Ben bak geçen transferimden önce başladım sebze meyve yemeğe ananassa yedim kabak çevirdiğini zaten hergün yiyen bir insandım havuzsuz sofraya oturmazdım transferden sonrada aynı besledim ama bak sonuç negatif rabbim nasip etmedi. kismet bu işler canim benim rabbime emanetiz.rabbim ol derse olur.rabbim ınsallah seninde yüzünü güldürsün.

Amin canım hepimizin yüzü gülsün.Önce biz tedbirimizi alalım gerisi Allah ın taktiri

Canım bana transfer de hastanede bayanlar limondan bitki çayından uzak dur dediler baharat yeme dediler ananas ve nar iyi biliyorum anan bir doktor kasılmaları atttırıyor demiş herşeyin azı karar çoğu zarar de maydonoz uzak dur ama semiz de tavsiye ediyorlar

Arkadaslar endometrium 9.6 mm olmus estrofem gunde 3 devam folik asit basladim . Progestan igne gunde bir jez. Ayin 16 si transfer kararlaatirildi. Kismetse pazar gunu bakuye ucuyorum
Hayırlı yolculuk olsun canim benim hadi ınsallah hayırlısıyla tedavin olsun inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün

Arkadaslar hıc burada konusuldu mu? Euroivf nasıl bir yer? Armagan hoca var mıs? Tecrubesı olan gidip gören var mı merkezi? Ön görüsmeye gitmeyi düşünüyorum da yine de iyi kötü değil de genel görüş almak isterim. Temiz mi mesela?

Benim kafa gitmiş resmen 2017 nısan da ben bu merkezde yapmısım ama farklı bır ıslemdı... Ve doktorlar da farklı ıdı... Ondan baska merkez sandım. Resmen 10 deneme sonunda ilaclardan benim kafa gıtmıs sanıyorum...Eskı ekıpten mi bilmiyorum hıc mennun kalmamıstım. Nereye gıdecegız ya??

Kızlar bugün rahim kalınlığına baktırdın Cem bey çok inceledi ve kalın taraf 9 mm dedi,sonra sulu ultrason çekti ve yine kavitenin sol kısmını beyenmedi
Bayıltmadan histeroskopiyle sol tarafı yine traşladı
Yine alan kazanmak için
Rahmin sağ tarafı güzel,sol sorunlu inşallah sorun çözülür.Adam istediyini görmese göndermiyecek beni transfere galiba
Tedavim iptal oldu
Artık bir adet sonrasına kaldı

Canım benim geç olsun güç olmasın, yeter ki sonu güzel olsun

kıbrısta hangi merkez yumurta donasyonunda iyidir
AaaaaaQqQQQQQQq Olsun geç olsunda güç olmasın cnm bu kadar çektin bence 1 ay daha beklemekten bir şey kaybetmessin hayırlısı olsun cnm benim uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…