Merhaba herkese eskiler bilir beni. Bende donasyonla ikiz bebek sahibi oldum. Bu yolda emek harcayan bütün kardeşlerimi çok öpüyorum. Zor ama sonu çok güzel bir yol bu. Bunun en büyük örneği de mücadelesinden asla vazgeçmeyen Z Zaza74 arkadaşımdır. Allah herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin...

Mehmet Emin kaptandami hamile kaldınız? Takibini kim yaptı Ankara ise özelden yazabilirmiisin? İlk denemedemi oldu

Arkadaslar benim Tsh hep normaldi. İlk defa 0.53 çıktı. Düşük dedi. Neden böyle. Ne yapmam lazım

Kızlar selam hepinize İzmir'de Kıbrısla bağlantılı tedavi yürüten bir kadın doğumcu var mı bildiğiniz yardımcı olur musunuz bana.Gittiğim tüm Dr.lar bu konuya çok uzak?
Bir de Euro Çare Ivf diye bir merkez önerdi bi dr bilgisi olan var mı ?

Ben de Gynolife da Murat Önal da yaptırdım ve 13 aylık ikizlerim var . Ben merkezden de doktorumdan da çok memnun kaldım sağolsunlar
Bende gynolife murat beyde tedavi görüyorum benim rabbim izin verirse ınsallah ikincisine donmus larla yola devam olmazsa da yine devam oluncaya kadar aynı yerde devam edicem ne güzel ikizleriniz var rabbim o meleklerinizi korusun.darisi bizlerin başına ınsallah.

Ben de Gynolife da Murat Önal da yaptırdım ve 13 aylık ikizlerim var . Ben merkezden de doktorumdan da çok memnun kaldım sağolsunlar
Insallah bende saglikla oglumu kucağıma alırım rabbim o minik kuzularınızı size bağışlasın,, burda yazdıklarımızı okuyup evlat isteyen herkese de rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Amin canim amin inşallah.kaç haftalık oldun canim ınsallah bir sıkıntı yoktur rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hamile kardeşleriminde senin zazacim in sayamadagim birçok arkadşım sorunsuz sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin rabbim. doğum yapan şuan yavrularıyla beraber olan tüm annelerin evlatlarıyla mutlu hayat gecirmesi dileğiyle.rabbim sizleri korusun.darisi bizlerin başına ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…