- 20 Temmuz 2019
- 212
- 770
- 53
Canım benim rabbim eşinin ve senin sağlığınızı yerinde etsin,uzun ömürler versin ikinizede hanenize giren evlatlarınızı güzel bir şekilde büyütesiniz
Hiç sıkma canını
O minik kalpler evinize neşe getiricek
Ben buna eminim
İnşallah Rabbim içine konulanlara can versin
Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Canim Monodoks ve Prednol dokunuyorsa içme derim ben ben içemedim murat beye de söyledim içermediğini mideme dokunuyor dedim hiçbişey olmaz dedi dokunuyor içme dedi sende söyle canim murat beyeKızlar şu monodoks ve peradnol ilaçları beni mahvetti.mide bulantısından mahvoldum sonunda dayanamadım istifra ettim...bişey olur mu? Onların yerine ne içilir acaba yarın doktora da soracağım.yarım saati geçmişti gerçi kana karışmış mıdır?
Prednol bir nebze zorlada olsa içmen gerek diye biliyorum transfere kadar zaten ama çok dokunuyor sa hemen yarın şöyle merkeze canimCanim Monodoks ve Prednol dokunuyorsa içme derim ben ben içemedim murat beye de söyledim içermediğini mideme dokunuyor dedim hiçbişey olmaz dedi dokunuyor içme dedi sende söyle canim murat beye
Cd 56 transfer icin onemlidir, rahimdeki katil hucrere bakilir...embriyo olusum sureci ile ilgili degildir. O yuzden sizden istenmemis olabilirSakin ol ve kafana takma o cd56 yı
Çok doktor onu kabul etmiyor bile ve boş şeydir
Prednol mide asitini arttırır bulantının sebebi o. Asla bırakmayın donasyonda önemli bir ilaç bsğışıklık sisteminin embiryoyu tolere etmesini sağlar. Tutunma ve dewam olasılığını arttırır erken dönem düşükler için de faydalı . Mide agrısının 2 nedeni vardır. 1- prednol mide asitini arttırır ülsere yatkınlık yapar sabah aç lansor nexium gibi bir mide koruyucusu için. 2- monodoks Bol suyla için içince yarım saat Dik pozisyonda durun hemen yatmayın özefagus ve mide girişini irrite eden ilaçtır bol su ve yarım saat dik durun.Kızlar şu monodoks ve peradnol ilaçları beni mahvetti.mide bulantısından mahvoldum sonunda dayanamadım istifra ettim...bişey olur mu? Onların yerine ne içilir acaba yarın doktora da soracağım.yarım saati geçmişti gerçi kana karışmış mıdır?
Canim haklisin, maddi olarak uygun donor anlaminda genis ve gercekten is pazara cevrilmemis cok masum vicdanlilar, kendi adima bende soyleyeyim orda prensesler gibi agirlandim inanki,, tahlil gunume kadar aradilar benle sevindiler herkes tebrik etti , embriologdan hastabakicisina,.... cok israr edemiyorum insanlarin kafasi karismasin ama iyi birseyide soylemeden edemiyo insanKizlar lutfen umudunuzu kaybetmeyin bide bakuyu dusunun kendi doktorum haric orada bicok kisi yapiyor yasal olarak izin var diye cok rahatlar ve maddi anlamda olayi pazara cevirmemisler bunu bi dusunun fiyat olarakda cok makul ben sevindim herkez sevinsin istiyorum
Ben modonoksu baska bir hastalikta kullanmistim ölü yordum nerdeyse hastanede serum yedim o monodoks yüzünden o yuzden merkez kullanmayabilirsin demisti prednolu aglayarak ictim dayananamadim mide bulantilarina sana birdaha bunlari vermeyiz dediler ama bebegin tutunmasina yardimci bir ilacmis evet ama bu iki ilaç yüzünden başına gelmeyen kalmadı 3 gün kolumda serum hastanede kaldim.baska alternatifte yok sanırım.Prednol mide asitini arttırır bulantının sebebi o. Asla bırakmayın donasyonda önemli bir ilaç bsğışıklık sisteminin embiryoyu tolere etmesini sağlar. Tutunma ve dewam olasılığını arttırır erken dönem düşükler için de faydalı . Mide agrısının 2 nedeni vardır. 1- prednol mide asitini arttırır ülsere yatkınlık yapar sabah aç lansor nexium gibi bir mide koruyucusu için. 2- monodoks Bol suyla için içince yarım saat Dik pozisyonda durun hemen yatmayın özefagus ve mide girişini irrite eden ilaçtır bol su ve yarım saat dik durun.
