Hangi merkez ismi nedir

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..
Canım seninde transferine az kaldı seninde hayırlı uğurlu olsun canim sanada 2020 uğur getirsin ınsallah bebeğini kucağına aldığın günleri görürüz canim.rabbim yardımcın olsun.

Zaza canım ılacın 10/12 günü baktır tahlıl demıssın Birine neden acaba estrfm azaltma yapar dr dıye mi?
Zaza canım ılacın 10/12 günü baktır tahlıl demıssın Birine neden acaba estrfm azaltma yapar dr dıye mi?
Yok canım
İlacın 4 günü ultrasona gitmiş arkadaş
Çok erken menopoza girmiş kadın için
Bende ilacın 10 günü baktır dedim

Arkadaşlar benimde bu ay tedavim başlamıştı yumurta donasyonu şimdi rahim kalınlığım takip ediliyor Pazartesi günü 8. Günüm dü ilaca başlayalı 5.5 mm di bugün tekrar baktırdım doktor 6.5 dedi ama merkez ultrason kağıdında 5.87 mm yazıyor ölçüm durumu dedi ona göre tekrar Pazartesi ölçüm istedi ve bant vereceklermiş 2 günün birine değiştireceğim hormon bandı bende erken menepozum(geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı) pazartesine kadar 7 mm ve üstü olmazsa iptal olacakmış embriyolar dondurulacakmış eşim Pazartesi sperm verecek donörün yumurtaları da hazır benim rahim az az kalınlaşıyor bir öneriniz var mı nar suyu hergün 2 bardak içiyorum estrofem 2 sabah 2 akşam 1 tane vajinalden kullanıyorum

Kızlar aranızda panik atak, anksiye hastası olup hamilelik düşünen ya, da doğuran var mı? Ben öyleyim ve antidepresan kullanıyorum, hamilelikte ne yaparım diye çok korkuyorumEtrafımdaki insanlardan bazıları hamilelikte hormonların çok değiştiğini, zor olduğunu falan söyledi

Zazam benim de transferim geçen sene Ocak ayında oldu çok uğurlu geldi..şimdi sıra sende tüm güzel enerjim duam senle..bu sefer bebeklerle döneceksin..tüm kalbimle diliyorum
İnşallah canım
Bugün progesterona başladım

kıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen
Zaza hadi hayırlısıyla al evlatlarını da dön yuvana bütün dualarım seninle rabbim emeklerinizi dualarimizi boşa cikarmiycak inşallah ayy ben bile çok heyecanlandım ❤

Başın sağolsun.Yazdıklarında da çok haklısın

Arkadaşlar transferde tek embriyo mu çift embriyo mu koydurmak mantıklı.Çok kararsızım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Allahım yardım etsin iyi ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz
Kolay gelsin

Kolay gebe kalıp kucağına alırsın inşallah
İlk seferde hem de

kıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen
Dualarım hepimize
Allah'ım sana da yardım etsin
Sağlıklı ve kolaylıkla işlem tamamlansın hemen gebe ve sonunda anne olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…