Ayyy çok sevindimmmmmm.

Arkadaslar slm , tedirginlikler basladi bende, iki gundur cok siddetli olan kasik agrimdan eser yok, sabahlari halsizlik ve bulamti disinda bir sikayet de yok, normalmidir bunlar?
Canim ben 10haftadaym insallah yarin kontrolun far acaba bisiy oldumu diye kafa yiyorum bulantim aniden kesilmisti kalp atarini ikinci mez gore e kadar oldum desem yeridir bude bi kac gundur mide yanmasi vardi bigun olmadi nerdeyse aglycakdim ertesi gunse tum gun aksama ladar midem yandi yani belirtilere takilMa diycem ama ne mymkun

Ay iyi bari icim rahatladi

Donasyona başlamadan önce adet düzenleyici hap kullanıyo muydunuz ??

Canım benim tedavin hayırlı olsun ınsallah 2020 sana uğur getirecek 15 gün sonunda ilaçla birlikte kalınlaşma yetti seviye gelicek zaten doktora kontrole gittiğinde doktor sana kalınlaşmaya uygun gördüğünde ondan sonrası zaten transfer oluyor.

kıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen

İlacın 10-12 günü baktır

Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Rabbim bu sefer sana en hayirlisindan gönlüne göre bi evlat nasip etsin
Cuma süresini okudum sana duamida ettim. İnşallah hamile kalırsın ve doğurursun.Kurban olduğum sanada versin sağlıklı bi evlat.Hamileliğin bile çok rahat geçsin

Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Oy oy oy hadi bakalim insallah canim zaza cim sana soyleyecegim tek sey lutfen pozitif dusun ve endiseyi birak bir kenara , ben transferden sonra inan sanki hic transfer olmamis gibi davrandim, yatmadim evde dolast baska seylerle mesgul oldum hic stres yapmadim inanki , bisey olucagi varsa oluyor inan , zamani ve vaktiyse rabbim veeicektir, ben inaniyorum artik cile bitiyor 2020 umut dolu olucak hepimize insallah , nolur rahat birak kendini lutfen stres yapma tamammi ! Dualarim seninle

Zaza canım ılacın 10/12 günü baktır tahlıl demıssın Birine neden acaba estrfm azaltma yapar dr dıye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…