon iyi gidiyor. Bacak acısı olan Oldumu ödemde yaptı şiş hissediyorum.tsh 2,3 tü 10 gün önce yüksekmi acaba.
Canım doğumdan bir gün önce bıraktım ben oksaparı..ağrı acı oluyor benim boyun fıtığı ve karpel tünel sendromu oldu..illaki bi araz oluyor..2.3 yüksek değil 2.5 altı ideal..allah sağ Salim kavuştursun seni de canım

Canım doğumdan bir gün önce bıraktım ben oksaparı..ağrı acı oluyor benim boyun fıtığı ve karpel tünel sendromu oldu..illaki bi araz oluyor..2.3 yüksek değil 2.5 altı ideal..allah sağ Salim kavuştursun seni de canım
Canım karpel tünel dediğin el bileklerimde oldu geçti senin de el bileğimiydi. Dr. um randevuyu öne çekti bugün gittim. ilk kez iki bacakta böyle birşey gördüm dedi damar tıkanıklığı değil tek bacak olur dedi ortopedi ultrason yapsın dedi yarın randevu aldım. Ağrı değil acı var dokunamıyorum. Bebişlerin iyidir inşallah sağlıkla büyüt canım.

Canım karpel tünel dediğin el bileklerimde oldu geçti senin de el bileğimiydi. Dr. um randevuyu öne çekti bugün gittim. ilk kez iki bacakta böyle birşey gördüm dedi damar tıkanıklığı değil tek bacak olur dedi ortopedi ultrason yapsın dedi yarın randevu aldım. Ağrı değil acı var dokunamıyorum. Bebişlerin iyidir inşallah sağlıkla büyüt canım.
Umarım bi an önce geçer..el bileği ama geçmek bilmedi aylardır ızdırap içindeyim..bebekler iyi.:öyle güzeller ki..ya da bana öyle geliyorlar aşk yaşıyorum resmen mis gibiler allahım isteyen herkese nasip etsin

Ben oksapar kullanmadım. Coraspini de 7. aya kadar kullanmam gerekiyor. Şu an 27. haftadayım. Sanırım haftaya bırakıcam. Tansiyonum iyi ama gebelik şekeri çıktı bende de. Nasıl diyet yapıcam bilmiyorum. İştahım çok açık. Bugün toksoplazma kızamıkçık testi yaptırdım. Sonuç pozitif görünüyor. Nette biraz okudum çok korkuyorum. Pozitif çıkan oldu mu hiç burda?

Umarım bi an önce geçer..el bileği ama geçmek bilmedi aylardır ızdırap içindeyim..bebekler iyi.:öyle güzeller ki..ya da bana öyle geliyorlar aşk yaşıyorum resmen mis gibiler allahım isteyen herkese nasip etsin
Bende 2 el şiş idi koyacak yer bulamıyordum şeker yükleme ve ardından diyet e başladım 2 haftada sonra düzeldi yatınca elleri yastığa bırakıyordum yüksek rampa gibi tutunca uyuyabildim. Allah uzun ömür versin canım sağlıkla büyüt güzel olmazlarmı ya kendi acım ağrım değil bebişe birşey olmasın zarar vermesin derdim o. Doğunca zaten unutturuyorlar herşeyi. Benim için öp miniklerini.

Back
X