- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
bakalım git gel hayırlı sonuçla inşallahArkadaslar merhaba ;
Bugun endometrium ölçüldü, 7.3 mm , estrofem 3 e cikti persembe kontrol duruma gore sanirim haftaya pazartesi bakude olucam . Tatli heyecan sardi beni , ondan sonra yerini tabii ki stres alicak . Umarim herkes dilegine kavusur
inşallah..allah bize de nasip etsin inşallah maşallah size
Aynur hanım hangi hastane ya da şehir de
anlaştıkyazın ogrenelım kı bız de ona gore tedbır alalım. Rahatsız olmadım. Ama ılk gunden berı buraya yazıyorum herkes lutfen kendı gorussun. Arkadasımın tavsıyesı uzerıne gıttıgım bır yer canıma okudu mesela... Ama bu benım tecrubem, arkadasımın kucagında bebegı var. Dolayısı ıle ne kotu ne ıyı deme haddım olabılır onu kast edıyorum. Genellemelere neresınolursa olsun karsıyım. Dogusda da ılkınde olmadı ha cok mu super ıberler asla... Ama bu benım tecrubem. Ikıncı de yasadıgım acılar ortada ama yıne de haddım degıl ıyı kotu demek... Uzatmanın manası yok.
Canım ben aynı şeyleri yaşadım 11. Haftada üçüzlerden biri sonlandırıldı akabinde hemen kanamam gelmişti doktor kontrol ettiğinde sonlandırılan bebeğin su kesesinden olduğunu söyledi ve bir gece hastanede yatırdı antibiyotik tedavisi gördüm. Sonrasında da devamlı kanamalarım oldu, 3 defa hastanede yattım. Çoğul gebelik riskli ve redüksiyon işlemine bağlı risk daha artıyor. Niyetim seni korkutmak değil anlatıyorum ki dikkatli ol, benim yaşadıklarımı yaşama.Canım çok kötüyüm Recai hoca ya söyledim hemen gel dedi baktı küçük olanı alalım diğerlerine zarar vermesin dedi akşam işlem yaptı çok canım yandı iğne yaptılar sonra düşük önleyici dediler korkma herşey yolunda dediler çok ağladım şimdi kanamam var bir pedi dolduracak kadar vardı sanırım halen de devam ediyor olabilir öksürürken de canım yandı çok korkuyorum
Canim benim teşekkür ediyorum. Ben bunu yazalı baya oldu. Yoluma hit ile devam ediyorum şuan. Gidip görüştüm kendisiyle. Burada çok hit ismini duydum bu öyküler beni itti ona. Hatta başka bir yer ile bile görüşmedim. Anlayacağın yüreğimin sesini dinledim. Rabbim pişman etmesin inşallah
Ya evet lütfen insanları kandırmayın yazık yaa.oturup burda saatlerimizi harcıyoruz insanların duygularını sömürmesinler çok haklısın canım yaSizin de hicranin da yazilarinı buldum 2018 2019 kibris donasyon basligi adı altında hiç inandırıcı değilsininz öyle bir reklam kokuyorsunuz ki... Yazık günah insanları kandırmaya çalışıyorsunuz şu mübarek günde. Zaten gitmek isteyen gidiyor sizin böyle bir reklam yapmaya insanları kandırmaya çalışmaya ne hakkınız var!!!
