Canım hitle olan 2 tedavimdede tedavi oncesi bir ilac kullanmadım.adet olunca estrofem başladım o kadar.ilkinde dusuk yaptım ikincisindede aynı sekilde tedavim oldu ve rahim yine ince kaldı.ilkindede inceydi aslında ama farklı bir tedavi uygulanmadı.berk beyde ise zaten transferi iptal edip gittiğim icin o sirada estrofem iciyordum,estrofemi kesme 1 ay daha iç dedi.sonra adet olunca lucrin adlı ilacı vuruldum.yine estrofem ictim sonrasında adet olmak icin farlutal ictim.bu araa Berk bey benim icin iki tane donore ilac başlattı.senin rahim kalinlasmasi hangisine denk gelirse onunla yaparız dedi.bu beni cok rahatlatti.cunku gercektende ilk donore yetişmedi ve teadvim uzadı.normalde adetin 17. Gunü transfer yapılıyor,benim transferim 25. Gun oldu.lucrin yapıldığım icinde hormonlar baskilanmisti.yani rahim kalinlasmasi icin ellerinden geleni yaptılar ancak son gun rahim kalınlığının kac olduğunu ogrenemedim.cunku Berk bey transfer gunü muayene yapmanın enfeksiyon riskini artıracağını söyledi.ama gözle bakarken gayet iyi görünüyor demişti...
Benim esimin sperm morfolojisi % 1 di canım.hatta bu seferde olmasa artik embriyo donasyonu düşünüyorduk.ama cok şükür gerek kalmadı..bizimde 8 yumurtadan 3 tanesi dollendi.1 tanesi 8 hücreli 2 tanesi 7 hucreliydi.aslinda 2 transfer yapalım demesi ama ben zorla 3 taneyi kabul ettirdim.klinikte fazla yatmadım.zaten fazla yatırmıyorlar hatta bunun icin onlara kızmıştım.transfer sonrasında gezip tozmustuk.yani ilkindeki gibi hiçmi hic ozenmedim,olmayacağına inanmıştım cunku esimin spermleri icinde hic olumlu konusmamislardi.bende bu son ,bundan sonra embriyo donasyonu yaptıracağım diye düşünüyordum.12 gun boyuncada yatmadım ise gidip geldim.sonucun boyle olması bizim icin cok buyuk sürpriz oldu.hele ikiz olması aklımın köşesinden bile gecmiyordu..herkesin ikiz hayali vardı ama acikcasi benim hic olmamıştı.ikiz olmasından korkuyordum bile...ama cok şükür simdi bebeklerime kavuştum darısı hepinizin basına ...Allah herkese bu duyguları çifter çifter yaşatsın insallah...benim olduysa hepinizin olur diye düşünüyorum...![]()
Teşekkürler canım... İnşallah duaların ve dualarımız kabul olsun...