Kuuzm ben deneyimliBugün 12 gün ve ikinci çizgiyle aynı değil
Kızlar ucuz testlerle deneyimleri olan varmı
Allahım şükürler olsun sana seni 3 yıl.once kıbrısta tanıdım bana ilaç verdin.kahve içtik o gun bugündür hep konuşur yazışırız ilk hamilelik haberlerimi.sana.attim.sabahin.korunde sevincime ortak.oldun hep kuzum.suan bile hala.elin üstümüzde ikizlere.ilac v.s herşeyi sana.sorarim ne vereyim.diye.oyle.guven verdinki bana ve sana ilk.gunden beri oglun olucak dedim içimden hep böyle geçirdim yillardir Allahım.kucagina almayı nasip etsin hamiş resimlerini at bana telefondanAyyy benim rahmimle uğraşan
Sayı bitmeyen histeroskopiler yapan Ankara tüp bebek merkezinin doktoru Cem Akarsudanda rabbim bin kere razı olsun
İnşallah MasumumKuuzm ben deneyimli
Allahım şükürler olsun sana seni 3 yıl.once kıbrısta tanıdım bana ilaç verdin.kahve içtik o gun bugündür hep konuşur yazışırız ilk hamilelik haberlerimi.sana.attim.sabahin.korunde sevincime ortak.oldun hep kuzum.suan bile hala.elin üstümüzde ikizlere.ilac v.s herşeyi sana.sorarim ne vereyim.diye.oyle.guven verdinki bana ve sana ilk.gunden beri oglun olucak dedim içimden hep böyle geçirdim yillardir Allahım.kucagina almayı nasip etsin hamiş resimlerini at bana telefondan
Zazacim her sey guzel basladi guzel ilerlesin insallah..harika haberler verdin ...bu yil senin yilin, bebeginin dogum tarihi harika olacak, ugurlu sayin 20 sanirim:)İnşallah Masumum
İnşallah güzel arkadaşım
Çok şükür Zaza dualarımız kabul oldu. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Tedavin başarılı olsun kuzumBugün halil inrahim tekinin muayenehanesine gittim. Gitmek isteyenlere fikir olması için detaylarıyla anlatayım. İlgili güven veren biri ilk olarak onu söyleyebilirim. Ben embriyo donasyonu istediğimizi söyledim o durumda değilsiniz öncelikle yumurtaya başka yumurtadan parça alacağız dedi. Eşinizin spermleriyle birleştirilecek sonra da sizin yumurta farklı spermle döllenecek sizdeki sorun bariz çözülecek bir sorun sadece ikisine de deneme yapmak gerek dedi. Yapılan histereskopinin çok gereksiz olduğunu söyledi ayrıca pıhtılaşma iğnesine gerek yok sadece taşıyıcısın dedi. Nisanda gitmeden iğnelere başlayacağım sonrasında cetrotide uygulaması var. Taze transfer yapmam dondurup bekleyeceğiz dedi. Muayene ücreti 500 lira bilginiz olsun
Çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlere inşallah.Kızlar hepinize birer birer teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun
Çok zor günlerden geçtim
Çok alçaltıcı laflar duydum
7 denemem halil ibrahim tekinde
5 denemem britishte oldu
Toplam 12 donasyon,çok zor günler ve acı verici sonuçlar yaşadım
İlk önce bunu belirtim bu sizin bana etiğiniz dua sayesinde oldu
Allah ellerimizi boş burakmadı
İnşallah devamıda güzel gider
İkincisi:başta doktor Hasan Banköroğlu ve tüm British ekibine:
Embriyolog Önder bey
Baş hemşire Eylem hanım(en son donör ayarladı bana ve şuan evlenip ayrıldı.Allah onu mutlu mesut etsin)
Güler yüzlüm Damlama
Allahım hepsinden razı olsun
Hasan bey ilk defa eline aldı tedavimi ve inanın ilk günden hep umut verdi bana
Okadar mutluyum inanamazsınız
İnşallah güzel devam eder
İnşallah artık bunu kucağıma alırım
Kızlar rabbim hepinizin yüzünüzü güldürsün
İnşallah moral olur benim bu meşakkatli yolum sizlere
Lütfen pes etmeyin
Bana bakın
12 kendi yumurtamla
12 donasyon
Toplam 23-24 denemelerim
Amelyatlar
Sayı bitmeyen histeroskopiler
İnşallah sonuç güzel olur
Dua edin kızlar
Amin canımm çok teşekkür ederim senden almam gereken çok fazla bilgi var bi ara yazacağım mutlaka. Biraz katı gibi ama çok fazla değişiklik yoluna gitme taraftarı değil sankiTedavin başarılı olsun kuzum
Rabbim budefa yüzünü güldürsün
Doktora güvenmek en önemlisi bu işte
İnşallah sonunda evladına kavuşasın