bana niye karıştırıyorsun diyorsun anladın mı şimdi neden. british ile british kolanı herkes karışık kullandığı içinCanım british kolon bir hastane ve tek bir katını firdevsin ekibi ve embriyolog tarkan kiralamışlar
British (eski bahçeci) bağımsız tek bir bina ve ivf merkez
Lütfen karıştırmayın
Seninde tedavin inşallah son bulsun
O dondurulmuşlardan evladına kavuş
Her kes yaşadıklarını söylemekte özgür
Bende halil beydede denedim,britistede deniyorum
Yaşadıklarımıda açık açık yazıyorum
işte bu süper bir paylaşım olmuş teşekkürler zaza ayrıca allah muradını en kısa zamanda versinKafan hiç karışmasın
Tüm merkezlerin numaraları internete var
Burdanda sora bilirsin ve kim nerede tedavi görüyorsa ata bilir sana numaralarını
Dr firdevs(kolon british) 0533-874-00-74
Dr zehra(kolon britiş) 0548-848-04-44
Dr halil bey(hit) (hemş selda hnm) 535-504-21-26
Dr Hasan bey ( british) eski bahçeci 548-868-26-79
Ulaşa bilmeseniz hasan beye damla hnma yazın döner size 548-850-65-70
Bunlar benim bildiklerim
Ara konuş hepsiyle
Kime için sinerse tedavini orda yaptır
gaziosmanpaşa üniversitesi prıf gğrkan arıkan kök hpcreyş kemikiliğinden alıyormuş ve etik kuruldan yasal izinli vahcecşden ayrılma.. eger kök hğcre işe yarıyorsa senin gibilerde yarıyor timur çok öaddiyatöı ile yaramasa da herşeyi yapıyor çok pahalıya sen gürkan beye git bir görüş ücretsiz.. ben myom ameliyatımı ona yaptırdım. benim yumurtalar çok var ama genetik sağlam çıkmıyor yaşa bağlı. menapız yok ama sende işe yarayabilir. bşr de ercan baştu var fulya acıbadem de dünya tatlısı ön görüşme ücretsiz ilk kök hğcreyş deneyenlerden ama galşba omurilikten değil göbekten alıyor kök hücreyi git 2siyle görüş sonra kıbrısgercekten cok dıkkat etmem lazım
bır evlılık bıttı 3 sene travma bıttı yenıden merhaba dıyorum hayatıma ve cıddı bır ılıskım var
cocuk ıle ılgılı herseyı bılerek yol almak ıstıyorum
cok uzun zamandır bu sektorden de uzagım ısın gercegı. tam anlamıyla bır sektor. umut ve para sektoru her zaman ve her zaman. degısmemıs tek sey bu ama tuzaklar daha fazla olmus tabi ki ve umutlar daha kırgın
nereye gıtsem hangı doktoru secsem bılmıyorum cunku tüp bebek degıl kı ozunde benım durum
erken menopozda yumurtalıgı harekete gecırebılecek mı onu gormem lazım
gecmıs senelerde yaklasık 7 sene once bunu yapamadılar
Canım çok teşekkür ederim. Yarın doktora gideceğiz bakalım. İşin vicdani kısmı da çok acı verici idi gerçekten çok ağladım. Allahım tekrar bu acıyı yaşatmasın.Bir de birşey soracağım bugün beni aradılar bu işlem için ayrıca 1500 TL para istediler. Normal mi bu siz biliyor musunuz. Ben hala kendime gebelik takibi için bir doktor seçmedim. BU tip maddi davranışlar beni kararsız bırakıyor Yine aynı konu olacak ama bizim hayallerimiz bazılarının gelir kaynağı oluyor dilerim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.Canım ben aynı şeyleri yaşadım 11. Haftada üçüzlerden biri sonlandırıldı akabinde hemen kanamam gelmişti doktor kontrol ettiğinde sonlandırılan bebeğin su kesesinden olduğunu söyledi ve bir gece hastanede yatırdı antibiyotik tedavisi gördüm. Sonrasında da devamlı kanamalarım oldu, 3 defa hastanede yattım. Çoğul gebelik riskli ve redüksiyon işlemine bağlı risk daha artıyor. Niyetim seni korkutmak değil anlatıyorum ki dikkatli ol, benim yaşadıklarımı yaşama.
sonuçta ben 24. Haftada ikizlerimi de kaybettim meğer 26. Haftaya kadar redüksiyon etkileri riski devam edermiş. Onun için çalışıyorsan rapor al yat dinlen hiç bir iş yapma. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İmkanın varsa da bir perinatoloğa git ve onunla devam et. Sakın hiç birşeyi atlama. Aklına takılan birşey olursa yaz canım. Kalibini ferah tut insan korktukça olumsuzu üstüne çekiyor güzel şeyler düşün dikkatli olduğun sürece eminim ki miniklerine hiç birşey olmayacak
Canım bende işlem için 2000 TL vermiştim. Lütfen çok ama çok dikkatli ol, dualarım seninle canımCanım çok teşekkür ederim. Yarın doktora gideceğiz bakalım. İşin vicdani kısmı da çok acı verici idi gerçekten çok ağladım. Allahım tekrar bu acıyı yaşatmasın.Bir de birşey soracağım bugün beni aradılar bu işlem için ayrıca 1500 TL para istediler. Normal mi bu siz biliyor musunuz. Ben hala kendime gebelik takibi için bir doktor seçmedim. BU tip maddi davranışlar beni kararsız bırakıyor Yine aynı konu olacak ama bizim hayallerimiz bazılarının gelir kaynağı oluyor dilerim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Hareket etmemeye çalışıyorum. Sağolsun eşim bana çok destek oluyor. Ama işe gelmek zorundaydım bugün geç geldim çok da hareket etmedim. Kanamam da kesildi sanki kahverengi bir lekelenme kaldı. İnşallah herşey yoluna girecek dünü tamamen unutmak istiyorum.
