Başın sağolsun yazdıkların ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Daha kucağıma almadım yavrularımı ama bende aynı şekilde düşünüyorum. Sevgiyle kal senin bir kız bir oğlan değil mi. Nasıl zor oluyormu öyle olunca. Benim kardeşimin ikiz kızları var o bile zor. KIz erkek olunca nasıl. Bnde bir kız bir erkek gibi hissediyorum

Guest34 kesinlikle size katılıyorum. Tedavi görecek yada hamile olan arkadaşımızın çoğu etkilendi. Biz bu sayfada merkezler hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz doğum ölüm grafiği çıkartmanın gereği yok.

Zor tabii ama çok güzel..oğlan yaramaz kız uslu:) ayrı cins olunca çok daha keyifli allah hepinize nasip etsin inşallah

Bizi insan yapan diğer canlılardan ayıran şey merhamet duygumuzdur.
Ve özellikle bi "Anne" deki olmazsa olmaz vijdan ve merhamettir.
Bu sayfadaki " bazı bu platforma yeni gelmiş" kişiler hem enpatiden bi haber hem duygudan.
Ben ve "ailesinden canlar " kaybeden dostlarım bu sayfaya çok şey katmış , bir çok insana destek olmuş insanlarız.
Henüz bu sayfadaki geçmişi 6 mesajdan oluşan bu sayfaya " ne amaçla " geldiği belli olmaz kişilerin dil uzatabileceği kişiler değiliz.
Önce bu sayfaya bi " değer " katın sonra bu sayfaya emek vermiş kişilere dil uzatın.
Doğru yaklaşım
bizler "sevdiğimiz insanları yitirdik" dediğimizde .
" Bu yolda uğraş vermış tam anne olmuşken böyle bi acıyla bebekleri gözyaşları içinde büyütmek ne kadarda zordur. Rabbim size güç versin " diyeceğinize
Tamamen duygulardan uzak , empatiden bi haber yazılarla karşılaştım.
"ölüm _doğum " grafiğiymiş.pess
Sizler bağcıları döveceğinize üzüm yemeğe bakın.
Bizler bu sayfada birlikte üzülüp birlikte gülüyorduk.
Acıları ortak paylaşıyorduk.
Ama görüyorum ki yeni genel " bazı " zatlar , sadece kendi menfaatleri bencilce düşünüp bu sayfadan ne koparsak kardır derdindeler..Şıracının bozacısı olmakla bu toplum daha da geriliyor.

ANNE OLMAK IÇIN KOCAMAN DUYGU YÜKLÜ BI KALP GEREKİR.Çünki anne olmak klavye başı yazı yazmaya benzemiyor.

_yeşilada 'cığıma
_zelita' cığıma
_qeriny'cığıma
_bahar 'cığıma
_okulöncesi" ciğime
_seda'cığıma
Güç diliyorum.Gökyüzünden bakıp bizimle gurur duyuyorlardır.

Tradiaos arkadaşım haftaya inşallah gidiyorum kıbrısa. Eşim için aslında :) Ben beklemedeyim önce histereskopi olacağım.Sen hangi aşamadasın ? Dualarım senin ve tüm arkadaşlarım ile

Bencillik kendi başına gelen kötü bir olayı foruma genellemek olabilir... ya da kurduğu cümlenin arkasında durmamak olabilir... ya da ajitasyonla beslenmek olabilir... siz kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz başınız sağolsun ancak herkes bunu yaşıyor demekle sizin söyleminizle ENPATİDEN uzak davranan hatta insanları irrite eden de sizsiniz. Hala istikrarlı bir şekilde saçmalamaya devam etmekte kararlısınız... sizin aradığınız ve beslendiğiniz duygu ajitasyon ve ben daha fazla buna alet olmuyorum şu saatten sonra da yazcaklarınızı ve sizi görmezden gelmeyi tercih ediyorum. Çünkü enerji kaybısınız...

Kizlar Merhabalar hepinize .Sizlere bir sey soracagim biz Kibrisa gidecegimizi kimseye soylemeyecegiz. Bu süre zarfında bizi telefon ile arayanlar ya da bizim arayacagimiz yakınlarımızın kıbrısta olduğumuzu anlamaması ici nasıl bir önlem alabiliriz yardım.lutfenn

Burası Public bir forum herkes deneyimlerini ve bilgilerini paylaşabilir. Bunu yaparken de kimse herhangi bir maddi veya manevi menfaat gözetmemeli. Kişisel problemleriniz için sayfadakileri özellikle yenileri vicdansızlıkla, acınıza ortak olmamakla suçlayamazsınız. Hele ki elinizde kanıt olmadan çıkar amacı güttüklerini ima ederseniz, bunu kanıtlamak zorundasınız. Anneden DNA geçmiyor diye G Guest34 açıklama yaptı kendisi de doktor sanırım yorumlarında belirtmişti. Mantıkla hareket edelim, kayıplarınız için üzgünüm ancak donasyondan uzaktan yakından ilgisi yok bu işin.

Bende bunu araştırdım telefonu açık tutmadan uçak modunda merkez ve otel wi-fi den iletişim sağlamalısınız

Telefonunuzu yurt dışına actırmanız yeterlidir

Bende bunu araştırdım telefonu açık tutmadan uçak modunda merkez ve otel wi-fi den iletişim sağlamalısınız
Ben faturamı ödemeyi unutmuşum demiştim bir defasında hattım aramalara kapandı demiştime o yüzden herkese whats app üzerinden ulaşıyordum birinde de tüm gün şebeke yoktu demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…