Biri yuzde yuz erkek digeriyse 90 kiz dedi doktor vallah yasadigim yerin en iyi cinsiyet tahmin edenine gitdim tabii en onemlisi sagliklari cok sukur iyiler ama me yalan soyleyim bi kiz bi erkek istiyodum hep
Oleeeeyyyyy
Bir atışla koooollll
Süper
Allah nazardan saklasın

Bunlar bulunduğumuz sehirde bir doktora sık sık kontrole gidip ölçüm yaptırıp Kıbrısa sonucu mu soyleyerek takip ettiriyoruz canım

Kızlar eşim mikro tese oldu bugün.maalesef sperm bulunamadı çok üzgünüm ve onun yüzündeki çaresizlik gözümün önüne gelince içim parçalanıyor.Şimdi mecburen embriyo donasyonu yapılacak.ne benim ne onun ikimizinde yapabileceğimiz bir şey yok.rabbim annelik duygusunu tattırır inşallah.tek tesellim o şuan.ne olur dua edin güzel embriyolar oluşsun.sağlıklı embriyo oluşur inşallah.

Biri yuzde yuz erkek digeriyse 90 kiz dedi doktor vallah yasadigim yerin en iyi cinsiyet tahmin edenine gitdim tabii en onemlisi sagliklari cok sukur iyiler ama me yalan soyleyim bi kiz bi erkek istiyodum hep
Merhaba, tebrik ederim sizi
Hiç sıkmayın canınızı çıkmadığı için. Bizde de yaklaşık 40 milyon görünüyor, güya hepsi de hareketli ama sonuç yok. 7 tüp bebek denemem var hep 10 dan fazla yumurta toplanıyor, bu denli çok sayıda görülen spermle dölleniyor ama hiçbiri 5. Güne gitmiyor. Doktoruma yumurta donasyonu mu sperm donasyonu mu yaptırmalıyız dedim. Doktorum sizde problemin kimde olduğu anlaşılmıyor ya her ikisine de ayrı ayrı donasyon yapılıp beklenecek ya da direk embriyo donasyonu yapılacak dedi. Eşim hiç uğraşmayalım embriyo donasyonu olsun diyor, ben de en azından birimizin geni karışsın böyle olursa çok yabancı hissedebiliriz diyorum. Cidden çok zor bir karar ama bu sanırım daha risksiz

Amin kizlar darisi bekleyenlerin basina ❤❤❤
Canim hayirli ugurlu saglikli hayirli olsun umarim dedigin gibidir, ne guzel!! Bende istedim ikiz olsun diye ama birinede sukur! Cok sevindim adina, ne guzel haberler aliyoruz bu aralar, 2020 ugurlu geliyor bir cogumuza sanirim,

Bende yumurta yok ve bu duruma kendimi zor alıştırdım.bari eşimin genini taşısın derken o da olmadı.Nasip buymuş dedim.Allah bizi bu yüzden karşılaştırmış zor bir durum ama yapacak bir şey yok inşallah embriyo donasyonuyla anne baba oluruz.Dua etmekten başka çarem yok

Dualarım seninle canim lütfen güçlü ol rabbimin vardır bir bildiği anne olacaksın lütfen buna inan sen lütfen sıkma canını destek olun birbirinize

Çok üzüldüm arkadaşım anneolmakistiyorum35.Embriyo transferi daha garanti diye düşünüyorum,Rabbim en hayırlısını güzelini nasip etsin size.ancak nolur kendiniz ile ilgili olan pıhtılaşma,cd testi ,hsg,histereskopi,tansiyon,şeker,tiroit vs her şeyi yaptırın derim ben.Güzel olacak inşallah.

Cd testi nedir? O hariç her şey yapıldı.cumartesiye kadar embriyo oluşumunu takip edicez.cumartesi transfer edilecek.umarım sağlıklı embriyolar oluşur

Keşke benim eşim de embriyo transferini kabul etseydi Kendimi dünyanın en aptalı hissediyorum.4000 eur.gidip verdik (1000 eur transferde ödenicekti) Sperm sayısı çok iyi dedi dr,içime dogmuş gibi sordum.4. Günde kalmaz yine değil mi diye sanmıyorum olmaz öyle dedi.Sonuç yine aynı sahne.başka donor bekleniyor yine deniyecekler.Onunla da olacağını sanmıyorum.Umutlanmıştım,heyecanlanmıstım.Ayaklarım yere basmıyordu o kadar sevinçliydim ki.Şimdi yine o kocaman belirsizlik geldi çöktü.Neye yanayım para?umut?çözümsüzlük?

Bütün bunlar gynolifeta oldu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…