bakalım git gel hayırlı sonuçla inşallah

anlaştık

Canım ben aynı şeyleri yaşadım 11. Haftada üçüzlerden biri sonlandırıldı akabinde hemen kanamam gelmişti doktor kontrol ettiğinde sonlandırılan bebeğin su kesesinden olduğunu söyledi ve bir gece hastanede yatırdı antibiyotik tedavisi gördüm. Sonrasında da devamlı kanamalarım oldu, 3 defa hastanede yattım. Çoğul gebelik riskli ve redüksiyon işlemine bağlı risk daha artıyor. Niyetim seni korkutmak değil anlatıyorum ki dikkatli ol, benim yaşadıklarımı yaşama.
sonuçta ben 24. Haftada ikizlerimi de kaybettim meğer 26. Haftaya kadar redüksiyon etkileri riski devam edermiş. Onun için çalışıyorsan rapor al yat dinlen hiç bir iş yapma. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İmkanın varsa da bir perinatoloğa git ve onunla devam et. Sakın hiç birşeyi atlama. Aklına takılan birşey olursa yaz canım. Kalibini ferah tut insan korktukça olumsuzu üstüne çekiyor güzel şeyler düşün dikkatli olduğun sürece eminim ki miniklerine hiç birşey olmayacak

Selam bende gelecek ay gitmeyi düşünüyorum insallah olumlu sonuçlar almışsındır çok merak ediyorum beni bilgilendirirsen çok sevinirim

Ya evet lütfen insanları kandırmayın yazık yaa.oturup burda saatlerimizi harcıyoruz insanların duygularını sömürmesinler çok haklısın canım ya

bana niye karıştırıyorsun diyorsun anladın mı şimdi neden. british ile british kolanı herkes karışık kullandığı için

Her kes yaşadıklarını söylemekte özgür
Bende halil beydede denedim,britistede deniyorum
Yaşadıklarımıda açık açık yazıyorum
işte bu süper bir paylaşım olmuş teşekkürler zaza ayrıca allah muradını en kısa zamanda versin

gaziosmanpaşa üniversitesi prıf gğrkan arıkan kök hpcreyş kemikiliğinden alıyormuş ve etik kuruldan yasal izinli vahcecşden ayrılma.. eger kök hğcre işe yarıyorsa senin gibilerde yarıyor timur çok öaddiyatöı ile yaramasa da herşeyi yapıyor çok pahalıya sen gürkan beye git bir görüş ücretsiz.. ben myom ameliyatımı ona yaptırdım. benim yumurtalar çok var ama genetik sağlam çıkmıyor yaşa bağlı. menapız yok ama sende işe yarayabilir. bşr de ercan baştu var fulya acıbadem de dünya tatlısı ön görüşme ücretsiz ilk kök hğcreyş deneyenlerden ama galşba omurilikten değil göbekten alıyor kök hücreyi git 2siyle görüş sonra kıbrıs

Kök hücre ile ilgili maille yazistim doktorla bi umut dedim . 33 yasimdayim 4 sene oldu menopoza gireli adet olmuyorum dedim. Falan filan durumu anlattım. Senin durumun farklı yazdi doktor sana olmaz bu kök hücre yazdı. İki doktorda aynı şeyi yazdı.
Sonra bu Japonların bi denemesi ne varmış yumurtaları uyandırma erken menopozdakileri falan bununda deneme aşamasında olduğunu dediler ve bunun için adetten yeni yeni kesilmek lazımmış yaş sınırı falanda vardı yanlış hatirlamiyorsam 35 falandi. Yani arastirmadigim okumadigim şey kalmadı. O kadar Proflara gittim sordum para tuzağı dediler. Senin duruma tek care donasyon dediler
Heralde böyle bi care olsa git derlerdi diye düşünüyorum o kadarda vicdansiz değillerdir
Gelelim çok daha yeni bi habere fox tv de çıktı bulabilirseniz izleyin
Bu kök hücre dedi Rahmi hasar görmüş kadınlara falan yarıyor dedi. Birkac birsey daha dedi tv de.Yumurtası olmayan kadınlara yeniden yumurta olusturmuyor dedi. Özellikle kendi durumum için izlemiştim ama erken menopoza uyan birsey çıkmadı kök hücre ile ilgili
Paylaşmak istedim dikkat edin iyice araştırmadan konuşmadan inanmayın.

Canım çok teşekkür ederim. Yarın doktora gideceğiz bakalım. İşin vicdani kısmı da çok acı verici idi gerçekten çok ağladım. Allahım tekrar bu acıyı yaşatmasın.Bir de birşey soracağım bugün beni aradılar bu işlem için ayrıca 1500 TL para istediler. Normal mi bu siz biliyor musunuz. Ben hala kendime gebelik takibi için bir doktor seçmedim. BU tip maddi davranışlar beni kararsız bırakıyor Yine aynı konu olacak ama bizim hayallerimiz bazılarının gelir kaynağı oluyor dilerim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Hareket etmemeye çalışıyorum. Sağolsun eşim bana çok destek oluyor. Ama işe gelmek zorundaydım bugün geç geldim çok da hareket etmedim. Kanamam da kesildi sanki kahverengi bir lekelenme kaldı. İnşallah herşey yoluna girecek dünü tamamen unutmak istiyorum.

Canım bende işlem için 2000 TL vermiştim. Lütfen çok ama çok dikkatli ol, dualarım seninle canım gebelik takibi içinde ağzı yanmış birinin tavsiyesi olarak perinatolog seç ve kontrollerinin sık aralıklarla yapılmasını iste.

benden 2500 tl aldılar bu işlem icin. Siz kacıncı hafta da yaptırdınız?

Hayall__et sen benim kahramanımsın. Seni tanımadan Allah bılıyor cok seviyorum.

Her şey geride kaldı artık önüne bak
İyi bir riskli gebelik uzmanı bul ve hef 10 günde takibe git

Hayall__et sen benim kahramanımsın. Seni tanımadan Allah bılıyor cok seviyorum.
Canım benim çok teşekkür ediyorum, bir nebze de olsa benim güçlü olmam size de güç veriyorsa ne mutlu bana inşallah bu denememizde ikimizde mutlu sona ulaşarız senin de güzel haberlerini bekliyorum, herbiriniz benim için çok kıymetlisiniz, sizin mutluluğunuz benim mutluluğum sizin acınız benim acım, inanın her iki duyguyu da iliklerime kadar hissediyorum acınızda gözlerim doluyor yaşları tutamıyorum mutluluğunuzda içim kıpır kıpır oluyor Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla evlatlarımıza kavuşup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Arkadaşlar transfer öncesi ve sonrası beslenme şekilleriyle ilgili mesajları okumuştum.Genel olarak aklımda kalanlar ananas,kabak çekirdeği,nar suyu,havuç suyu, bunlar benim aklımda kalanlar.Ama neyin neye iyi geldiği,ne zaman ne kadar tüketmemiz gerektiği konusunda sizin bilgilerinize ihtiyacım var.Önerilerinizi alabilir miyim?

Canım iyi beslen yeter bol protein al vitamin al bol bol meyve sebze tüket ve gerisini rabbime bırak zaten allah ol derse olur rabbim nasip etmisse eğer yemek içmek bahane ha tabi sağlıklı beslenmek önemli o başka ama inan rabbim isterse olur gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…