- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
5 top liste nerde yayınlanmış. Liste var mı elinizde ya Da web sayfaSının linki??
[/QUOTE
Uçuşmuş gerçekten4200manat 2000euro covari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 top liste nerde yayınlanmış. Liste var mı elinizde ya Da web sayfaSının linki??
[/QUOTE
Uçuşmuş gerçekten4200manat 2000euro covari
Hayal gözün aydın kuzumKeseyi gördük kızlar çok şükür bi tane
Demek ki kan değerleri çoğul gebelikler ilgili çokta kesin bilgi vermiyor
İnşallah Allahım hepinize nasip etsinsağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyütelim
Benim içine hep iki tane doğuyordu kendimi çok hazırlamıştımHayal gözün aydın kuzum
Çok erken baktırdın keseye
Bak demedi deme görürsün kalp iki tane atıcak-))
ÇOK ŞÜKÜR RABBİM SAG SALİM KUCAGINA VERSİN canı gönülden tebrik ederimKeseyi gördük kızlar çok şükür bi tane
İnşallah Allahım hepinize nasip etsinsağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyütelim
Gözün aydın canim benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darisi hepimizin başına insallah.Keseyi gördük kızlar çok şükür bi tane
Ayy ne güzel çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahKeseyi gördük kızlar çok şükür bi tane
Benim de ilk önce tek kese göründü şimdi elimde iki nur topu var:) bence ikiz :) gerçi farketmez..rabbim nasip etti ya..gözün aydın canım..:)Keseyi gördük kızlar çok şükür bi tane
Önemli olan bu canim rabbim nasip etti ya tek olsun ikiz olsun farketmez sağlıkla kucaklariniza almayi nasip etsin inşallah dualarım sizlerle.Benim de ilk önce tek kese göründü şimdi elimde iki nur topu var:) bence ikiz :) gerçi farketmez..rabbim nasip etti ya..gözün aydın canım..:)
Seninde ikizlerini allah bağışlasın daha önce okumuştum doğum yapmıştın bir kız bir oğlan ikiz annesi rabbim bebislerin ve sana ailece bir ömür boyu mutluluk versin.rabbim bizlerede nasip eder insallahBenim de ilk önce tek kese göründü şimdi elimde iki nur topu var:) bence ikiz :) gerçi farketmez..rabbim nasip etti ya..gözün aydın canım..:)
Haftaya görücez artık canımBenim de ilk önce tek kese göründü şimdi elimde iki nur topu var:) bence ikiz :) gerçi farketmez..rabbim nasip etti ya..gözün aydın canım..:)
Canım seninde gözün aydın hayırlısı olsun. şimdi sürekli birbirini takip eden yeni bir süreç başlıyor. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin15.gün 1540 cıktınasipse salı yada çarşamba kese için gidicem ay keşke yolk sac kalp kese hepsini birden görsek ya
![]()
Maşşallah seninde herşey güzel gidiyor canim hadi hayırlısı çok sevindim buna15.gün 1540 cıktınasipse salı yada çarşamba kese için gidicem ay keşke yolk sac kalp kese hepsini birden görsek ya
![]()
Sen hamissinnn oleyyyy bir güzel haber daha alıcaz ınsallah kan testinde çıkar yaptırırsanDayanamayip 7 gun gece idrariyla test yaptim ❤
İşte bu tamam olduDayanamayip 7 gun gece idrariyla test yaptim ❤