benden 2500 tl aldılar bu işlem icin. Siz kacıncı hafta da yaptırdınız?Canım çok teşekkür ederim. Yarın doktora gideceğiz bakalım. İşin vicdani kısmı da çok acı verici idi gerçekten çok ağladım. Allahım tekrar bu acıyı yaşatmasın.Bir de birşey soracağım bugün beni aradılar bu işlem için ayrıca 1500 TL para istediler. Normal mi bu siz biliyor musunuz. Ben hala kendime gebelik takibi için bir doktor seçmedim. BU tip maddi davranışlar beni kararsız bırakıyor Yine aynı konu olacak ama bizim hayallerimiz bazılarının gelir kaynağı oluyor dilerim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Hareket etmemeye çalışıyorum. Sağolsun eşim bana çok destek oluyor. Ama işe gelmek zorundaydım bugün geç geldim çok da hareket etmedim. Kanamam da kesildi sanki kahverengi bir lekelenme kaldı. İnşallah herşey yoluna girecek dünü tamamen unutmak istiyorum.
kanamanız bıttı ıse Allahın ıznı ıle toparlarsanız. Lütfen güvenin. İnanın. Ben cok stres yaptım cok yanlıs yaptım size dua ediyorum. Bebeklerinizi kucagınıza alacaksınız, inanın.benden 2500 tl aldılar bu işlem icin. Siz kacıncı hafta da yaptırdınız?
Hayall__et sen benim kahramanımsın. Seni tanımadan Allah bılıyor cok seviyorum.Canım ben aynı şeyleri yaşadım 11. Haftada üçüzlerden biri sonlandırıldı akabinde hemen kanamam gelmişti doktor kontrol ettiğinde sonlandırılan bebeğin su kesesinden olduğunu söyledi ve bir gece hastanede yatırdı antibiyotik tedavisi gördüm. Sonrasında da devamlı kanamalarım oldu, 3 defa hastanede yattım. Çoğul gebelik riskli ve redüksiyon işlemine bağlı risk daha artıyor. Niyetim seni korkutmak değil anlatıyorum ki dikkatli ol, benim yaşadıklarımı yaşama.
sonuçta ben 24. Haftada ikizlerimi de kaybettim meğer 26. Haftaya kadar redüksiyon etkileri riski devam edermiş. Onun için çalışıyorsan rapor al yat dinlen hiç bir iş yapma. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İmkanın varsa da bir perinatoloğa git ve onunla devam et. Sakın hiç birşeyi atlama. Aklına takılan birşey olursa yaz canım. Kalibini ferah tut insan korktukça olumsuzu üstüne çekiyor güzel şeyler düşün dikkatli olduğun sürece eminim ki miniklerine hiç birşey olmayacak
Her şey geride kaldı artık önüne bakCanım çok teşekkür ederim. Yarın doktora gideceğiz bakalım. İşin vicdani kısmı da çok acı verici idi gerçekten çok ağladım. Allahım tekrar bu acıyı yaşatmasın.Bir de birşey soracağım bugün beni aradılar bu işlem için ayrıca 1500 TL para istediler. Normal mi bu siz biliyor musunuz. Ben hala kendime gebelik takibi için bir doktor seçmedim. BU tip maddi davranışlar beni kararsız bırakıyor Yine aynı konu olacak ama bizim hayallerimiz bazılarının gelir kaynağı oluyor dilerim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Canım benim çok teşekkür ediyorum, bir nebze de olsa benim güçlü olmam size de güç veriyorsa ne mutlu banaHayall__et sen benim kahramanımsın. Seni tanımadan Allah bılıyor cok seviyorum.
Canım iyi beslen yeter bol protein al vitamin al bol bol meyve sebze tüket ve gerisini rabbime bırak zaten allah ol derse olur rabbim nasip etmisse eğer yemek içmek bahane ha tabi sağlıklı beslenmek önemli o başka ama inan rabbim isterse olur gerisi boş.Arkadaşlar transfer öncesi ve sonrası beslenme şekilleriyle ilgili mesajları okumuştum.Genel olarak aklımda kalanlar ananas,kabak çekirdeği,nar suyu,havuç suyu, bunlar benim aklımda kalanlar.Ama neyin neye iyi geldiği,ne zaman ne kadar tüketmemiz gerektiği konusunda sizin bilgilerinize ihtiyacım var.Önerilerinizi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?