Ayyy çok sevindimmmmmm.Canım kullandığın kullandığın telefon tarifesinin yurdışına actiriyosun çok basit kendinde yapiyosun belli bir ücret tarifesi karşılığın da seni arayanlar kibrista olduğunu anlamıyorlar bile bizde saklamıştık bu yöntemle kimse anlamadi
Canim ben 10haftadaym insallah yarin kontrolun far acaba bisiy oldumu diye kafa yiyorum bulantim aniden kesilmisti kalp atarini ikinci mez gore e kadar oldum desem yeridir bude bi kac gundur mide yanmasi vardi bigun olmadi nerdeyse aglycakdim ertesi gunse tum gun aksama ladar midem yandi yani belirtilere takilMa diycem ama ne mymkunArkadaslar slm , tedirginlikler basladi bende, iki gundur cok siddetli olan kasik agrimdan eser yok, sabahlari halsizlik ve bulamti disinda bir sikayet de yok, normalmidir bunlar?
Ay iyi bari icim rahatladiCanim ben 10haftadaym insallah yarin kontrolun far acaba bisiy oldumu diye kafa yiyorum bulantim aniden kesilmisti kalp atarini ikinci mez gore e kadar oldum desem yeridir bude bi kac gundur mide yanmasi vardi bigun olmadi nerdeyse aglycakdim ertesi gunse tum gun aksama ladar midem yandi yani belirtilere takilMa diycem ama ne mymkun
Donasyona başlamadan önce adet düzenleyici hap kullanıyo muydunuz ??Arkadaşlar hepinize musmutlu yıllar diliyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benim bu ay transferim olacak inşallah.Dün ilk kontrolüm yapıldı rahim kalınlığım 3mm çıktı.Menopozda olduğumdan tabiki ince çıkacağını biliyordum ama ilaçlara başladık.günde 2 estrofemle başladık 4 gün sonunda 3 e çıkıyor.sizlerin nasıldı başlarken ve kalınlaşma ne kadar zamanda oldu?önerilerinizi bekliyorum.
Canım benim tedavin hayırlı olsun ınsallah 2020 sana uğur getirecek 15 gün sonunda ilaçla birlikte kalınlaşma yetti seviye gelicek zaten doktora kontrole gittiğinde doktor sana kalınlaşmaya uygun gördüğünde ondan sonrası zaten transfer oluyor.Arkadaşlar hepinize musmutlu yıllar diliyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benim bu ay transferim olacak inşallah.Dün ilk kontrolüm yapıldı rahim kalınlığım 3mm çıktı.Menopozda olduğumdan tabiki ince çıkacağını biliyordum ama ilaçlara başladık.günde 2 estrofemle başladık 4 gün sonunda 3 e çıkıyor.sizlerin nasıldı başlarken ve kalınlaşma ne kadar zamanda oldu?önerilerinizi bekliyorum.
Hayır hiç ilaç kullanmamıştımDonasyona başlamadan önce adet düzenleyici hap kullanıyo muydunuz ??
hayırlı olsun tedaviniz inşallah ilk seferde gebelik olur kucağınıza alırsınızHayır hiç ilaç kullanmamıştım
British evet sadece bir doktor var bunu danışana da sormuştum başka doktor yok mu olası bir aksilik çıkarsa diye ama hasan bey hastalarıyla da görüşme yapıyor telefonda sizi arıcak dedi. Doktor beyle konuştuğumuz da olumlu şeyler söyledi ama biraz değişik geldi cümlelerini çok anlayamadım onada ikinci doktoru sormayı unuttum
Evet biraz zor anlaşılıyor ingilizce kıbrıs şivesi karıştırıyokıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen
İlacın 10-12 günü baktırArkadaşlar hepinize musmutlu yıllar diliyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benim bu ay transferim olacak inşallah.Dün ilk kontrolüm yapıldı rahim kalınlığım 3mm çıktı.Menopozda olduğumdan tabiki ince çıkacağını biliyordum ama ilaçlara başladık.günde 2 estrofemle başladık 4 gün sonunda 3 e çıkıyor.sizlerin nasıldı başlarken ve kalınlaşma ne kadar zamanda oldu?önerilerinizi bekliyorum.
Bana çok güven veriyorEvet biraz zor anlaşılıyor ingilizce kıbrıs şivesi karıştırıyoAllah yardımcınız olsun
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..hayırlı olsun tedaviniz inşallah ilk seferde gebelik olur kucağınıza alırsınız
Hadi hayırlısı İnşallah bu sefer yüzün gülecek.Dualarımız seninle ve tüm anne olmak isteyenlerlekıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Canımmmm çok sevindim inşallah bu son olacak ve güzel olacakkıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Rabbim bu sefer sana en hayirlisindan gönlüne göre bi evlat nasip etsinkıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Oy oy oy hadi bakalim insallah canimkıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Hayirlisii olsunn guzel sonuclarini duyalim zaza abla insallahh cook aminCanlarım benim
Teşekkür ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?