Darsi hpimize insallah kb bilmrdigimden soruyorum nerde yaptirdin. Sen kuzum

Hiç uğraşmayın Kıbrıs hem vatandaşları olarak hem ülke olarak bize en uyumlu yer. Bende çok araştırdım. Kıbrısa gittim. 52 gün önce bebeğimi kucağıma aldım.

Kızlar adet oldum ve bugün Hasan beyin istediyi e2,progesteron ve tsh kan testi
Ve rahim yumurta ultrason resmini yarın watsapına atıcam
Yeni tedavi uygulayacaklar bana
Dualarınıza muhtacım güzel kalpli arkadaşlarım
Rabbim inşallah yüzünü güldürür. Tüm kalbimle dua ediyorum canım benim. Sen anne olmayı en hakeden insanlardan birisin Rabbim kalbimin güzelliğinin ödülünü verecek

elifcim firdevs hanımla görüştünmü onun adını çok duyuyorum ben. onun merkezi, embrio laboratuarının donanımı kalitesi hakkında bilgin var mı
Bende geçmişte firdevs kurbanı olmuştum. Kıbrısın en paragöz ve ilgisiz merkezi .kendilerine mucize ekip diyorlar gerçekten de bi kisinin orada hamile kalması anca mucizeye bağlı. Benim tüm psikolojimi bozmuşlardı. Hem tedavi süresindeki yanlış yönlendirmeleri hem sonrasındaki tutumları korkunç. Ben sprem donasyon yaptırmıştım. Ve amh ımda oldukça düşüktü (0.35)Transfere gittigim gun sadece 1 yumurtam oldugunu pekde hamileligime ihtimal vermediklerini söylediler. Ve sonuç tabiki negatif oldu.
Sonrasında irem ismindeki pazarlama gorevlisi cok konuşan kisi beni aradı. Artık kendi yumurtamla hamile kalma olasılığımın imkansız oldugunu ve hazır emb. kullanmam gerektigini söyledi.
O tlf u kapattığım an ağlamakdan gözlerim şişti.
Cünki zaten sprem donasyonu yaptırıyordum ve hazır emb. istemiyordum.
Benim gibi amh ı düşük hastanın hamile kalabilmesi icin laboratuvar donanımının cok yüksek olması.özellikle embriliyogun işinde uzman olması ve Doktorun ne istedigimi anlaması gerekiyordu ve tabiki en önemlisi nasip kısmet Rabbim ol dedikten sonra oluyor.
Sadece merkezlerin dürüst olmasını bekliyoruz.
Hee bu arada başka merkezde tedavi oldum.
sprem donasyonu ile şuan ikizlerim 9.5 aylık oldular.Hatta şuan elimde telefon bu mesajı yazarken oğlum telefonu almaya çalışıyor büyük bi mücadele sonucu mesajımı tamamladım.
Rabbim isteğen herkeze nasip etsin inşallahh

canım benim o Anne diyen ağızı yerim ben.Canım yol arkadaşım.

Hiç uğraşmayın Kıbrıs hem vatandaşları olarak hem ülke olarak bize en uyumlu yer. Bende çok araştırdım. Kıbrısa gittim. 52 gün önce bebeğimi kucağıma aldım.
Rabbim analı babalı büyütsün bebeğini kardeşim ömür boyu mutlular dilerim

Maşşallah Kurban olduğum yarabbim analı babalı büyütsün inşallah rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.

ya kızlar üzülmek için çok erken her hlde bende duygu denen bişi klamdı sanki ne yapcağımı bilmiyorum hevesimde yk istegimde

Tedavinizi hangi merkezde olmustunuz acaba,firdevs mucize ekipte benimde icime sinmeyen bisey oldu vazgectim.Bu arada bebeklerinizi gule gule buyutun

embeiyolara genetik taram testi yapıyorlar down sendromı yada başka sakatlık hastalık varmı diye saglamsa transfer ediyorlar. kromozom genetik testi o esnada bebeğin cinsiyeti de öğreniliyor türkiyede cinsiyet önceden söylemek belirlemek yasak sadece hastalıklar var mı diye taranıyor kıbrısta cinsiyet de bakıp seçiyorlarmış. tabi maliyetli

çok sevindim maşallah allah analı babalı büyütsün. yaşın kaç acaba. çünkü benimde amh 0.3 7kez tüp bebek denedim olmadı benim yumurtalar 7 8 tane olgun oluyor her defasında 4tane aa kalite blast 5.gün oluyor ama genetik bozuk ya tutmuyor ya düşüyor. yaşa bağlıyorlar. burdaki bi doktor firdevs dedi. ki komisyon almıyormuş bi bağlantım yok sadece yardım için öneriyorum bir sürü sanatçıyı ona gitti dedi. sen nerde yaptırdın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…