Antibiyotik tarzı ilaçlara alerjim oluşmuş benim şimdi ağrı kesici bile içsem kıpkırmızı kesiliyorum.Ben modonoksu baska bir hastalikta kullanmistim ölü yordum nerdeyse hastanede serum yedim o monodoks yüzünden o yuzden merkez kullanmayabilirsin demisti prednolu aglayarak ictim dayananamadim mide bulantilarina sana birdaha bunlari vermeyiz dediler ama bebegin tutunmasina yardimci bir ilacmis evet ama bu iki ilaç yüzünden başına gelmeyen kalmadı 3 gün kolumda serum hastanede kaldim.baska alternatifte yok sanırım.
Hastabakicilar cok tatli basimda beklediler hep ilk negativ olunca arZu hanim nerdeyse benden daha fazla uzulmistu zaten gebelik asisi fikrinde de o israr etmisdi bak ise yariycak faln diyordu tabii 5 gun emrbion olmasidq bi farkdi ikinci transferdeCanim haklisin, maddi olarak uygun donor anlaminda genis ve gercekten is pazara cevrilmemis cok masum vicdanlilar, kendi adima bende soyleyeyim orda prensesler gibi agirlandim inanki,, tahlil gunume kadar aradilar benle sevindiler herkes tebrik etti , embriologdan hastabakicisina,.... cok israr edemiyorum insanlarin kafasi karismasin ama iyi birseyide soylemeden edemiyo insan
Baharcım o killer hücreler cd56 artık modası geçtiCd 56 transfer icin onemlidir, rahimdeki katil hucrere bakilir...embriyo olusum sureci ile ilgili degildir. O yuzden sizden istenmemis olabilir
Güldüm sabah sabah ikizler 1 yaşına girecek.hala kredilerini ödüyorum 4 sene sonra 5 yaşında olacaklar ben hala kredi O diyo olucam.:)))))))Anneolmakistiyorum valla gece gece güldüm.Allahta seni güldürsün.Yuruyen insan değil yuruyen euroyuz dedin ya.:)Güler misin ağlar mısın oldum.5. Güne gitmeyen embriyom için dr um aramadıda embriyolog aradı o kadar.Niye böyle davranıyorlar anlamıyorumNeyse moral bazmayayım artık,kimseye anlatamıyorum bu konuyu birtek sizler varsınız.Hem birileri okursa bilsin ki her detayın tahlilini yaptırın,şartlarınızı iyi konuşun,elbette ki kimse garanti veremez ama kendi yumurtamla da aynı senaryo yaşanıyor ve spermlere iyi deniyorsa,ben neden kıbrısa gidip yumurta donasyonu yaptırıyorum?Bize bizden başka dost yok.Allaha sıgınıyorum napım başkada bişey gelmiyor elimden.Hayırlısı
Güldüm sabah sabah ikizler 1 yaşına girecek.hala kredilerini ödüyorum 4 sene sonra 5 yaşında olacaklar ben hala kredi O diyo olucam.:)))))))
Bekliyorum ölüyorum korkudan
Ohhh süper bir başlangıçKızlar 12 embriyo döllenmiş iyi mi sayısı ben hiç anlamıyorum.şimdi embriyolog bilgi verdi.Gelişimini takip edecekler 5. Günü kalanlara göre transfer olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?