Ben bak geçen transferimden önce başladım sebze meyve yemeğe ananassa yedim kabak çevirdiğini zaten hergün yiyen bir insandım havuzsuz sofraya oturmazdım transferden sonrada aynı besledim ama bak sonuç negatif rabbim nasip etmedi. kismet bu işler canim benim rabbime emanetiz.rabbim ol derse olur.rabbim ınsallah seninde yüzünü güldürsün.Canım iyi beslen yeter bol protein al vitamin al bol bol meyve sebze tüket ve gerisini rabbime bırak zaten allah ol derse olur rabbim nasip etmisse eğer yemek içmek bahane ha tabi sağlıklı beslenmek önemli o başka ama inan rabbim isterse olur gerisi boş.
Amin canım hepimizin yüzü gülsün.Önce biz tedbirimizi alalım gerisi Allah ın taktiriBen bak geçen transferimden önce başladım sebze meyve yemeğe ananassa yedim kabak çevirdiğini zaten hergün yiyen bir insandım havuzsuz sofraya oturmazdım transferden sonrada aynı besledim ama bak sonuç negatif rabbim nasip etmedi. kismet bu işler canim benim rabbime emanetiz.rabbim ol derse olur.rabbim ınsallah seninde yüzünü güldürsün.
Aynen öle canimAmin canım hepimizin yüzü gülsün.Önce biz tedbirimizi alalım gerisi Allah ın taktiri
Hepimiz ınsallah anne oluruz canim ınsallahAynen öle canim
Canım bana transfer de hastanede bayanlar limondan bitki çayından uzak dur dediler baharat yeme dediler ananas ve nar iyi biliyorum anan bir doktor kasılmaları atttırıyor demiş herşeyin azı karar çoğu zarar de maydonoz uzak dur ama semiz de tavsiye ediyorlarBen bak geçen transferimden önce başladım sebze meyve yemeğe ananassa yedim kabak çevirdiğini zaten hergün yiyen bir insandım havuzsuz sofraya oturmazdım transferden sonrada aynı besledim ama bak sonuç negatif rabbim nasip etmedi. kismet bu işler canim benim rabbime emanetiz.rabbim ol derse olur.rabbim ınsallah seninde yüzünü güldürsün.
..Hepimiz ınsallah anne oluruz canim ınsallah
Hayırlı yolculuk olsun canim benim hadi ınsallah hayırlısıyla tedavin olsun inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsünArkadaslar endometrium 9.6 mm olmus estrofem gunde 3 devam folik asit basladim . Progestan igne gunde bir jez. Ayin 16 si transfer kararlaatirildi. Kismetse pazar gunu bakuye ucuyorum
Bi rahatlik var icimde ne hikmetse insallah hayra olur sagol canimHayırlısı olsun canım güzel sonuçlarla gel inşallahlütfen rahat ol bu çok önemli
Sagol canim hepimize insallahHayırlı yolculuk olsun canim benim hadi ınsallah hayırlısıyla tedavin olsun inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün
İnşallah bu defa ikizlerle dönersin evineBi rahatlik var icimde ne hikmetse insallah hayra olur sagol canim
Canım benim geç olsun güç olmasın, yeter ki sonu güzel olsunKızlar bugün rahim kalınlığına baktırdın Cem bey çok inceledi ve kalın taraf 9 mm dedi,sonra sulu ultrason çekti ve yine kavitenin sol kısmını beyenmedi
Bayıltmadan histeroskopiyle sol tarafı yine traşladı
Yine alan kazanmak için
Rahmin sağ tarafı güzel,sol sorunlu inşallah sorun çözülür.Adam istediyini görmese göndermiyecek beni transfere galiba
Tedavim iptal oldu
Artık bir adet sonrasına kaldı
Ikimizde insallah kardesim insallahİnşallah bu defa ikizlerle dönersin evine
AaaaaaQqQQQQQQqkıbrısta hangi merkez yumurta donasyonunda iyidir
Olsun geç olsunda güç olmasın cnm bu kadar çektin bence 1 ay daha beklemekten bir şey kaybetmessin hayırlısı olsun cnm benim uzulmeKızlar bugün rahim kalınlığına baktırdın Cem bey çok inceledi ve kalın taraf 9 mm dedi,sonra sulu ultrason çekti ve yine kavitenin sol kısmını beyenmedi
Bayıltmadan histeroskopiyle sol tarafı yine traşladı
Yine alan kazanmak için
Rahmin sağ tarafı güzel,sol sorunlu inşallah sorun çözülür.Adam istediyini görmese göndermiyecek beni transfere galiba
Tedavim iptal oldu
Artık bir adet sonrasına kaldı
Hayırlı olsun arkadaşım.İnşallah bu sefer bebişlerinle dönersinArkadaslar endometrium 9.6 mm olmus estrofem gunde 3 devam folik asit basladim . Progestan igne gunde bir jez. Ayin 16 si transfer kararlaatirildi. Kismetse pazar gunu bakuye ucuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?