Sıkıntı şurada perşembe bakacaklar rahmime sonra kalınlaştıysa ilaç mı değişiyor??? Bıraktırıyorlar mı kalınlaşınca progestana mı başlatıyorlar?? Bir de diyoruz ki 5. Gün transferi istiyoruz. Tamam ama belki 3. Gün transferi olabilir diyorlar o rahmin kalınlığına mı bağlı yoksa kaliteye göre mi 3. Gün etmek istiyorlar.
Hayır canım donörden yumurta alınca işte o günü sanada progesteron vericekler,5 gün sonrada transfer

Rahmi transfere hazırlarken günde 3 estrofem verdiler siz ne kullandınız? 3 çok değil mi rahim fazla kalınlaşır diye endişe ediyorum
Canım bana geçen ay 2 ile başlatmışlardı ama en fazla 6,5 kalınlaştı estrofem ve clamera bant kullandım nar suyu içtim yinede fayda etmedi kalınlaşmadığı için transferim iptal oldu embriyolar donduruldu. İlaçları bıraktırdılar adet oldum şimdi yine rahim hazırlığına başlandı bu sefer 3 estrofemle başlandı çarşamba 4 oldu geçen hafta adetin 2. Günü idi rahim kalınlığım 1 mm ile başladık ilaca bugün 7. Gündü 4.3 mm olmuş yine yavaş kalınlaşıyor erken menepozum ama ben ondan heralde salı tekrar gideceğim estrofem 4 şimdi bir tane de gece vajinadan kullanacağım salı tekrar gideceğim

Ben 29 yaşındayım bi de yumurtam da var ama kalitesiz çıktı hep yıldım bu yola başvurdum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar biraz bel ağrım var hafif de kasıklarımda ağrı var.ayaklarım da buz gibi.fazla üşüyorum daha ilk günden böyle olur mu ki?
Olur canim olur normal bunlar, ayaklarini sicak tut agir kaldirma ama cokda yatma, normal hayata devam et yavas hareketlerle, ben boyle yaptim, ve lutfen pozitif dusun hep ,

Kızlar biraz bel ağrım var hafif de kasıklarımda ağrı var.ayaklarım da buz gibi.fazla üşüyorum daha ilk günden böyle olur mu ki?
İnşallah tutunacaklar bebişler canım kalbini gönlünü ferah tut 🙏 dualara devam olumlu düşün hep asla olumsuzu zihninden geçirme düşünme 😘

Olur canim olur normal bunlar, ayaklarini sicak tut agir kaldirma ama cokda yatma, normal hayata devam et yavas hareketlerle, ben boyle yaptim, ve lutfen pozitif dusun hep ,
Bugün ilk günü diye çok hareket etmiyorum.öyle tuvalete git gel arada bir de turluyorum odada o kadar.yarın zaten yola çıkıyoruz normal hayatıma dönüş yaparım ama yine de kendimi yormadan.pozitifim,hatta pozitif olmak için kitap okuyorum.Dua ediyorum ve embriyolarla konuşuyorum bazen 🤣🤣 hayırlısı olsun hepimiz için.Gerisi Allah a kalmış

Kızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim 🌺🥰
Hayırlısıyla yavruların sana sımsıkı tutunacak inşallah 🙏🙏🙏

Back
X