Neyden kaynaklandığını da bilmiyorlar değil mi? Sperm kalitesi iyiyse ne gerek var ki sperm donasyonuna sonuçta başkasının spermi de daha kaliteli olacak diye garanti yok.bunları anlayamıyorlar mı ben buna şaşırıyorum.hepsi iş bitse de gitsek derdindeler.en çok da bana ne koydu gelip açıklama yapmadılar bile doktor gelip visit bile yapmadı.direk beni muhabeye çağırdılar donasyonun fiyatını ödemem için.sonra ben dedim daha işlem belli değil neyin parasını ödüyorum dedim.Aaa daha açıklama yapmadılar mı diyorlar.biz yürüyen insan değiliz yürüyen euroyuzHata ben dekeşke iyice tüm tetkikleri yaptırsaydım.Gerçi dna,spermiyogramlar vs hepsi çok iyi dedi.Bir yanım kadere bağlıyor.Bir yanım kendime kızıyor.O yüzden arkadaşlarım iyice tüm tetkiklerinizi yaptırın.
Aynen katılıyorum maalesefki öleNeyden kaynaklandığını da bilmiyorlar değil mi? Sperm kalitesi iyiyse ne gerek var ki sperm donasyonuna sonuçta başkasının spermi de daha kaliteli olacak diye garanti yok.bunları anlayamıyorlar mı ben buna şaşırıyorum.hepsi iş bitse de gitsek derdindeler.en çok da bana ne koydu gelip açıklama yapmadılar bile doktor gelip visit bile yapmadı.direk beni muhabeye çağırdılar donasyonun fiyatını ödemem için.sonra ben dedim daha işlem belli değil neyin parasını ödüyorum dedim.Aaa daha açıklama yapmadılar mı diyorlar.biz yürüyen insan değiliz yürüyen euroyuz
Ben doktorun yüzünü sadece transfer günü transfer yapılırken gördüm bide çıkıcam zaman elime bir kağıt vermeye geldi okadar.Aynen katılıyorum maalesefki öle
Zahmet etmiş ya perde koysaymış transferde de görmeseymişinBen doktorun yüzünü sadece transfer günü transfer yapılırken gördüm bide çıkıcam zaman elime bir kağıt vermeye geldi okadar.
Canım sende sıkma canını bundada vardır hayır.ilk başta bilgi verirken adetin 3 günü yapılan testleri istiyorlar hag filan demediler bana ama şimdi öğrendim artık bütün testleri tetkikleri yaptırmak gerekiyormusHata ben dekeşke iyice tüm tetkikleri yaptırsaydım.Gerçi dna,spermiyogramlar vs hepsi çok iyi dedi.Bir yanım kadere bağlıyor.Bir yanım kendime kızıyor.O yüzden arkadaşlarım iyice tüm tetkiklerinizi yaptırın.
Ay kız vallahi güldürsün beniZahmet etmiş ya perde koysaymış transferde de görmeseymişinbakmayın güldüğüme deliliğe vurdum artık napayım başka türlü toparlanamıcam
Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah hepimizin.Ay kız vallahi güldürsün beniama doğru söylüyorsun
Anneolmakistiyorum valla gece gece güldüm.Allahta seni güldürsün.Yuruyen insan değil yuruyen euroyuz dedin ya.:)Güler misin ağlar mısın oldum.5. Güne gitmeyen embriyom için dr um aramadıda embriyolog aradı o kadar.Niye böyle davranıyorlar anlamıyorumNeyse moral bazmayayım artık,kimseye anlatamıyorum bu konuyu birtek sizler varsınız.Hem birileri okursa bilsin ki her detayın tahlilini yaptırın,şartlarınızı iyi konuşun,elbette ki kimse garanti veremez ama kendi yumurtamla da aynı senaryo yaşanıyor ve spermlere iyi deniyorsa,ben neden kıbrısa gidip yumurta donasyonu yaptırıyorum?Bize bizden başka dost yok.Allaha sıgınıyorum napım başkada bişey gelmiyor elimden.Hayırlısı
Canim morcum...iyiz..yogunuz..ben isede basladim.. 1 dk bile bos zamanim yok...Ama aksam eve gelince biri kucagimda digeri bacaklarima yapismis iki kuzuyla koklasiyorum, oynuyoruz.. .bazen 35 kiloyu dusunmeden ha gayret diyerek ikiside kucagimda kahkahalarla zipliyoruz:) ..Mavi ' cim kızların nasıl ?
sen nasılsın
35 i yanlis yazmisim hareketli 25 kg ti:)Canim morcum...iyiz..yogunuz..ben isede basladim.. 1 dk bile bos zamanim yok...Ama aksam eve gelince biri kucagimda digeri bacaklarima yapismis iki kuzuyla koklasiyorum, oynuyoruz.. .bazen 35 kiloyu dusunmeden ha gayret diyerek ikiside kucagimda kahkahalarla zipliyoruz:) ..
Boyle teyzesi kizlar cok sukur buyuyorlar...iletisimleri arttikca dahada bir guzeller...Buyudukce sanki sevgileri daha da tarif edilmez oldu....Allah isteyen her keze evlat versin..Tum yavrularmizi korusun..
sen nasilsin..kuzular nasil...
Aynen öyleBunlar bulunduğumuz sehirde bir doktora sık sık kontrole gidip ölçüm yaptırıp Kıbrısa sonucu mu soyleyerek takip ettiriyoruz canım
Canım benim rabbim eşinin ve senin sağlığınızı yerinde etsin,uzun ömürler versin ikinizede hanenize giren evlatlarınızı güzel bir şekilde büyütesinizKızlar eşim mikro tese oldu bugün.maalesef sperm bulunamadı çok üzgünüm ve onun yüzündeki çaresizlik gözümün önüne gelince içim parçalanıyor.Şimdi mecburen embriyo donasyonu yapılacak.ne benim ne onun ikimizinde yapabileceğimiz bir şey yok.rabbim annelik duygusunu tattırır inşallah.tek tesellim o şuan.ne olur dua edin güzel embriyolar oluşsun.sağlıklı embriyo oluşur inşallah.
Sakin ol ve kafana takma o cd56 yıCd 56 araştırdım okudum.yapılmadı o bana.
İnşallah bu defa olucak Allahın izniyleKeşke benim eşim de embriyo transferini kabul etseydiKendimi dünyanın en aptalı hissediyorum.4000 eur.gidip verdik (1000 eur transferde ödenicekti) Sperm sayısı çok iyi dedi dr,içime dogmuş gibi sordum.4. Günde kalmaz yine değil mi diye sanmıyorum olmaz öyle dedi.Sonuç yine aynı sahne.başka donor bekleniyor yine deniyecekler.Onunla da olacağını sanmıyorum.Umutlanmıştım,heyecanlanmıstım.Ayaklarım yere basmıyordu o kadar sevinçliydim ki.Şimdi yine o kocaman belirsizlik geldi çöktü.Neye yanayım para?umut?çözümsüzlük?
Dengede yaptırdım anesteziliKonudan alakasız olacak ama ankarada anestezili hsg çekebilecek bir merkez önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?