tebrik ederim.Kızlar ben bugün cinsiyeti öğrendimgerçi doktor 13. Haftada kesin diyebiliriz dedi ama büyük olasılık erkekmiş
Başın sağolsun yazdıkların ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Daha kucağıma almadım yavrularımı ama bende aynı şekilde düşünüyorum. Sevgiyle kal senin bir kız bir oğlan değil mi. Nasıl zor oluyormu öyle olunca. Benim kardeşimin ikiz kızları var o bile zor. KIz erkek olunca nasıl. Bnde bir kız bir erkek gibi hissediyorumGüzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
Guest34 kesinlikle size katılıyorum. Tedavi görecek yada hamile olan arkadaşımızın çoğu etkilendi. Biz bu sayfada merkezler hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz doğum ölüm grafiği çıkartmanın gereği yok.Siz yaşadıklarınızdan tesadüf olarak bahsetseydiniz yine bişey demezdim ama baya büyük bir genelleme yaptınız ki bu çoook saçmaydı dedim ben kurduğum cümlemin arkasındayım... benim dışımda da birilerini rahatsız etti bu, eder de... donasyon yaptıranı, gebe kalanı, yaptırmaya karar vereni... benim yakınımı kaybedip kaybetmemem benim sorunum bunun şu an bu konuyla hiç ilgisi yok bunu sorgulamak size düşmez.
Zor tabii ama çok güzel..oğlan yaramaz kız uslu:) ayrı cins olunca çok daha keyifli allah hepinize nasip etsin inşallahBaşın sağolsun yazdıkların ve güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Daha kucağıma almadım yavrularımı ama bende aynı şekilde düşünüyorum. Sevgiyle kal senin bir kız bir oğlan değil mi. Nasıl zor oluyormu öyle olunca. Benim kardeşimin ikiz kızları var o bile zor. KIz erkek olunca nasıl. Bnde bir kız bir erkek gibi hissediyorum
Hamilelik suresince sorun yasadinmi canim?Zor tabii ama çok güzel..oğlan yaramaz kız uslu:) ayrı cins olunca çok daha keyifli allah hepinize nasip etsin inşallah
Bencillik kendi başına gelen kötü bir olayı foruma genellemek olabilir... ya da kurduğu cümlenin arkasında durmamak olabilir... ya da ajitasyonla beslenmek olabilir... siz kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz başınız sağolsun ancak herkes bunu yaşıyor demekle sizin söyleminizle ENPATİDEN uzak davranan hatta insanları irrite eden de sizsiniz. Hala istikrarlı bir şekilde saçmalamaya devam etmekte kararlısınız... sizin aradığınız ve beslendiğiniz duygu ajitasyon ve ben daha fazla buna alet olmuyorum şu saatten sonra da yazcaklarınızı ve sizi görmezden gelmeyi tercih ediyorum. Çünkü enerji kaybısınız...Bizi insan yapan diğer canlılardan ayıran şey merhamet duygumuzdur.
Ve özellikle bi "Anne" deki olmazsa olmaz vijdan ve merhamettir.
Bu sayfadaki " bazı bu platforma yeni gelmiş" kişiler hem enpatiden bi haber hem duygudan.
Ben ve "ailesinden canlar " kaybeden dostlarım bu sayfaya çok şey katmış , bir çok insana destek olmuş insanlarız.
Henüz bu sayfadaki geçmişi 6 mesajdan oluşan bu sayfaya " ne amaçla " geldiği belli olmaz kişilerin dil uzatabileceği kişiler değiliz.
Önce bu sayfaya bi " değer " katın sonra bu sayfaya emek vermiş kişilere dil uzatın.
Doğru yaklaşım
bizler "sevdiğimiz insanları yitirdik" dediğimizde .
" Bu yolda uğraş vermış tam anne olmuşken böyle bi acıyla bebekleri gözyaşları içinde büyütmek ne kadarda zordur. Rabbim size güç versin " diyeceğinize
Tamamen duygulardan uzak , empatiden bi haber yazılarla karşılaştım.
"ölüm _doğum " grafiğiymiş.pess
Sizler bağcıları döveceğinize üzüm yemeğe bakın.
Bizler bu sayfada birlikte üzülüp birlikte gülüyorduk.
Acıları ortak paylaşıyorduk.
Ama görüyorum ki yeni genel " bazı " zatlar , sadece kendi menfaatleri bencilce düşünüp bu sayfadan ne koparsak kardır derdindeler..Şıracının bozacısı olmakla bu toplum daha da geriliyor.
ANNE OLMAK IÇIN KOCAMAN DUYGU YÜKLÜ BI KALP GEREKİR.Çünki anne olmak klavye başı yazı yazmaya benzemiyor.
_yeşilada 'cığıma
_zelita' cığıma
_qeriny'cığıma
_bahar 'cığıma
_okulöncesi" ciğime
_seda'cığıma
Güç diliyorum.Gökyüzünden bakıp bizimle gurur duyuyorlardır.
Bende bunu araştırdım telefonu açık tutmadan uçak modunda merkez ve otel wi-fi den iletişim sağlamalısınızKizlar Merhabalar hepinize .Sizlere bir sey soracagim biz Kibrisa gidecegimizi kimseye soylemeyecegiz. Bu süre zarfında bizi telefon ile arayanlar ya da bizim arayacagimiz yakınlarımızın kıbrısta olduğumuzu anlamaması ici nasıl bir önlem alabiliriz yardım.lutfenn
Whatsup tan yani değil mi?Bende bunu araştırdım telefonu açık tutmadan uçak modunda merkez ve otel wi-fi den iletişim sağlamalısınız
Telefonunuzu yurt dışına actırmanız yeterlidirKizlar Merhabalar hepinize .Sizlere bir sey soracagim biz Kibrisa gidecegimizi kimseye soylemeyecegiz. Bu süre zarfında bizi telefon ile arayanlar ya da bizim arayacagimiz yakınlarımızın kıbrısta olduğumuzu anlamaması ici nasıl bir önlem alabiliriz yardım.lutfenn
Süper haber kuzum
Ben faturamı ödemeyi unutmuşum demiştim bir defasında hattım aramalara kapandı demiştime o yüzden herkese whats app üzerinden ulaşıyordumBende bunu araştırdım telefonu açık tutmadan uçak modunda merkez ve otel wi-fi den iletişim sağlamalısınız
İnşallah abla hepimizinSüper haber kuzum
Sağlıklı evlat sahibi olmanın olayısı yüksek
güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Hamişler bize bol bol dua edin lütfenKızlar bugün panorama (nifty) için kan verdim 18 ocak da çıkacak sonuç donasyon olduğunu belirttim inşallah güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?