Canım arkadaşım inan bizi takip eden okadar arkadaşımız varki susarak ve hala uğraşıyorlar
İnşallah onlarada umut olurum
Ama şütfen deneyen ve olumsuz yaşayan arkadaşlar korkmayın,yazın bura,bir birimize destek olalım
Tradiaos inşallah ilk önce rahminin iyi olmasından emin ol ve tedaviye devam
Dondurulmuş embriyolardan inşallah sonuç alırsın
İnşallah
Ama almasan lütfen yılma ve yeni donerle yola devam

Canim yilmiycam rahmime batırmakla başlıycam canim donmus larla denicem olmazsa da yola devam edicem yılmak yok canim insallah canim benim insallah

21
Kuzum anlamadım ben. Senin neden herkes gibi donor yumurtası ve eşinin spermi değil. Eşini başkasının yumurtası, senin Yumurtayı başkasının spermiyle döllenmesi ne demek

21

Kuzum anlamadım ben. Senin neden herkes gibi donor yumurtası ve eşinin spermi değil. Eşini başkasının yumurtası, senin Yumurtayı başkasının spermiyle döllenmesi ne demek
Bizde tam olarak problemşn kaynağı nerde bilinemiyor. Halil hoca da senin yumurtana stoplazma eklenecek donörden, spnra da eşinin spermiyle döllenecek dedi. Eğer onda başarısız olunursa donör yumurtası kullanılacak ama yine eşimin spermi alınacak. Bir diğer tarafta da benim kendi yumurtama sperm donasyonu yapılacak hangisi blastokist olacak ona bakılacak

Sana özelden işte bunu yazmıştım
Tanden tedavi
Çok mantıklı bu tedavi
Blast oluşucak ben eminim

Sevgili zaza yaşadıklarının yanın da ben ne yaşamışım ki , küsüp, ağlıyorum.Senin sayende güçlü olmanın ne demek olduğunu daha iyi anladım.Lütfen çok hareket etmemeye çalış.Sakın sinirlenme,üzülme.İstersen biraz uzaklaş sosyal medyadan, sen iyi ol yeter ki

canımmm rabbim tamamını erdirsinn inşallah şükürler olsun
Sevgi seni nakadar sevdiyimi biliyorsun
Çok acı yollardan geçtin
Nolursun pes etme
Gücün varsa arkadaşım yola devam
Bu yolun sonu inşallah dünyanın en güzel ve tatlı niğmeti evlada kavuşmaktır

Allahın karşısında yeminim var anne oluncaya kadar bu yolda savaşcı annelere yardım etmek
Onunçin burdan uzaklaşamam

Allahın karşısında yeminim var anne oluncaya kadar bu yolda savaşcı annelere yardım etmek
Kuzum anne olduktan sonra da uzaklaşma biz umut oluyoruz yeni başlayanlara Senin misyonun bu belki..bu konuda senden daha bilgili profesör filan olmalı..herkesin sana ihtiyacı var..:) sonra bi de donasyonla anneler topiği açalım:)

SEN nasıl güzel kalpli bir kadınsın.Rabbim gönlüne göre versin her şeyiii.Bizimle oll.Sen olmazsan yarım kalırız.Gücümüz ol.Beraber yaşayalım şu hamileliğini her anını paylaş bizimle.Bize güç ol moral ol dualarımız seninle güzel kardeşim.

Onuda yaparım,ama korkuyorum sonra bizi toplayıp hepimizi içeri atarlar

İnşallah canlarım benim dualarınızla yürüsün bu gebelik
Yarın ikinci kan sonucum olucak
Bildiyiniz stres bitmiyor
Bugünkü idrar testim

Eklentiler

• E3AC334C-C6EE-45FF-AAF7-0EA9A98DBD67.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…