Hepinizden allah razı olsun saolun canim bilmeyince nebileyim iste insan kötü hissediyor öğrendim içim rahatladı zamanada sanada diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum şimdi öyle yapicam tekrar allah razı olsun
Rica ederim.Murat hoca benimde cok sevdiğim doktorum.O mutlaka seninde içine sinen çözümü yapıcaktır. Inşallah bebeklerine kavuşursun.

Kızlar benim kanama kesilmeyince ne kadar süre yatacağım belli olmadığı için üniversite hastanesine sevk etti doktor. Çok canım sıkkın sanki dejavu yaşıyorum. Nefret ediyorum hastaneden 😔
Ilk bebegimde bem ilk 5 ay hep hastanede yattim canim , uzulme, bazen boyle oluyo. Hastanede ol guvende ol daha iyi bosver. Orda iyi bakilirsin. Inan ki orasi yada baskasi hastane hastanedir, stres yapma yeter,

Sıkıntı şurada perşembe bakacaklar rahmime sonra kalınlaştıysa ilaç mı değişiyor??? Bıraktırıyorlar mı kalınlaşınca progestana mı başlatıyorlar?? Bir de diyoruz ki 5. Gün transferi istiyoruz. Tamam ama belki 3. Gün transferi olabilir diyorlar o rahmin kalınlığına mı bağlı yoksa kaliteye göre mi 3. Gün etmek istiyorlar.

Sıkıntı şurada perşembe bakacaklar rahmime sonra kalınlaştıysa ilaç mı değişiyor??? Bıraktırıyorlar mı kalınlaşınca progestana mı başlatıyorlar?? Bir de diyoruz ki 5. Gün transferi istiyoruz. Tamam ama belki 3. Gün transferi olabilir diyorlar o rahmin kalınlığına mı bağlı yoksa kaliteye göre mi 3. Gün etmek istiyorlar.
Canim telase etme, kim diyor? Tedavin nerede? Rahim yeterli kalinliga gelince progestan igne basliyor ama estrofem devam ediyo aynen, , sen 5. Gun icin israrci ol benim ilki 4. Gundu olmadi, ikinci transfer 5. Gun dondurulmusdu oldu, bence 5. Gunde sans daha fazla!...

Kızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim 🌺🥰
Hayırlı olsun
Sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına alırsın inşallah

İlacın2 doz almak daha mantıklı geliyor ama doktor 3 dedi diye düşürmüyorum 😊 çünkü ben zaten adet görebiliyorum ilaçsız

Ben konuştum tamam dediler ama herkese 3. Gün yapmışlar önce tutmamış bana da oraya gidince 3. Güne çevirirler diye korkum. Mantıklı değil 3. Gün vss

Kızlar benim kanama kesilmeyince ne kadar süre yatacağım belli olmadığı için üniversite hastanesine sevk etti doktor. Çok canım sıkkın sanki dejavu yaşıyorum. Nefret ediyorum hastaneden 😔
Allah'ım acil şifalar versin
Hemen iyileş inşallah
Dualarımdasın arkadaşım

Canım çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun neolur canını sıkma ınsallah iyi olacaksın dualarımız seninle

Back
X