kızlar sperm donasyonu yaptıralar için soruyorum nasıl ikna ettiniz eşinizi ve kendinizi ben eşime böyle birşeyi söylemedim hiç söyleyememde heralde ama bir yandan hep aklımın bir köşesinde ama merak ediyorum çünkü bir yandan günah diyolar dinimizce

Keseyi gördük kızlar çok şükür bi tane 🙏
Demek ki kan değerleri çoğul gebelikler ilgili çokta kesin bilgi vermiyor 🤣
İnşallah Allahım hepinize nasip etsin 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyütelim
Hayal gözün aydın kuzum
Çok erken baktırdın keseye
Bak demedi deme görürsün kalp iki tane atıcak-))

Hayal gözün aydın kuzum
Çok erken baktırdın keseye
Bak demedi deme görürsün kalp iki tane atıcak-))
Benim içine hep iki tane doğuyordu kendimi çok hazırlamıştım 😂 tabi şaka Allahım ne yazdıysa herşeyin hayırlısı olsun haftaya perşembe kalp atışına gidicez bakalım kaç minik kalp atacak 🤰🏻

İnşallah Allahım hepinize nasip etsin 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım sağlıkla büyütelim
ÇOK ŞÜKÜR RABBİM SAG SALİM KUCAGINA VERSİN canı gönülden tebrik ederim

Gözün aydın canim benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.darisi hepimizin başına insallah.🤲🤲🤲🤲🙏

Ayy ne güzel çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah 🙏🙏🙏

Benim de ilk önce tek kese göründü şimdi elimde iki nur topu var:) bence ikiz :) gerçi farketmez..rabbim nasip etti ya..gözün aydın canım..:)

Benim de ilk önce tek kese göründü şimdi elimde iki nur topu var:) bence ikiz :) gerçi farketmez..rabbim nasip etti ya..gözün aydın canım..:)
Önemli olan bu canim rabbim nasip etti ya tek olsun ikiz olsun farketmez sağlıkla kucaklariniza almayi nasip etsin inşallah dualarım sizlerle.

Seninde ikizlerini allah bağışlasın daha önce okumuştum doğum yapmıştın bir kız bir oğlan ikiz annesi rabbim bebislerin ve sana ailece bir ömür boyu mutluluk versin.rabbim bizlerede nasip eder insallah

Haftaya görücez artık canım 🥰 çok teşekkür ederim 😘 Allahım nasıl uygun gördüyse yeterki sağlıkla kucağıma alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun

Dayanamayip 7 gun gece idrariyla test yaptim ❤️

Eklentiler

• 984D861D-A655-49BF-8F82-AF4C6BF97EE7.webp
    984D861D-A655-49BF-8F82-AF4C6BF97EE7.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 51
Back
X