Bende Halil İbrahim beyde yumurta donasyonuna başladım Şubat'ta transfer olacak aksilik olmazsa.Bugün halil inrahim tekinin muayenehanesine gittim. Gitmek isteyenlere fikir olması için detaylarıyla anlatayım. İlgili güven veren biri ilk olarak onu söyleyebilirim. Ben embriyo donasyonu istediğimizi söyledim o durumda değilsiniz öncelikle yumurtaya başka yumurtadan parça alacağız dedi. Eşinizin spermleriyle birleştirilecek sonra da sizin yumurta farklı spermle döllenecek sizdeki sorun bariz çözülecek bir sorun sadece ikisine de deneme yapmak gerek dedi. Yapılan histereskopinin çok gereksiz olduğunu söyledi ayrıca pıhtılaşma iğnesine gerek yok sadece taşıyıcısın dedi. Nisanda gitmeden iğnelere başlayacağım sonrasında cetrotide uygulaması var. Taze transfer yapmam dondurup bekleyeceğiz dedi. Muayene ücreti 500 lira bilginiz olsun
Oleyyyyyyyyy bin şükür bin şükür çok çok Sevindim herkese umut olacaksın zazam...hep diyorum vazgeçmeyin diye işte bi vazgeçmeyen..helal olsun sana..en güzel bebek senin olsun zazamKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Merhaba taktir ettim sizi ne kadar guzel bizleri ifade etmissiniz bende bu formu sessizce takip edenlerdenim benim 7 nci tup bebek denemem 2 kendi yumurtalirim sonuz negatif 5 kezde donasyon dun transferin 10 gündü kan tahlilin 81.4 cıktı allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bunu ancak yaşayanlar bilir su an sevinemiyom bile acaba bundan sonra ne olcak bazılarının yazdıklarını göz yaşımla okudum bazılarını ise kendim hamile kalmış gibi sevindim rabbim insallah herşeyin hayirlisini versin kizlar
canim hayirli uğurlu olsun ins kucagina alirsin 4.5 tup.kac kez donasyon demissin yanlis anlamadiysam . bnde 2 tup negatif simdi yumuta naklî düşünüyorum çünkü hormonlarim kotu fsh.3.5 e.2.169.olmuş malesef. bnde korkuyorum.coknerde yapcambilmiyidum maddi çalışıp biriktirmeyecalisiyorim yaza kadar ne kadargitto sizin tedavi ve. nasıl gecti.anlarabilir musin biraz bizerica etsem sizden .lütfen. birde bur kerenegatifolsa donasyon da. baskahakkin yokmu tekrar nasil bulurum o kadar parabulamam kiasla..dilegim allahtan anne olmadan ölmemekMerhaba taktir ettim sizi ne kadar guzel bizleri ifade etmissiniz bende bu formu sessizce takip edenlerdenim benim 7 nci tup bebek denemem 2 kendi yumurtalirim sonuz negatif 5 kezde donasyon dun transferin 10 gündü kan tahlilin 81.4 cıktı allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bunu ancak yaşayanlar bilir su an sevinemiyom bile acaba bundan sonra ne olcak bazılarının yazdıklarını göz yaşımla okudum bazılarını ise kendim hamile kalmış gibi sevindim rabbim insallah herşeyin hayirlisini versin kizlar
Kızlaaaaar kazandık
Dualarımız kabul oldu inşallahhhhh
Allahım hepinize nasip etsin bu günü
Vede benim bebeğimi korusun
Hayırlı uğurlu olsun kuzumBende Halil İbrahim beyde yumurta donasyonuna başladım Şubat'ta transfer olacak aksilik olmazsa.
CanımsınOleyyyyyyyyy bin şükür bin şükür çok çok Sevindim herkese umut olacaksın zazam...hep diyorum vazgeçmeyin diye işte bi vazgeçmeyen..helal olsun sana..en güzel bebek senin olsun zazam
Ayyy hazanım nasılsınZaza cım.
Çoookkk sevindim .
Tebrik ediyorum seni.
İnşallah herşey güzel olacak canım benim
Ayyy hazanım nasılsın
İkizler nasılar
Çok özletin kendini
Zazacim güzel kardeşim hayran olduğum güzel insan hepimize umut oldun can oldun o kadar hakettiğini haberini duyduğumdan beri yerimde duramıyorum vallahi billahi karin ağrısı cekiyorum onu bile unuttum senin uğuruna çok inanıyorum ben ve rabbimin bize umut olması için gönderdiği bir melek olarak görüyorum seni ınsallah kucağına aldığın günleri göreceğiz daha senden sonra rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sen bizim uğurumuzsun rabbim kalbinin temizliğini görüyor pes etmeyeceğiz hiçbirimiz senin gibi durmak yok yola devam bize sen öğrettinHayırlı uğurlu olsun kuzum
Transfere gitmeden söyle topluca dua edelim
Ohhh misss prenseslerİyiyim canım sağol.
30 haftayı bitirdik.
Kıpır kıpır hanımlar.
Allahım sanada göstersin diye hep dua ettim senin için.
Her sıkıntımızda yardım ettin bize.
2020 yılı uğurlu gelsin herkeğe inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?