aynı soruları tekrar tekrar sormamak sizi tekrar tekrar yormamak için geçmişi de okuyorum bir taraftan ama o kadar uzun ki bilgilere uluşmak hem zaman alacak hemde eskiden beğenilen doktorlar sonradan bozmuş merkezler isim değiştirmiş yenii yerler hekimler çıkmış. acaba cocuk sahibi olup gala burda takip edenler yada halühazırda hamile olanlar hangi merkez hangi doktorda hamile kaldılar hangisinde ne sebeğle kalamadılar yazabilir ler mi nolur 1ay içğnde karar vermem lazım

Bende sizi öpüyorum çokluca
İnşallah bir gün bizede anne diyen olur

Rabbim inşallah yüzünü güldürür. Tüm kalbimle dua ediyorum canım benim. Sen anne olmayı en hakeden insanlardan birisin Rabbim kalbimin güzelliğinin ödülünü verecek
Benim güzel kardeşim
Çokk özledim seni
İnşallah iyisin
İnşallah prens ve prensesin büyümüşler

Benim kist yapışıklik var yani sıkıntılı sanırım rahmim. Bana Ankara'da uygun yollu bi doktor tavsiye edebilecek misin? Gitmeden önce bunları hallettirmem lazım. Ahmet erdem gel demişti ama kararsızim içime pek sinmedi

Ahmet erdem 2015 de histeroskopi yaptı ve cd istedim onuda kayb etmişlerdi her halde farklı bir kişinin cddini verdiler
Lütfen onada dikat edin
Cem Akarsu çok dürüst ve temiz kalpli bir doktor
Bir tek donasyonu söylemeyin
Donasyona hazırlamıyor
Ama onun dışında histeroskopi,tedavi,hamilelik takibi
Laporaskopi hepsini yapıyor
Özel ankara tüp bebek merkezindedir

Bana neden yaptiriyorsun derse? Erken menopozum tüp bebek diyemem

Allah razı olsun canım. En kısa zamanda Rabbim tekrar denemek ve gebelik nasip etsin sana sağlıklı bir şekilde doğuma gitmeyi nasip etsin. Herşey de hayır var Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Merhaba prednol 4mg ama aynı anda iki tablet içtim transfer öncesi basladı transfer sonrası kan testine kadar devam ettim.
Doktor öneriyorsa olmaz heralde zararı sadece transfer sonrası uzun kullanmamak gerekiyor,kan testiniz inşallah pozitif cıkar sizde ogun bırakırsınız

ben dogusla ıkı kere yaptım ve ıkıncı de hamıle kaldım. Embryologlar zatwn onemlı olan. Yer onermeyı hıc sevmıyorum herkes kendı gezsın secsın ama durduk yere de bır yerı tecrube etmeden kotulemeyelım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…