Hangi merkez ismi nedirBen bakude denedim canim , ikinci deneme pozitif oldu sukur, hastane ve persenolinden ve embriolg dan cok memnun kaldim, gidersen inatla 5. Gun embriosu transfer yaptir, cok daha basarili oluyor bence, forumdaki genellemelere bakip oku arastir. Bakude ki sistem cok inceleniyor donorler cok genc ve en az 1 cocuk sahibi bayanlar, sadece tek kez yumurta aliniyor ayni donorden , bunlar ince noktalari, arastir yardim istersen burdayim
Cnm benim çok hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerin:) bekliyorum dualarim seninlekıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
İnşallah perşembe transferim var
Dua edin lütfen
Canım benim hadi ınsallah transferin hayırlı olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarımz seninle güzel kalpli arkadasimCanlarım benim
Teşekkür ederim hepinize
Canım seninde transferine az kaldı seninde hayırlı uğurlu olsun canim sanada 2020 uğur getirsin ınsallah bebeğini kucağına aldığın günleri görürüz canim.rabbim yardımcın olsun.Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..
Zaza canım ılacın 10/12 günü baktır tahlıl demıssın Birine neden acaba estrfm azaltma yapar dr dıye mi?
Yok canımZaza canım ılacın 10/12 günü baktır tahlıl demıssın Birine neden acaba estrfm azaltma yapar dr dıye mi?
Inşallah son olur Zazacım. Kucağına alırsın inşallah bu defa bebişini :)kıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Zazam benim de transferim geçen sene Ocak ayında oldu çok uğurlu geldi..şimdi sıra sende tüm güzel enerjim duam senle..bu sefer bebeklerle döneceksin..tüm kalbimle diliyorumCanlarım benim
Teşekkür ederim hepinize
Zazacım çok sevindimkıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
İnşallah canımZazam benim de transferim geçen sene Ocak ayında oldu çok uğurlu geldi..şimdi sıra sende tüm güzel enerjim duam senle..bu sefer bebeklerle döneceksin..tüm kalbimle diliyorum
CanımsınZazacım çok sevindimHayırlı olsun transferin. İnş bu sefer kucağına alırsın bebişini Sana tüm kalbimle dua ediyorum
Zaza hadi hayırlısıyla al evlatlarını da dön yuvana bütün dualarım seninle rabbim emeklerinizi dualarimizi boşa cikarmiycak inşallah ayy ben bile çok heyecanlandım ❤kıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
Başın sağolsun.Yazdıklarında da çok haklısınGüzel arkadaşlarım merhaba bir süre uzak kaldım kötü günler yaşadım babamı kaybettim.....şimdi hepsini okuyamasamda okudum yazılanları...bizden ne kadar ne geçiyor meselesi..fikrimi yazma gereği duydum..bilimsel olarak DNA embriyo aşamasında başlıyor be bitiyor yani henüz vücuda girmeden genetiği belli oluyor..tamamdır bu doğru bilimsel vs tartışmaya kapalı..yine bilimsel ataştırmalsta göre RNA anneden geçiyor yani bazı davranışlar huylar vs..olabilir..tıp ya da genetik okumadım..ben de bu işe girerken araştırdım RNA geçişi 100 de beş DNA anneden geçer dedi merkez..belki doğru belki de bizi ikna etmek için ticari bi söylem..bilemiyorum..bildiğim tek şey var ben şu an biri ayağımda biri de göğsümde uyuyan iki güzel meleğin annesiyim..ne zaman ağlasalar nedenini biliyorum sadece ben biliyorum..Emiyorlar beni emerkerken sinirlendiklerinde uykuları mı var yoksa mama mı istiyorlar biliyorum sadece ben biliyorum..babaları da doğduklarından beri yanlarında ama ben biliyorum..bu ne genetik geçiş ne RNA ne başka bi bilimsel açıklamayla izah edilir..ben anneleriym ve onları canım kadar seviyorum..Lütfen takılmayın alın bebeklerinizi..lütfen
Benim deneyimlerimle ikiArkadaşlar transferde tek embriyo mu çift embriyo mu koydurmak mantıklı.Çok kararsızım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Abla inşallah bu son olur sağlıkla alırsın bebişini kucağınaBenim deneyimlerimle iki
Allahım yardım etsin iyi ve sağlıklı haberlerini bekliyoruzArkadaşlar hepinize musmutlu yıllar diliyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benim bu ay transferim olacak inşallah.Dün ilk kontrolüm yapıldı rahim kalınlığım 3mm çıktı.Menopozda olduğumdan tabiki ince çıkacağını biliyordum ama ilaçlara başladık.günde 2 estrofemle başladık 4 gün sonunda 3 e çıkıyor.sizlerin nasıldı başlarken ve kalınlaşma ne kadar zamanda oldu?önerilerinizi bekliyorum.
Kolay gebe kalıp kucağına alırsın inşallahArkadaşlar hepinize musmutlu yıllar diliyorum.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.Benim bu ay transferim olacak inşallah.Dün ilk kontrolüm yapıldı rahim kalınlığım 3mm çıktı.Menopozda olduğumdan tabiki ince çıkacağını biliyordum ama ilaçlara başladık.günde 2 estrofemle başladık 4 gün sonunda 3 e çıkıyor.sizlerin nasıldı başlarken ve kalınlaşma ne kadar zamanda oldu?önerilerinizi bekliyorum.
Dualarım hepimizekıbrıslı olduğu için anlaşılmıyor bazı kelmeleri
Bende başladım kızlar
Dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?